>-Nosakos<- Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Χρόνια πολλά παίδες!Χρειαζομαι μια μικρή βοήθεια, έχω εγκατεστημένα τα χ64 windows 7 pro, τα οποία δημιούργησαν 2 partition στον σκληρό μ(300 gb) ένα reserved( 100 mb) κ τα windows(υπόλοιπο).Θέλω να βάλω κ linux ( τα suse) σε dual boot ώστε να δουλεύω σε matlab/C κτλ.. με άνεση αλλά να έχω κ games κτλ απο windows. Χρειάζομαι να κάνω τπτ πριν βάλω το Cd των linux στο drive k boοtaρω απο εκεί (όπως πχ shrink το δίσκο η τπτ άλλο)?? Η θα μ δίνει επιλογή να κάνει partitions μόνο τ κατά το setup. Είμαι λίγο αρχάριος πάνω σε αυτό το θέμα κ δεν θέλω να κάνω καμιά πατάτα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rokko74 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Χρόνια πολλά παίδες!Χρειαζομαι μια μικρή βοήθεια, έχω εγκατεστημένα τα χ64 windows 7 pro, τα οποία δημιούργησαν 2 partition στον σκληρό μ(300 gb) ένα reserved( 100 mb) κ τα windows(υπόλοιπο).Θέλω να βάλω κ linux ( τα suse) σε dual boot ώστε να δουλεύω σε matlab/C κτλ.. με άνεση αλλά να έχω κ games κτλ απο windows. Χρειάζομαι να κάνω τπτ πριν βάλω το Cd των linux στο drive k boοtaρω απο εκεί (όπως πχ shrink το δίσκο η τπτ άλλο)?? Η θα μ δίνει επιλογή να κάνει partitions μόνο τ κατά το setup.Είμαι λίγο αρχάριος πάνω σε αυτό το θέμα κ δεν θέλω να κάνω καμιά πατάτα. Ευχαριστώ. Αν θυμάμαι καλά δεν θα έχεις πρόβλημα. Τα linux θα σου κάνουν τα partitions (θα σε ρωτήσουν) που χρειάζονται και θα παίζει κανονικά το διπλό booting... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
preskos7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Χρόνια πολλά παίδες!Χρειαζομαι μια μικρή βοήθεια, έχω εγκατεστημένα τα χ64 windows 7 pro, τα οποία δημιούργησαν 2 partition στον σκληρό μ(300 gb) ένα reserved( 100 mb) κ τα windows(υπόλοιπο).Θέλω να βάλω κ linux ( τα suse) σε dual boot ώστε να δουλεύω σε matlab/C κτλ.. με άνεση αλλά να έχω κ games κτλ απο windows. Χρειάζομαι να κάνω τπτ πριν βάλω το Cd των linux στο drive k boοtaρω απο εκεί (όπως πχ shrink το δίσκο η τπτ άλλο)?? Η θα μ δίνει επιλογή να κάνει partitions μόνο τ κατά το setup.Είμαι λίγο αρχάριος πάνω σε αυτό το θέμα κ δεν θέλω να κάνω καμιά πατάτα. Ευχαριστώ. Καλημερα , Εδω http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=859 μπορεις να βρεις οτι θελεις για αυτο που ζητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ κοίταξα τα guides κ τελικά τα έβαλα χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.