Προς το περιεχόμενο

Optiarc DvD αρνείται να διαβάσει dvd

EstellePr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα το έκανα κι εγώ αν είχε βγεί εκτός εγγύησης, αλλα αν κ βαριέμαι το περα - δώθε, δεν τους το χαρίζω.

(άσε μη σπάσω και τον υπολογιστή και κάνω καμιά μλκ)

Snolly, είναι δύσκολο να το αλλάξεις μόνος σου?

(ερώτηση για το μέλλον) :-D

Όχι δεν είναι δύσκολο αλλά καλό είναι να είστε 2 άτομα για να κρατάει ο ένας την οθόνη σαν καπώ (μακάρι να είχε ματσακώνι να την κρατάει) για να μη χρειαστεί να την ξεβιδώσεις τελείως.

Θα μπορούσες να τους πεις πως ΒΟΥΙΖΕΙ ο τόπος για τα ελαττωματικά Optiarc βάλτε μου οτιδήποτε άλλο (Pioneer, MATSUSHITA δλδ Panasonic) βάζει η Apple σε iMacs.

Δημοσ.

Βασικά θα το πάω τη Δευτέρα, μα το έχω τώρα το σκ, και μάλιστα με βασανίζει κάτι άλλο.

Ένας φίλος είπε πως αν διαβάζει επιλεκτικά τα DVD, ίσως να είναι ο σκληρός.

Και είναι όντως περίεργο που διαβάζει το installation DVD του κ όχι αλλά dvd's.

Κι έχει κ αυτό το Κουλό η οθόνη που μου το εμφάνισε εδώ κ αρκετές ημέρες. Κάνει κάτι σκιές ψηλά στην οθόνη, λες κ έχει καεί κάτι.

http://img697.imageshack.us/i/imagelo.jpg/

Κ τώρα τι τους λέω?

ελπίζω να μην έχουμε ντέρμπι τη Δευτέρα κ μου ανεβάσουν το αίμα στο κεφάλι.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Ένας φίλος είπε πως αν διαβάζει επιλεκτικά τα DVD, ίσως να είναι ο σκληρός.
Καμία σχέση. :lol:
Γιατί; Είναι πολύ συχνό φαινόμενο, όταν η κεφαλή laser του drive αρχίζει να τα παίζει, να παρουσιάζει διαφορετική ευαισθησία σε δισκάκια διαφορετικής κατασκευής.
Δημοσ.
Καμία σχέση. :lol:
Γιατί; Είναι πολύ συχνό φαινόμενο' date=' όταν η κεφαλή laser του drive αρχίζει να τα παίζει, να παρουσιάζει διαφορετική ευαισθησία σε δισκάκια διαφορετικής κατασκευής.[/quote']

Η οθόνη τι λες να έπαθε?

( οπότε αποκλειουμε σκληρό, αν κ η κοπέλα από τη document που μίλησα μου είπε πως αφού το διαβάζει αυτό το DVD, τότε δν είναι optical drive το θέμα, κ πως πάμε αλλού)

Δημοσ.

με την οθονη αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα ειχε κανει στο πανω μερος της οθονης καφε σκιες που φαινονταν εντονα σε ασπρο φοντο

το πηγα ντοκουμεντ και μου ειπαν πως ειναι νικοτηνη απο τον καπνο του τσιγαρου..ο καπνος παιρναει απο τα ανεμιστηρακια στο κατω μερος της οθονης εγλωβιζεται εκει ψηλα και αφηνει σημαδια

αλλαξανε στην ντοκουμεντ οθονη και καθαρισαν το προστατευτικο καλυμα..ευτυχως ειαι μεσα στη εγγυηση

ποτε ττασακι κατω απο την οθονη του ιμακ

---------- Προσθήκη στις 19:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:04 ----------

δες εδω http://www.maclife.gr/forum/showthread.php?t=4108

Δημοσ.

Πήγα σήμερα στη document κ μου είπαν πως θ αλλαχθεί το DVD αλλά για τις σκιές στην οθόνη δεν γνωρίζουν εάν συμπεριλαμβάνεται μέσα στην εγγύηση. Τους είπα είσαστε με τα καλά σας? αφού θ ανοιχθεί το καπάκι, δ μπορείτε να το καθαρισετε μ ένα πανακι? μου είπαν κ πάλι πως δ γνωρίζουν κ θα μ ενημερώσουν.

Ρε παιδιά σοβαρολογουν η θα μου κάνουν τα νεύρα τσατάλια?

Τι να τους πω?

Δημοσ.

Και σε μένα έλεγαν πως δεν ξέρουν τι θα γίνει με την οθόνη γιατί δεν το καλύπτει η εγγύηση λόγω νικοτηνης....τελικά όμως εκτός από τις σκιές της νικοτηνης είχε πρόβλημα και η οθόνη οπότε Τήνοάλλαξαν..

Δημοσ.
Και σε μένα έλεγαν πως δεν ξέρουν τι θα γίνει με την οθόνη γιατί δεν το καλύπτει η εγγύηση λόγω νικοτηνης....τελικά όμως εκτός από τις σκιές της νικοτηνης είχε πρόβλημα και η οθόνη οπότε Τήνοάλλαξαν..

Βασικά δεν είχα προσέξει ποτέ αυτές τις σκιές λόγω wallparer' date=' παρά μόνο όταν έγινε μπλε η οθόνη απ το hardware test που έκανα. Αν όντως έχει η οθόνη πρόβλημα θα μ ενημερώσουν?

Σε πόσες μέρες ήταν έτοιμος ο δικός σου?

:)

Δημοσ.

Σε 4 εργάσιμες το είχαν έτοιμο και να φανταστείς πως η πρώτη οθόνη που ήρθε είχε καμένα πιξελ και περιμέναμε καινουρεια πάλι.για ντοκουμεντ μιλάω (πολύ εξυπηρετικοι) θα σε πάρουν τηλ και θα σου πουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...