Giristroula10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Καλησπέρα!να κάνω κι εγώ μια ερώτηση...υπάρχει τρόπος να βρώ σε Ποιόν ανήκει ένα νούμερο σταθερού τηλεφώνου που μάλλον δεν είναι καταγεγραμένο στους τηλεφωνικούς καταλόγους του ΟΤΕ;;;...έχω το νόμερο που φαίνεται κάθε φορά στην συσκευή αλλά δεν μου βγάζει τίποτα στο whitepages του ΟΤΕ !Καμμιά ιδέα;; Έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Nik.K Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Αν εχεις καποιον γνωστο Αστυνομικο μπορει να το βρει, αν οχι θελεις επισημη εγκριση απο εισαγγελεα.
member10a Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Πάρε στο 11880 δώσε τον αριθμό και θα σου πουν σε ποιον ανήκει Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Nik.K Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Πάρε στο 11880 δώσε τον αριθμό και θα σου πουν σε ποιον ανήκει Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Αν ειναι απορρητο δεν θα το πουν γιατι δεν μπορουν ουτε εκεινοι να το δουν.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Αν ειναι απορρητο δεν θα το πουν γιατι δεν μπορουν ουτε εκεινοι να το δουν. Αν ειναι απορρητο ο αριθμος δεν θα εμφανιζοταν στην αναγνωριση.Αυτο ισχυει στην δικια μου περιπτωση κ ενα σταθερο που εχω.
Nik.K Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Οχι, εγω πχ εχω απορρητο που εμφανιζεται στην αναγνωριση αλλα ο αλλος δεν μπορει να βρει ποιος ειμαι. Ψαξτο και θα δεις πως ετσι ειναι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Οχι, εγω πχ εχω απορρητο που εμφανιζεται στην αναγνωριση αλλα ο αλλος δεν μπορει να βρει ποιος ειμαι.Ψαξτο και θα δεις πως ετσι ειναι. Γι αυτο λοιπον και αναφερθηκα στην δικια μου περιπτωση οπου δεν ισχυει το παραπανω.Οποτε το"οχι"σου δεν ειναι καθολικο.
Nik.K Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Αν διαβασεις τι λεει το παιδι θα δεις πως ειναι ακριβως ιδια κατασταση, δεν καταλαβαινω πως μπορεις να μπλεκεις θεματα. Δεν ρωτησε να βρει εναν αριθμο που φαινεται στο κιν του και δεν ειναι απορρητος, ζητησε να βρει εναν αριθμο που "μαλλον" ειναι απορρητος ασχετα με το οτι βλεπει τον αριθμο στην αναγνωριση.
nikolas7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Οχι, εγω πχ εχω απορρητο που εμφανιζεται στην αναγνωριση αλλα ο αλλος δεν μπορει να βρει ποιος ειμαι.Ψαξτο και θα δεις πως ετσι ειναι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απόρρητο. Απλά πρακτικά δεν έχει συμπερηληφθεί στους ενοποιημένους τηλεφωνικούς καταλόγους. Απόρρητο σημαίνει να μην εμφανίζεται καν ο αριθμός. Αν έχεις κάποιον γνωστό στον ΟΤΕ μπορεί να το δει.
Nik.K Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εγω ξερω πως μπορεις να παρεις το 134 και να τους πεις πως θελεις Απορρητο νουμερο που να εμφανιζεται ομως σε αναγνωριση. Καντο και πεσμου.
isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Απόρρητο σημαίνει ότι δεν εμφανίζεται ούτε στους καταλόγους, ούτε στην αναγνώριση. Μη εγγραφή σε καταλόγους, σημαίνει ότι εμφανίζεται στην αναγνώριση, αλλά δεν φαίνεται στους καταλόγους (ούτε whitepages, ουτε 11880, ούτε 11821, κλπ) @Giristroula. Την επόμενη που θα σε πάρει, πες του ότι έχεις αναφέρει τις επανειλημμένες ενοχλήσεις στην αστυνομία και την επόμενη φορά που θα πάρει ή θα γίνει κλήση από απόκρυψη, θα υποβάλεις μήνυση. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, βάλε κάποιο brutal φίλο/συγγενή να πάρει τηλέφωνο στο νούμερο και να του τα πει.
Nik.K Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Απόρρητο σημαίνει ότι δεν εμφανίζεται ούτε στους καταλόγους, ούτε στην αναγνώριση. Μη εγγραφή σε καταλόγους, σημαίνει ότι εμφανίζεται στην αναγνώριση, αλλά δεν φαίνεται στους καταλόγους (ούτε whitepages, ουτε 11880, ούτε 11821, κλπ) @Giristroula. Την επόμενη που θα σε πάρει, πες του ότι έχεις αναφέρει τις επανειλημμένες ενοχλήσεις στην αστυνομία και την επόμενη φορά που θα πάρει ή θα γίνει κλήση από απόκρυψη, θα υποβάλεις μήνυση. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, βάλε κάποιο brutal φίλο/συγγενή να πάρει τηλέφωνο στο νούμερο και να του τα πει. Το αποτελεσμα δεν ειναι το ιδιο? Δεν θελει εντολη απο Εισαγγελεα για αρση του απορρητου ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Αν διαβασεις τι λεει το παιδι θα δεις πως ειναι ακριβως ιδια κατασταση, δεν καταλαβαινω πως μπορεις να μπλεκεις θεματα. Μαλλον δεν εμπλεκα τα θεματα.
isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Nik στην πρώτη περίπτωση μπορείς μόνο να πας εισαγγελέα. Στο δεύτερο ξέρεις από ποια περιοχή είναι και στην ανάγκη παίρνεις και ένα τηλέφωνο και αρχίζεις τα καντήλια.
Nik.K Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Nik στην πρώτη περίπτωση μπορείς μόνο να πας εισαγγελέα. Στο δεύτερο ξέρεις από ποια περιοχή είναι και στην ανάγκη παίρνεις και ένα τηλέφωνο και αρχίζεις τα καντήλια. Τοση ωρα μιλαμε για το αν μπορει να βρει ποιος ειναι και που μενει, νομιζω πως και στις 2 περιπτωσεις ειναι το ιδιο πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.