Προς το περιεχόμενο

Βγάλτε χρήματα από τα Post σας !!!

kazaven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχεις πάρει χαμπάρι πως σε όλα τα forums ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ τη διαφήμιση μέσω των posts/signatures κ.τ.λ. :o

πχ εδώ

"...Εφόσον διατηρούν υπογραφή, να είναι διακριτική (έως 5 γραμμές), να μην υπερβαίνει συνολικά σε διαστάσεις μία εικόνα 400x90 και να μην διαφημίζει εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές υπηρεσίες."

http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?f=20&a=24

Θα σου κάνουν ένα edit στην υπογραφή και αυτό ήταν.

Εκτός αν ο admin το βρει ενδιαφέρον και δεχτεί κάτι τέτοιο κατόπιν ποσοστού. Αλλά δε νομίζω να θέλει κάποιος να βλέπει διαφημίσεις στις υπογραφές, οπότε...

Δημοσ.

Δεν νομίζω να απαγορεύετε να διαφημίσει κάποιος ένα site στην υπογραφή του.

Εφόσον η υπογραφή είναι 5 γραμμές ή εικόνα 500χ50

Δημοσ.
Δεν νομίζω να απαγορεύετε να διαφημίσει κάποιος ένα site στην υπογραφή του.

Εφόσον η υπογραφή είναι 5 γραμμές ή εικόνα 500χ50

Βρε παιδί, αφού το αναφέρει ξεκάθαρα ο κανονισμος. Συγκεκριμένα εδώ για το ύψος x90 και αυτό να είναι το μέγιστο ύψος της εικόνας, αν έχεις εικόνα, ή το μέγιστο ύψος της υπογραφής αν είναι με κείμενο ή μεικτή (πχ η δική σου είναι μεγαλύτερη και άρα εκτός του κανόνα :o). Επίσης το ότι αναφέρει "εικόνα" δε σημαίνει πως επιτρέπει η εικόνα να είναι διαφήμιση και να περιέχει referal link (μάλιστα κάπου υπάρχει και κοτζάμ αναφορά για το μη επιτρεπτό των referal links εδώ στο forum).

Ελληνικά είναι, μην κάνουμε και συντακτική ανάλυση τώρα, μια χαρά λακωνικά τα έχει γράψει ο paredwse, δε θέλουν εξηγήσεις νοήματος.

Υ.Γ. Δεν το λέω με κακία, απλά όντως σε όσα forums έχω δει τον κανονισμό δεν επιτρέπουν τέτοιες πρακτικές.

Δημοσ.

Επιτρέπεται ή όχι ... το ads block μια χαρά κάνει τη δουλειά του

Μου αρέσει που ο kazaven έκανε την εικόνα 399χ89 pixels

χαχαχα

Δημοσ.
Μου αρέσει που ο kazaven έκανε την εικόνα 399χ89 pixels

χαχαχα

...αλλά η υπογραφή του παραμένει εκτός κανονισμού, διότι α) τα 90 pixels είναι συνολικό όριο ύψους και β) περιέχει σύνδεσμο προς υπηρεσία. :lol:

Δημοσ.
το τι διαφημίζει ο καθένας το διαλέγει ή στην τύχη μπαίνουν;

Ο καθενας επιλέγει ποιον θα διαφημίσει στον χώρο υπογραφής του

Δημοσ.

Δεν ξερω αν αντιβαινει ή οχι τους ορους του φορουμ αλλα ειναι εξαιρετικα ενλοχλητικο... για εμενα τουλαχιστον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...