Panz Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδια, Προσπαθώ τις τελευταιές μέρες να κάνω την επεξεργασία video(χρωματικές διορθώσεις, αντίθεσεις και άλλα τέτοια εφέ, όχι κόψιμο-ράψιμο) σε προγράμματα επεξεργασίας εικόνας. Μετέτρεψα το video που είχα σε image sequence και το επεξεργάστικα εύκολα με photoshop. Μετά δοκίμασα να χρησιμοποιήσω gimp αλλά δεν μπορώ να βρω με ποιον τρόπο να φορτώσω το image sequence(έχω και το plugin gap). Με το gap κατάφερα να παίξω το image sequence σαν video αλλά δεν μπορώ να το επεξεργαστώ. Με μια μικρή έρευνα που έκανα στο internet, βρήκα μερικούς που υποστηρίζουν την δυνατότητα επεξεργασίας video με χρήση GIMP-gap, αλλά κανέναν που να λέει πως. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κανένας έχει ασχοληθεί με επεξεργασία image sequence στο gimp, και μπορεί να μου εξηγήσει πως να εισάγω το image sequence και κάνοντας αλλάγες σε μία εικόνα, να επηρρεάσω όλο το image sequence(αν είναι δυνατόν χωρίς την χρήση action) και στη συνέχεια να αποθηκεύσω τις εικόνες με τις αλλαγές που έχουν υποστεί. Ελπίζω να καταλάβατε, Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.