stanlee Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο web development και θα ήθελα τα φώτα σας σε κάποιες απορίες που έχω. Κατ' αρχήν το λειτουργικό που χρησιμοποιώ είναι WinXP και έχω εγκαταστήσει το τελευταίο xampp for Windows version 1.7.3. Έχω κάποιες γνώσεις προγραμματισμού (php,sql,html,css). Με ποιό τρόπο θα μπορούσα να κάνω μια βάση, στην οποία ιδιοκτήτης μιας σελίδας θα μπορεί να ανανεώνει κάποια news της εταιρίας του μόνος του, π.χ. τα πεδία τίτλος νέου, ημερομηνία, αρχείο (να ανεβάζει ένα pdf αρχείο). Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να γίνει μια τέτοια βάση στο phpmyadmin και να συνδεθεί με μια σελίδα διαχείρησης. Σελίδες με σχετικά tutorials ευπρόσδεκτες με μεγάλη χαρά!
poscaman Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 πρέπει να δημιουργήσεις πρώτα μια βάση στο phpmyadmin, και μετά να φτιάξεις τις κατάλληλες φόρμες (php) που να γράφουν και να διαβάζουν από αυτή τη βάση, μέσω queries ποστάρω για άλλη μια φορά, το ευαγγέλιο http://www.w3schools.com/php/php_ref_mysql.asp
Seldimi Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μπορεις να δεις και στην ιστοσελίδα μου μερικά βοηθήματα στα Ελλληνικά για την PHP & την διαχείρηση των βάσεων mySQL. Στο phpMyAdmin έχει επιλογή create database και όταν την κάνειις μπορεις να την καλέσεις μέσω της PHP και mysql_connect και μετα την διαχειρίζεσαι όπως θέλεις
seoko Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Υπάρχει η δυνατότητα βέβαια για την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας να χρησιμοποιήσεις κάποιο cms, δες joomla ή wordpress.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.