velouchiotis Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 η εκφώνηση βρίσκεται στο ζιπ αρχείο, εχω βρει τα παρακατω απλως δεν ξέρω πως να φτιάξω τον δυναμικό πινακα και δεν ειμαι σιγουροσ πως να συνδιασω τα παρακατω για να βγει ενα σωστο αποτελεσμα void Prim(int nodes,int adjacency[MAXNODE][MAXNODE],int startnode) { int S[MAXNODE]; int D[MAXNODE]; int V[MAXNODE]; char MST[60]; int i, j, nextnode, smallest; for (i=0; i<nodes; i++) S = 0; S[startnode] = 1; MST[0] '\0'; for (i 0; i<nodes; i++) { D = adjacency[startnode]; V = startnode; } printinfo(S, D, MST, nodes); for (i=1; i<nodes; i++) { nextnode = 999; smallest = 999; for (j=0; j<nodes; j++) { if (!S[j]) if (D[j] < smallest) { smallest = D[j]; nextnode = j; } } } if (nextnode >= nodes) return; printf("dialekse mikrotero baros kombou D[%d]= %d, ", 1+nextnode,smallest); printf("prosthese node %d kai edge (%d,%d)\n", 1+nextnode,1+nextnode, 1+V[nextnode]); S[nextnode] 1; j strlen(MST); if (j > 0) MST[j++] = ','; MST[j++] = '0' + nextnode; MST[j++] = '0' + V[nextnode]; MST[j] '\0'; for (j 0; j<nodes; j++) { if (!S[j]) { printf("sigrine D[%d]= %d me M[%d][%d]= %d, ",1+j, D[j], 1+j, 1+nextnode, adjacency[j][nextnode]); if (D[j] > adjacency[j][nextnode]) { D[j] = adjacency[j][nextnode]; V[j] = nextnode; printf("D[%d] alakse se %d\n", 1+j, D[j]); } else printf("kamia allagi\n"); } } printinfo(S, D, MST, nodes); } } ----------------------------------------------------------------------------------------------------- void kruskal(int pin[VERTICES][VERTICES]) { int i,j,baros,k; int pin1[20]; int pin2[20]; int pin3[20]; k=0; for(baros=1;baros<=10;baros++) { for(i=0;i<=VERTICES-1;i++) { for(j=0;j<=VERTICES-1;j++) { if(pin[j]==baros && j>i ) { pin1[k]=i; pin2[k]=j; pin3[k] baros; k k+1; } } } } for(i=0;i<=10;i++) { for(baros=1;baros<=10;baros++) { if(pin2==baros) { for(j=0;j<=10;j++) { if(pin3<pin3[j]) printf(" %d - %d { %d } \n ", pin1, pin2, pin3); } } } } } Ergasia 1.zip
kallina Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 θα μπορουσατε να μου κανετε το ιδιο χωρις δυναμικο πινακα ;;;;;;;;κ αν ναι πως;; ευχαριστω..... ---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:13 ---------- θα μπορουσατε να μου κανετε το ιδιο χωρις δυναμικους πινακες ;;;;Και αν ναι πως ;; ευχαριστω.....
poscaman Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 100 ευρώ, paypal edit: εντωμεταξύ εχω κι εγώ να υλοποιήσω prim's algorithm, αλλά με threads!
V.I.Smirnov Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Πώς είναι δυνατόν να ασχολείστε με αυτούς τους αλγόριθμους και να μην ξέρετε να φτιάξετε λίστες ή δυναμικούς πίνακες ;
dimitrispa Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Λοιπον επειδη σας συμπαθισα 97 ευρω και δορο μια ταινια της επιλογη σας(εελλεεοοςς)!!!!
velouchiotis Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ρε παιδια αφου για εσας ειναι τοσο ευκολο δεν μπορειτε να βοηθησετε και εμενα;
epersidi Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 > int **A = NULL; int N=0; printf("Give maxNodes\n"); scanf("%d",&N); /* Allocate the array A[ ] dimension */ if((A = (int**)calloc(N, sizeof(int))) != NULL) { int Count; /* Iterate the array A[ ] positions */ for(Count = 0; Count < N; Count++) /* Allocate the array A[ ][ ] 2nd dimension */ if((A[Count] = (int*)calloc(N, sizeof(int))) != NULL) { int CountB; /* Iterate the array A[ ][ ] positions */ for(CountB = 0; CountB < N; CountB++) { printf("Dose to %d,%d stoixeio",Count,CountB); scanf("%d",&A[Count][CountB]); } /* To save time latter, free array A[ ][ ] position */ free(A[Count]); } else/* oops! not enough memory for A[ ][ ] allocation */ printf("Not enough memory!\n"); /* Free array A[ ] dimension */ free(A); } else/* oops! not enough memory for A[ ] allocation */ printf("Not enough memory!\n"); Κλεμμένο από DirectX επειδή βαριόμουν να τα ξαναγράφω και προσαρμοσμένο στο πρόβλημα από εμένα !!! Όπως καταλαβαίνεις διαβάζει στην αρχή το MAXNODE και φτιάχνει δυναμικό πίνακα Α[MAXNODE][MAXNODE]. Επίσης διαβάζει τα βάρη των ακμών και κατασκευάζει τον πίνακα γειτνιάσεως οπότε στη συνέχεια μπορείς άνετα να καλέσεις τις συναρτήσεις σου (τις οποίες δεν έλεγξα αν είναι σωστές αλλά σε εμπιστεύομαι ! ).
velouchiotis Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 00:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:28 ---------- [/color]ευχαριστω αδερφε μας εσωσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kostikas00 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 δεν ειναι σωστη νομιζω... μηπως μπορειτε να ανεβασετε μια ολοκληρομενη?? please.......
kostikas00 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 οχι ρε φιλε...απλα εμενα δεν τρεχει...γιαυτο λες.. εσυ μπορεις να την ανεβασεις??
poscaman Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 οκ. ΤΙ δεν τρέχει, ΠΟΥ κολλάς, ΤΙ δεν έχεις καταλάβει.... για πάμε...
kostikas00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 βασηκα εχω μπερδευτει με την πιθανη λυσει του φιλου ποιο πανω.. και εχω κολησει... εσυ εχεις την ιδια εργασια..??
epersidi Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 kostikas00 αν δεν μπορείς να λύσεις την άσκηση από την λύση που έδωσα εγώ και από τις συναρτήσεις που έδωσε ο topic creator τότε πολύ απλά άλλαξε επάγγελμα. Sorry κιόλας αλλά έχει γεμίσει η Ελλάδα από imitation πληροφορικούς. Έτσι κι αλλιώς δουλειά ως πληροφορικός δεν πρόκειται να βρεις οπότε τράβα γίνε κάνας σεφ καλύτερα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.