Προς το περιεχόμενο

Αξιζει το XBOX360 μονο για τα exclusives;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έτσι είναι αν δεν παίζεις παιχνίδια για xbox όπως επέλεξαν κάποιοι..τι νόμιζες;

Θα σε στείλουν στην πυρά..θα σε "τιμορίσουν" με κάθε ευκαιρία για την επιλογή σου.

Ο Βασιλάκης τραβάει αυτιά για να κάνουν καλά τη δουλειά τους τα fanboys.

Πήρες PS3;; Θα τους το "πληρώσεις".. :lol:

Δημοσ.

δεν πειραζει ρε παιδια...αφηστε το παιδι να αποφασισει...και τι εγινε επειδη μερικοι διαλεξαν το ιντερνετ (360) οταν οι αλλοι στελνουν ακομα φαξ(ps3)

Δημοσ.

Το λυπηρο της υποθεσης ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα τα πιστευουν αυτα που λενε.

Παντως το ατρανταχτο επιχειρημα οτι αν εχεις PS3 εισαι antigamer πρεπει να μπει εκει ψηλα, στην κορυφη του trollαρισματος.

Δημοσ.

Ρε παιδια αλλο ζητησα εγω, αλλου παει το θεμα. Δοξα το θεο εχουμε θεμα για την κοντρα αναμεσα στις 2 κονσολες.. Δε φτανουν τοσες εκατονταδες σελιδες εκει;

Δημοσ.

Όντως φίλε μου έχεις δίκιο. Αλλού πήγε πάλι το θέμα....

Λοιπόν αν θέλεις την γνώμη μιας και ανέφερες τα exclusives αξίζει γιατί πλέον το χβοχ έχει και πολύ χαμηλή τιμή!!!Με 150 ευρώ παίρνεις την arcade έκδοση και καθάρισες...

Δημοσ.

Εχει και hdmi αυτη ή οχι; Τι περιλαμβανει; Καποιο καλο πακετο με κανενα καλο παιχνιδι γνωριζεις; Επισης επειδη εχω το ps3, δε με νοιαζει και το online στο xbox. Οποτε γνωριζετε καποιο ελληνικο e-shop που να το πουλαει ετοιμο;

Δημοσ.

Ναι έχει και hdmi.Κατά καιρούς βγαίνουν πολλές προσφορές. Μια που είδα και αξίζει είναι αυτή

http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Microsoft-XBOX-360/Microsoft-XBOX360-Arcade-and-Halo-3-ODSTand-Forza-Motorsport-3.htm

Εγω είχα πάρει πριν από 2 χρόνια arcade με sega superstar tennis 149ευρώ από multirama και το κόστος για να το φλασαρω ήταν στα 20ευρώ.

Δημοσ.
Εχω ps3. Αξιζει να αγορασω και το Xbox για να παιζω τα exclusives ή οχι; Να πω οτι δε ειμαι και τοσο μανιωδης gamer, απλα να το εχω και πιο πολυ για συλλογη. Φανταστειτε εχω το ps3 5 μηνες και παιζω ακομα το fear2.

Ναι αξίζει, ιδιαίτερα για τα Japanese RPG's και τα shooters.

Αλλά αφού όπως λες, έχεις PS3 και μόνο ένα παιχνίδι, μήπως θα ήταν λίγο πεταμένα λεφτά ν επενδύσεις σε 2η κονσόλα..;

Anyway, μερικά exclusives που αξίζει να δεις:

Kameo: Elements of Power

Perfect Dark / Perfect Dark Zero

Viva Pinata

Viva Pinata Trumble in Paradise

Halo 3/ODST

Halo Wars

Gears of War 2

Lost Odyssey

Blue Dragon

Tales of Vesperia

Mass Effect 1/2

Fable 2

Project Gotham Racing 4

Forza Motorsport 3

Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Τοο Human

Shadow Complex

και επίσης απ τα παιχνίδια που θα βγουν:

Alan Wake

Halo Reach

Fable 3

Crackdown 2

Mass Effect 3

Gears of War 3

Peter Molyneux/Milo Concept

Δημοσ.

Βασικα αν το αγορασω θα παρω την elite version. Τα 256mbs που εχει η arcade δε νομιζω να φτανουν και για πολλα πραματα.

Οσοι εχετε Ps3 και xbox, το δευτερο το εχετε σπασει ή οχι, και γιατι; Τι να κανω εγω;

Δημοσ.
Βασικα αν το αγορασω θα παρω την elite version. Τα 256mbs που εχει η arcade δε νομιζω να φτανουν και για πολλα πραματα.

Οσοι εχετε Ps3 και xbox, το δευτερο το εχετε σπασει ή οχι, και γιατι; Τι να κανω εγω;

φιλε με σπασμένο 360 και Ps3 τα έχεις όλα.Multi και 360 excl στο 360 και ps3 excl στο Ps3.

τα μόνα που θα αγοράζεις είναι τα excl του Ps3.απο αγγλία κατα προτίμηση και είσαι j.t.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...