Προς το περιεχόμενο

Φορματ σε laptop με Vista και εγκατασταση XP

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αντέχω άλλο τα vista και θελω να γυρισω σε xp!

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην εγκατάσταση που πρεπει να προσεξω?

Επίσης σε πόσα pc μπορω να εγκαταστήσω τα αυθεντικά xp?Ηδη εχω κανει μια εγκατασταση...

Δημοσ.

Πρώτα από όλα αφού το laptop σηκώνει Vista,θα σου πρότεινα να έβαζες τα Win7,που είναι σαφώς καλλίτερα από τα Vista,ακόμα και από τα Χρ.

Το σημαντικότερο είναι να βρείς όλους τους drivers του laptop για ΧΡ πριν προχωρήσεις, ιδίως θα ήταν καλή ιδέα να έχεις τους drivers για τον σκληρό,αν είναι sata, σε δισκέτα,γιατί ενδέχεται να χρειαστούν κατά την εγκατάσταση.Τώρα,πιστεύω ότι τα ΧΡ είναι νόμιμα μονο για ένα p.c. αλλα δεν είμαι και 100% σίγουρος.

Δημοσ.
Δεν αντέχω άλλο τα vista και θελω να γυρισω σε xp!

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην εγκατάσταση που πρεπει να προσεξω?

Επίσης σε πόσα pc μπορω να εγκαταστήσω τα αυθεντικά xp?Ηδη εχω κανει μια εγκατασταση...

Καλημερα ,

Δεν μας ειπες ομως και τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ σου διοτι υπαρχει περιπτωσει να μην μπορεσεις να βρεις drivers για xp. Οπως ειπε και ο φιλος που σου απαντησε ειναι καλυτερα να μεταβεις σε windows 7 ειναι σαφως καλυτερα απο τα svista!!! . Αν και θα σου προτεινα να εβαζες linux...:-D

Δημοσ.

Όπως έγραψαν οι παραπάνω, θα πρέπει να βρεις τους drivers (σελίδα κατασκευαστή) για όποιο λειτουργικό και να επιλέξεις (XP or 7). Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι για να έχεις svista τότε θα μπορείς άνετα να βάλεις τα 7.

Τώρα για την τελευταία ερώτηση η απάντηση είναι 10. 10 φορές μπορείς να εγκαταστήσεις τα γνήσια XP και να κάνεις κανονικά activation. Δεν έχει σημασία το PC. Αν δηλαδή σου καεί το MB δεν θα μπορείς να βάλεις τα XP που έχεις πληρώσει? ;) (αυτή είναι η λογική).

Και μετά τις 10 φορές μπορείς να τα βάλεις αλλά πρέπει να κάνεις activation ΜΟΝΟ τηλεφωνικά!

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια...Αν θυμαμαι καλα το laptop εχει μονο 1 GB μνημη με αποτελεσμα με Vista να σερνεται...Αν βαλω 7 και με το ιδιο hardware θα δω βελτιωση στην αποδοση?

Αν δεν κανω λαθος αν βαλω 7 βρισκει ολους τους drivers μονο του?

Δημοσ.
Αν βαλω 7 και με το ιδιο hardware θα δω βελτιωση στην αποδοση?

Σίγουρα θα δεις διαφορά. Πάντως κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να βάλεις έξτρα μνήμη.

Βάλε το μοντέλο στο google.

Δεν είναι απόλυτο αυτό. Υπάρχουν συσκευές & hardware που δεν υπάρχουν drivers για τα 7.

Δημοσ.
Ευχαριστω παιδια...Αν θυμαμαι καλα το laptop εχει μονο 1 GB μνημη με αποτελεσμα με Vista να σερνεται...Αν βαλω 7 και με το ιδιο hardware θα δω βελτιωση στην αποδοση?

Καλησπέρα. Για πες μας τι μάρκα είναι το laptop σου δηλαδή (Toshiba, HP, Acer, Dell, Sony, ASUS, e.t.c.) και τι Model NO είναι? Για να βρείς τη model NO είναι κάτω από το laptop που περίεχει αυτοκόλητο χαρτί.

Επίσης και πολύ καλά θα κάνεις να βγάλεις τα svista και να βάλεις 7.

Δημοσ.

