George! Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά το pc μου ή θα βγάλει στα ξαφνικά μια μπλε οθόνη ή θα σβήσει και ξαναξεκινήσει. Η μπλε οθόνη που βγάζει είναι η παρακάτω: Από αυτά που γράφει, μπορεί να καταλάβει κάποιος που είναι το πρόβλημα(μνήμες, λειτουργικό, σκληρός κτλ.); *Επίσης να αναφέρω κάτι (που πιθανόν να μην έχει σχέση). Το λαμπάκι του μόντεμ(siemens cl-110) που δείχνει αν κατεβάζεις δεδομένα αναβοσβήνει σαν τρελό χωρίς να κάνω τίποτα(surfing ή download αρχείων).
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εκ πρωτης οψεως το προβλημα το προκαλει το nvtcp.sys, το οποιο με ενα γρηγορο google πρεπει να εχει να κανει με τον nvidia network manager. Δοκιμασε να τον βγαλεις. Αν συνεχισεις να εχεις προβλημα,θα πας σε ενα full testing ολου του hardware σου για να βεβαιωθεις πως δεν υπαρχει καποιο προβλημα εκει.Και αν ολα βγουν οκ και συνεχιστει το προβλημα,περναμε σε αναλυση των memory/kernel dumps.
liopyr Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Aν χρησιμοποιείς windows7, έχε υπ'όψη σου πως οι drivers της nvidia δεν είναι ακόμη ώριμοι. Δοκίμασε τους 15.53 beta.
George! Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Πρώτα απ΄ όλα σας ευχαριστώ και τους δύο. Έχω τα xp αλλά μέσα στην βδομάδα λέω να περάσω τα Windows 7 64bit. Κοιτάζοντας στο site της nvidia βλέπω drivers για nforce 5 και μετά. Η μητρική μου έχει το nforce 4 ultra, τι drivers θα βάλω για τα 7; * liopyr εννοείς τους παρακάτω drivers που είναι για nforce5; http://www.nvidia.co.uk/object/nforce_win7_64bit_15.53_uk.html
liopyr Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Χμ, ναι, δεν πρόσεξα πως είναι nf4 η μητρική σου. Δεν φαίνεται να υποστηρίζεται πλέον με νέους drivers... :/
tribalos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 παΐδια εχω κ εγώ το ίδιο πρόβλημά με τον φίλο μόνο π εγώ έχω τα windows 7 32bit κ εχω κ καρτα γραφικών η οποία δν παίζει ούτε το χειροτερo σε γραφικά παιχνίδι NVIDIA GeForce 6600...Αν μπορείτε βοηθήστε..
earthworm Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Με nforce4 SLI παίζω σε Windows 7 x64 ... με τους native drivers των windows και όλα μια χαρά .. όλα φαίνονται το ίδιο αποδοτικά σε αίσθηση και σε "νούμερα". ..ίσως καλύτερα από ότι με τους οδηγούς της nVidia ... όπου στα Vista x64 (αν και σπάνια) είχα κάποιες μπλε οθόνες που μάλλον σχετίζονταν με οδηγούς της nvidia. Οι 15.53 όπως και κάθε άλλος οδηγός μετά τον 15.25 δεν υποστηρίζει nforce 4 Δυστυχώς ο 15.25 δεν κυκλοφόρησε για windows 7. (Η υποστήριξη για τα 7 άρχισε από τον 15.35 και μετά νομίζω). Τον 15.53 τον έβαλα με το "ζόρι" στα Vista x64 και πέθανα στις μπλε οθόνες.. Το ίδιο συνέβει και με unofficial εκδόσεις που δοκίμασα. Συμπέρασμα βάλε 7 και άστο όπως είναι ...
nem52 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 ρε παιδια δεν κοιτατε και λιγο αυτο το θεμα γιατι παιζει να εχω και εγω παρομοιο προβλημα με την mobo μου? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=373470
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.