athens4free Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Καλησπερα παιδια. Δινω σηματα σε 1,5 βδομαδα περιπου. Μεχρι αρχες ΜΑΪΟΥ δινω και οδηγηση. Μπορω αν εχω το χαρτι που δειχνει οτι εχω περασει τα σηματα και την οδηγηση μαζι μου στο αμαξι να οδηγησω κανονικα ή θα εχω προβλημα σε περιπτωση που με σταματησουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Η κοινή λογική λέει ότι εφόσον έχεις περάσει τις εξετάσεις, τότε μπορείς να οδηγήσεις μέχρι να έρθει το κανονικό δίπλωμα. Ξέρω είναι μαλακία να περιμένεις 15 μέρες να έρθει το δίπλωμα, αλλά εάν πέσεις σε μακάκα όργανο της "τάξεως" μπορεί και να την φας. Κοίτα μήπως μπορέσεις να δώσεις κανένα γρηγορόσημο μπας και το πάρεις νωρίτερα. Έτσι έκανα και εγώ όταν πέρασα τις εξετάσεις, προτίμησα να δώσω ένα 20άρικο για να το πάρω την άλλη μέρα το δίπλωμα παρά να περιμένω 20 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athens4free Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Η κοινή λογική λέει ότι εφόσον έχεις περάσει τις εξετάσεις, τότε μπορείς να οδηγήσεις μέχρι να έρθει το κανονικό δίπλωμα. Ξέρω είναι μαλακία να περιμένεις 15 μέρες να έρθει το δίπλωμα, αλλά εάν πέσεις σε μακάκα όργανο της "τάξεως" μπορεί και να την φας. Κοίτα μήπως μπορέσεις να δώσεις κανένα γρηγορόσημο μπας και το πάρεις νωρίτερα. Έτσι έκανα και εγώ όταν πέρασα τις εξετάσεις, προτίμησα να δώσω ένα 20άρικο για να το πάρω την άλλη μέρα το δίπλωμα παρά να περιμένω 20 μέρες. Δεν εχω ακουσει ξανα οτι υπαρχει "γρηγορόσημο" για κατι τετοιο. Κ μπορω τοσο απλα? Λαδωμα εννοεις ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Λαδωμα εννοεις ετσι? Κατά κάποιο τρόπο ναι. Μετά την εξέταση μου είπε ο δάσκαλός μου να περάσω σε 20 μέρες να πάρω το δίπλωμα. Επειδή εγώ το χρειαζόμουν άμεσα για να φύγω ταξίδι, τον ρώτησα μήπως μπορεί να γίνει κάτι για να το παρω γρηγορότερα. Μου λέει, άφησέ μου ένα 20άρικο και αύριο θα το έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athens4free Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Κατά κάποιο τρόπο ναι. Μετά την εξέταση μου είπε ο δάσκαλός μου να περάσω σε 20 μέρες να πάρω το δίπλωμα. Επειδή εγώ το χρειαζόμουν άμεσα για να φύγω ταξίδι, τον ρώτησα μήπως μπορεί να γίνει κάτι για να το παρω γρηγορότερα. Μου λέει, άφησέ μου ένα 20άρικο και αύριο θα το έχεις Ειναι οπως κατσει ομως.. ειναι αναλογα τις γνωριμιες που εχει ο δασκαλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demosdem Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δυστυχώς φίλε μου θα περιμένεις μέχρι να σου έρθει το δίπλωμα. Και εγώ δεν μπόρεσα να το πάρω νωρίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athens4free Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δυστυχώς φίλε μου θα περιμένεις μέχρι να σου έρθει το δίπλωμα. Και εγώ δεν μπόρεσα να το πάρω νωρίτερα. Αν οδηγω και εχω μεσα στο αυτοκινητο τα χαρτια οτι περασα τα σηματα και την οδηγηση ? δηλαδη οτι εχω περασει και απλα περιμενω το επίσημο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δεν σου δινουν καποιο χαρτι οταν περασεις την οδηγηση, απλα περιμενεις να σου ερθει το διπλωμα. Και δεν θεωρειται υποκαταστατο διπλωματος κανενα χαρτι γραμμενο προχειρα στο χερι, απο τον οποιονδηποτε. Αρα θα περιμενεις. Τωρα για λαδια και ξιδια, εγω δεν λαδωσα τιποτα και κανεναν και γενικα δεν ειμαι καθολου αυτης της νοοτροπιας, οποτε δεν γνωριζω κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Πόσες φορές, παναγία μου, θα διαβάσουμε-ακούσουμε γι'αυτό το <<χαρτί>>...; Υπήρχε ένα χαρτί που το έδιναν τη δεκαετία του '80, αλλά ήταν για την παραλαβή, όχι υποκατάστατο άδειας. Έλεος δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Κάποιες σχολές οδηγών, όπως αυτή που πήγα εγώ, δίνουν ένα χαρτί υπογεγραμμένο που λέει ότι έχεις περάσει τις εξετάσεις. Φυσικά όμως αυτό το χαρτί είναι μια μπούρδα και μισή, καθώς δεν έχει καμία νομική υπόσταση και μπορεί άνετα ο μπάτσος να σε γράψει. Οπότε είναι καλύτερα να περιμένεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δεν υπαρχει τετοιο χαρτι.. γρηγοροσημο...χαχαχαχ Απλα περιμενεις δυστυχως μεχρι να βγει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poweranger Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Η κοινή λογική λέει ότι εφόσον έχεις περάσει τις εξετάσεις, τότε μπορείς να οδηγήσεις μέχρι να έρθει το κανονικό δίπλωμα. Ξέρω είναι μαλακία να περιμένεις 15 μέρες να έρθει το δίπλωμα, αλλά εάν πέσεις σε μακάκα όργανο της "τάξεως" μπορεί και να την φας. Κοίτα μήπως μπορέσεις να δώσεις κανένα γρηγορόσημο μπας και το πάρεις νωρίτερα. Έτσι έκανα και εγώ όταν πέρασα τις εξετάσεις, προτίμησα να δώσω ένα 20άρικο για να το πάρω την άλλη μέρα το δίπλωμα παρά να περιμένω 20 μέρες. έδωσα πριν 2 βδομάδες και πέρασα.. ο καθηγητης μου ομως λεει πως δεν μπορω να το παρω πιο γρηγορα γιατι πανε απο το υπουργειο στην αστυνομία και πάλι πίσω.. ξέρετε καμία σχολή που να απευθυνθώ να το ''σπρώξει'' λίγο? και μετά στέλνω τον δικό μου δάσκαλο να το παραλάβει.. ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.