Τώρα για την τελευταία ερώτηση η απάντηση είναι 10. 10 φορές μπορείς να εγκαταστήσεις τα γνήσια XP και να κάνεις κανονικά activation. Δεν έχει σημασία το PC. Αν δηλαδή σου καεί το MB δεν θα μπορείς να βάλεις τα XP που έχεις πληρώσει? ;) (αυτή είναι η λογική).

Και μετά τις 10 φορές μπορείς να τα βάλεις αλλά πρέπει να κάνεις activation ΜΟΝΟ τηλεφωνικά!

Εγώ γιατί τα έχω εγκαταστήσει στο ίδιο pc μετά από format πάνω από 15 φορές; . Τα έχω ενεργοποιήσει μάλιστα κάθε φορά. Η ερώτηση είναι αν μπορούμε να τα εγκαταστήσουμε ταυτόχρονα σε περισσότερα από δύο pc. Τα οποία pc θα έχουν ίντερνετ άρα υποχρεωτικά η δήλωση πρέπει να γίνει. Μπορεί να γίνει σε όλα όμως;

Δημοσ.
Εγώ γιατί τα έχω εγκαταστήσει στο ίδιο pc μετά από format πάνω από 15 φορές; . Τα έχω ενεργοποιήσει μάλιστα κάθε φορά. Η ερώτηση είναι αν μπορούμε να τα εγκαταστήσουμε ταυτόχρονα σε περισσότερα από δύο pc. Τα οποία pc θα έχουν ίντερνετ άρα υποχρεωτικά η δήλωση πρέπει να γίνει. Μπορεί να γίνει σε όλα όμως;

Μπορείς σε 10 ταυτόχρονα. Η δήλωση γίνετε για να ενεργοποιηθούν και εκεί τελειώνει. Δεν τσεκάρει κάθε τόσο να δει αν υπάρχει κάποιο pc online.

Τα έχεις βάλει 15 φορές και έχεις κάνει ΚΑΙ τις 15 ενεργοποίηση μέσω internet? Αν ναι πρώτη φορά το ακούω

Δημοσ.

Γινεται να ενεργοποιηθει οσες φορες θελεις αν υπαρχει το SLP string στο Bios και αν κανεις εγκατασταση με ΟΕΜ δισκο με το αντιστοιχο SLP Serial.Γινεται αυτοματα η ενεργοποιηση χωρις τηλεφωνα ακομα και offline.....

Δημοσ.
Το μέγιστο των ενεργοποιήσων είναι οι 25 φορές !!!

internet, τηλεφωνικός κτλ ?

Γινεται να ενεργοποιηθει οσες φορες θελεις αν υπαρχει το SLP string στο Bios και αν κανεις εγκατασταση με ΟΕΜ δισκο με το αντιστοιχο SLP Serial.Γινεται αυτοματα η ενεργοποιηση χωρις τηλεφωνα ακομα και offline.....

Εσύ μιλάς για OEM και πάντα για το ίδιο PC αφού χρειάζεσαι το BIOS ε? Εγώ μιλάω για την κανονική έκδοση windows :-)

Δημοσ.

Υπολογιστες με προεγκαταστημενα τα ΧΡ τυπο (HP Asus κτλ) εχουν ενα κωδικο στο Bios SLP-String που σε συνδιασμο με το ειδικο δισκακι του κατασκευαστη κατα την εγκατασταση αυτοενεργοποιουνται για απεριοριστες φορες,φυσικα αυτο ισχυει μοναχα για το συγκεκριμενο pc που εχει το καταλληλο Bios

Το cd διαφερει μονο σε 4 αρχεια (OEMBIOS.BI_ OEMBIOS.CA_ OEMBIOS.DA_OEMBIOS.SI_)

ΥΓ.Σορρυ Rokko δεν προλαβα να δω το μυνημα σου

Δημοσ.
Μπορείς σε 10 ταυτόχρονα. Η δήλωση γίνετε για να ενεργοποιηθούν και εκεί τελειώνει. Δεν τσεκάρει κάθε τόσο να δει αν υπάρχει κάποιο pc online.

Τα έχεις βάλει 15 φορές και έχεις κάνει ΚΑΙ τις 15 ενεργοποίηση μέσω internet? Αν ναι πρώτη φορά το ακούω

Και τις 15. Εσύ που διάβασες πως γίνεται μόνο 10 φορές ενεργοποίηση; Ο άλλος λέει 25. Ότι θέλουμε λέμε; Μήπως αλλάζει με τις ενημερώσεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...