Προς το περιεχόμενο

επιστροφή προιόντος ?

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάποιος γνωστός μου αγόρασε (Αν θυμάμαι καλά απο expert ) μια οθόνη 22 στα 280 ευρώ αλλά έκανε λάθος , η συσκευασία δεν έχει ανοικτή και δεν είναι μια εβδομάδα που έχει γίνει η αγορά , υπάρχει κάποιο θεσμικό πλαίσιο στο οποίο μπορεί να επιστρέψει το προιόν και να του δώσουν πίσω τα χρήματα

Δημοσ.
Γιατί δεν παίρνει κανά τηλέφωνο να μάθει; Έτσι και αλλιώς το site τους είναι υπό κατασκευή.

http://www.experthellas.gr/

πρώτον επειδή μπορεί να μας εξαπατήσουν αν πουν όχι αλλά ισχύει (θέλει να έχει κάποιες αποδείξεις ...)

και δεύτερον επειδή είναι υποκατασκευή το site ...

Δημοσ.

Ειμαι σχεδον σιγουρος πως ο νομος επιτρεπει επιστροφες εντος 14 ημερολογιακων ημερων.

Το καθε καταστημα δεχεται τις επιστροφες με κριτηριο το παραπανω, αλλα και το αν ειναι ανοιγμενη η συσκευασια.

Στην περιπτωση σου, και εισαι μεσα στις μερες, και εχεις σφραγισμενο προιον, αρα μπορεις να την πας πισω και να παρεις στο χερι τα χρηματα.

Δημοσ.
Ειμαι σχεδον σιγουρος πως ο νομος επιτρεπει επιστροφες εντος 14 ημερολογιακων ημερων.

Το καθε καταστημα δεχεται τις επιστροφες με κριτηριο το παραπανω, αλλα και το αν ειναι ανοιγμενη η συσκευασια.

Στην περιπτωση σου, και εισαι μεσα στις μερες, και εχεις σφραγισμενο προιον, αρα μπορεις να την πας πισω και να παρεις στο χερι τα χρηματα.

+1

( Ωστοσο και η συκευασια να ειναι ανοιχτη αν για τον Α,Β,Γ λογο δεν εισαι ευχαριστημενος απο το προιον υποχρεουνται να το παρουν πισω. )

Δημοσ.
+1

( Ωστοσο και η συκευασια να ειναι ανοιχτη αν για τον Α,Β,Γ λογο δεν εισαι ευχαριστημενος απο το προιον υποχρεουνται να το παρουν πισω. )

Εκει εχεις να κανεις με τους ορους επιστροφης που θετει το καθε καταστημα.

Αν λενε πως πρεπει να ειναι σφραγισμενο, τοτε ψιλομπλεκεις. Με λιγη επιμονη βεβαια την κανεις τη δουλεια σου αν το προιον δεν ειναι σε αθλια κατασταση.

Δημοσ.

Ε αν ειναι χρησιμοποιημενο και σε αθλια κατασταση αλλαζει το θεμα, εγω μιλαω μεσα σε λογικα πλαισια.

Δημοσ.

γιατί δεν διαβάζετε όλο το κείμενο

(απο τη στιγμή που είναι σφραγισμένο τι μπορεί να έχει πάθει...)

εντάξη ρώτησε και αυτός (με πίρε τηλ) και γίνεται

ευχαριστώ για την απαντήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλε, εσυ δεν διαβαζεις ολα τα ποστ.

Εμεις μια χαρα σου απαντησαμε, απλα μετα ειχαμε μια μεταξυ μας συζητηση.

Δηλαδη η πρωτη μου απαντηση ειναι εκτος θεματος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...