Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση Games-PC budget 2500ee...

Esteban_Bachoso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου θες να παιζεις κυριως παιχνιδια εγω την Dell που κοιτας δεν θα στην προτεινα.Σιγουρα ειναι κορυφαια και εχει καλη τιμη γι αυτα που προσφερει αλλα δεν νομιζω να σε νοιαζει τοσο η αριστη αποδοση των χρωματων οταν σε κυνηγανε οι ορδες των εξωιγηινων στο crysis.Εκει θες fps!Η dell αυτη θα εκανε περισσοτερο για εναν γραφιστα.Σε αναλυση 2560χ1440 ακομα και η 5970 θα τα βρισκει σκουρα σε καποια παιχνιδια με τα παντα full.

Προταση μου ειναι να πας σε μια κλασσικη οθονη full hd οπως αυτη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Kalypso-Grand-Ages-Rome-Gold-Edition-DCS-%CE%A1C%CE%A4-03772.htm, που μια χαρα χρωματα εχει για tn panel και μπορεις να βλεπεις και tv.

Απο κουτι σου προτεινω αυτο:

16388560.jpg

Τους σκληρους του βαζεις εννοειται σε raid 0 για μεγαλυτερη ταχυτητα.

Συνολο 2196.

Αν επιλεξεις την dell απο εδω http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10282 θα σου βγει 2500 ακριβως.

5850/5870 και ολα φουλ σε 1080p για τρια χρονια δεν παει πακετο.Θα σου προτεινα 2 5850 τουλαχιστον αλλα η 5970 αποδιδει το ιδιο σχεδον, ισως λιγο παραπανω και τρωει λιγοτερο ρευμα.Τωρα για scaling καλυτερο δεν ξερω ας πει καποιος που ξερει.

Δημοσ.
αφου δινει τοσα λεφτα ας παει σε usb/sata 3 ;)

Eυχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον σας!

Επειδη, σιγά σιγα μεγαλώνουμε και η διάθεση για παιχνίδια δυστυχώς μειώνεται βασικό μου μέλημα θα είναι αρχικά η καλύτερη συμβατότητα (για 3-4 χρόνια) και κατά δεύτερον το gaming σε WQHD ...

Λοιπόν κλίνω προς s1156=>dual 8gb ram με P55=>i7860 και sata/usb 3που λέει ο φίλος...

Ψύκτρα την corsair hydro H50 για να έχει καλή απόδοση και να χωράει στο cosmos s, με το οποίο έχω κολλήσει..

Και τέλος λόγω περιορισμένου (σχετικά) του budget και δίνοντας βάση σε cpu και mobo θα πάω σε 5850 (saphire) παίζοντας σε μειωμένες αναλύσεις (οικονομική κρίση:P) και...βλέπουμε...

Ισως κόψω από τον ssd (πηγαίνοντας σε 64gb) αφου θα περάσω μόνο τα windows και 1-2 προγράμματα....

Όσο για την dell πήγαινα για το προηγούμενο μοντέλο στα 1920χ1080 αλλά και αυτή είναι για τα λεφτά της τσάμπα!!Την θέλω και για σχεδίαση 3d οποτε χαλάλι η απόκριση....:-D

Δημοσ.

Κατι πρεπει να καταλαβαινω λαθος η να μην διαβαζω καλα.....

2500Ε δεν ειναι το budget?Οποτε τι περιορισμο εχεις με τα φραγα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...