Προς το περιεχόμενο

Ο Richard Stallman προσκεκλημένος της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών & Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ

diamond_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

rms-bw.jpeg

Η Ένωση Ελλήνων Χρηστών & Φίλων Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Κώδικα έχει την τιμή να σας ενημερώσει για την αποδοχή της πρόσκλησης που απεύθυνε στον ιδρυτή και πρόεδρο του Ιδρύματος Ελεύθερου Λογισμικού, Richard M. Stallman για να παραθέσει μία ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Κατόπιν επικοινωνίας που προηγήθηκε μαζί του, αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Η επίσκεψη του Richard Stallman θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του επόμενου μήνα, Μαΐου 2010.

Με τιμή,

Ιωακείμ Τελλίδης

Πρόεδρος Δ.Σ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μπράβο σε όσους δούλεψαν για την πραγματοποίηση της ομιλίας!!!

Ελπίζω να δοθεί η δυνατότητα και σε όσους δεν μπορούν να είναι στη Θεσσαλονίκη εκείνη την περίοδο, να την παρακολουθήσουν live από το internet.

πριν την εξεταστική βρε παιδιά; με σκοτώνεις.

Και εγώ παθών είμαι...

Ο κόσμος έρχεται στην Ελλάδα για να κάνει και κανένα μπανάκι, σωστά;

υπέροχο!

μου φαίνεται θα πάρω έναν φίλο να με βγάλει photo με τον Richard για να τη δείχνω στα εγγόνια...:P

Mπράβο παιδιά. Νομίζω έχει ξαναέρθει στην Ελλάδα αρκετές φορές. Αρκετά ενδιαφέρων άνθρωπος καθώς και αρκετά εκκεντρικός και παράξενος...

Κάποιοι παραπονέθηκαν για την εμφάνιση του. Νομίζω με τέτοια φάτσα δεν θα του ταίριαζε φράτζα και χωρίστρα... Τέλος στο video που μας τραγουδάει μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι η παρέα γενικά είχε πολύ κέφι.. :D

Στα πλαίσια του παρόντος θέματος, δυστυχώς θα πρέπει να σε ρίξουμε στην πυρά μαζί με την άποψή σου, με συνοπτικές μάλιστα διαδικασίες. Ο Stallman δεν προσκαλείται για ομιλίες ανά τον κόσμο λόγω του παρουσιαστικού του, αλλά λόγω των ιδεών του και αυτών που έχει να πει. Εσύ γνωρίζεις κάποια από αυτά; Αν όχι και παραθέσω π.χ. ένα YouTube link από μία ομιλία του, θα σε ενδιέφερε να το τσεκάρεις αν και όποτε έχεις χρόνο ή θα αρνηθείς, ταμπουρωμένος πίσω από την άποψή σου για την εμφάνισή του;

Δεν αμφιβαλω πως ο ανθρωπος μπορει να εχει σωστες αποψεις/εμπεριστατωμενες η ακομα και να ειναι πανεξυπνος, δεν ειναι λες και ο Αινσταιν ειχε καλυτερο παρουσιαστικο.

Εμενα ομως απλα με απωθει το παρουσιαστικο ενος τετοιου ανθρωπου, νομιζω πως ολοι μας καποτε εχουμε δει καποιο ατομο που να μην μας αρεσε το πως ειναι εμφανησιακα, η μαλλον καλυτερα το πως εχει διαλεξει να ειναι.

Εχω παρακολουθησει ομιλια του Stallman , να προσεχετε να μην πειτε ποτέ Linux αλλά GNU/Linux. Πολύ σημαντικό, ειναι ικανός να φαει 2ωρο και βαλε για να εξηγησει την δουλεια που εχει κανει εδω και 20 χρονια για το σημερινο Linux που είναι GNU/Linux :D

Σπάνια προσωπικότητα, τον θεωρο ως συγχρονο φιλόσοφο. Εχει πολύ διαυγές μυαλό και είναι πολυ δυσκολο να τον στριμωξει κάποιος. (από δημοσιογραφους που εχουν προσπαθησει φαγανε τα μούτρα τους)

και συγχαρητηρια στον greeklug ;)

Όταν ξεκινάς κάτι από το 0 , όταν οι πιθανότητες επιτυχίας σου φαίνονται τόσο απίθανες, ώστε να γίνεσαι περίγελος όλων των "πολιτισμένων" και φτάνεις το gnu/linux εκεί που έχει φτάσει σήμερα, τότε μόνο απεριόριστος σεβασμός σου αξίζει.

Δε θα μπορούσαμε να μιλάμε όλοι εμείς για linux (και αύριο να το χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος) αν δεν υπήρχε ο Stallman να ξεκινήσει και να αποπερατώσει την προσπάθεια δημιουργίας του gnu/linux και της GPL ενάντια σε κάθε λογική.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που τον έφεραν! Μετά τον Linus Torvalds και τον Tanenbaum είναι σίγουρα η μεγαλύτερη προσωπικότητα της πληροφορικής (ως επιστήμη&όχι ως το καλύτερο πράγμα που έχω διαβάσει είναι το 3ο τεύχος του RAM). Είχαμε καιρό να δούμε τέτοια ονόματα, μετά τον Mitnick πριν αρκετά χρόνια δε θυμάμαι κάποιον άλλο. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες, ας τις αναφέρει. Όσοι είναι από Αθήνα και θέλουν να πάμε Θεσ/νίκη, ας μου στείλει pm

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που τον έφεραν! Μετά τον Linus Torvalds και τον Tanenbaum είναι σίγουρα η μεγαλύτερη προσωπικότητα της πληροφορικής

Δεν ξέρω αν μπορούμε να συγκρίνουμε δίκαια. Ο Stallman κινείται σε διαφορετικό επίπεδο από τις άλλες προσωπικότητες του ΕΛ/ΛΑΚ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...