Προς το περιεχόμενο

Αξιζει το XBOX360 μονο για τα exclusives;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ps3. Αξιζει να αγορασω και το Xbox για να παιζω τα exclusives ή οχι; Να πω οτι δε ειμαι και τοσο μανιωδης gamer, απλα να το εχω και πιο πολυ για συλλογη. Φανταστειτε εχω το ps3 5 μηνες και παιζω ακομα το fear2.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εξαρτάται καθαρά από το αν σε ενδιαφέρουν τα exclusives του ή όχι. Προσωπικά, Gear of war, Halo, mass effect δεν θα παίξω ποτέ. Δεν είναι του γούστου μου. Το Splinter Cell όμως θα το ρίξω μια ματιά, όπως και το Alan Wake που θα βγει αργότερα.

Αντίθετα του PS3 τα exclusives με τραβάνε πολύ περισσότερο. Heavy Rain, Killzone, Uncharted, είναι από τα παιχνίδια τα οποία θεωρώ κορυφαία.

Οπότε εξαρτάται καθαρά από τις δικές σου προτιμήσεις :)

Δημοσ.

Ακριβως τα παιχνιδια που λεει ο Tigran ( Halo - Gears Of War - Mass Effect ) πιστευω οτι ειναι μεσα στα πεντε κορυφαια ολων των εποχων και αρα θα σου πω οτι αξιζει.

Δημοσ.

Όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω,είναι καθαρά θέμα γούστου.Αν σου αρέσουν τα exclusives του xbox 360 τότε σίγουρα αξίζει η αγορά του.Εκτός αυτού όμως,να έχεις στο μυαλό σου ότι εκτός από τα exclusives,μπορείς να "σπάσεις" το 360 και να παίζεις όλα τα multiplatform σε αυτό δωρεάν.

Δημοσ.

Αν δεν είσαι τόσο μανιώδης gamer και δεν παίζεις τόσο πολλά και καλύπτεσε απο τα καλά παιχνίδια του ps3 τότε θα έλεγα όχι..δεν ξέρω αν έχεις τόσα πολλά λεφτά να διαθέσεις που θα μπορούσες να κάνεις συλλογή παιχνιδιών και των δύο κονσολών μιας και δεν παίζεις τόσο πολύ όσο λες.

Δημοσ.

Aν διαθετεις τα χρηματα γιατι οχι? μπορεις να βρεις το μηχανημα σε πολυ καλη τιμη και πολλα φοβερα παλαιοτερα παιχνιδια σε πολυ χαμηλες τιμες αν κοιταξεις στα μεγαλα εγχωρια e-shops και ακομα φτηνοτερα αν μπορεις να κανεις αγορες απο εξωτερικο.

Παιχνιδια που αξιζει να ριξεις μια ματια κ οχι μονο:

Gears of War 1/2

Mass Effect 1/2

Crackdown

Lost Odyssey

Blue Dragon

Halo 3/ODST

Dead Rising

Splinter Cell: Conviction

Earth Defense Force 2017

Kameo

Left 4 Dead 1/2

Forza 3

Project Gotham Racing 4

Ninja Gaiden 2

Bayonetta

Condemned

Fable 2

Tα περισσοτερα μπορεις να τα βρεις κατω απο 25e...και φυσικα ερχονται κ τα Alan Wake, Fable 3, Crackdown 2, Gears of War 3 και Halo :Reach.

Δημοσ.

Καλα τα Halo θα επρεπε πρωτα να παιξω και τα προηγουμενα για να καταλαβω ιστορια, οπως και το gears. Το condemned και για υπολογιστη δεν υπαρχει; Εκει το ειχα παιξει.

Το πουλαει καποιο καταστημα σπασμενο;

Δημοσ.
Καλα τα Halo θα επρεπε πρωτα να παιξω και τα προηγουμενα για να καταλαβω ιστορια, οπως και το gears. Το condemned και για υπολογιστη δεν υπαρχει; Εκει το ειχα παιξει.

Το πουλαει καποιο καταστημα σπασμενο;

Κατα την γνωμη μου καλυτερα να μην το φλασαρεις γιατι δεν θα μπορεις να μπεις online...και η πιστεψε με η καλυτερη φαση σε παιχνιδια οπως τα Halo, Gears, Forza 3, Crackdown κ.λ.π. ειναι τα online mp modes ειτε competitive ειτε co-op.

Οπως σου ειπα μπορεις να βρεις πολλα παιχνιδια σε πολυ χαμηλες τιμες οποτε εφοσον δεν παιζεις κ πολυ δεν βλεπω το νοημα του να το φλασαρεις - εφοσον π.χ. με 60e μπορεις να αγορασεις 3 παιχνιδια που θα σε κρατησουν καιρο συν οτι θα μπορεις να εχεις προσβαση κ στο Xbox Live αφοβα...φτιαξε ενα account (το οποιο αν δεν κανω λαθος σου δινει 2 μηνες δωρεαν προσβαση) δες τι παιζει online και αφου δεις οτι δεν σε ενδιαφερει τοτε κανε την κινηση να το σπασεις.

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου 360 αξίζει. Είμαι κάτοχος 360,ps3 αλλά και wii.

Το 360 για μένα είναι δελεαστό από όλες τις απόψεις μιάς και έχεο πολύ χαμηλή τιμή,φλασ'αρετε αλλά και σαν κονσόλα έχει να δώσει πολλά ακόμα.

Αμα το φλασάρεις μπορείς να μπαίνεις στο live αλλά θέλει προσοχή.Αμα κάνεις search στο google θα βρείς πολλά άρθα για αυτό το θέμα.

Δημοσ.
Κατά την γνώμη μου 360 αξίζει. Είμαι κάτοχος 360' date='ps3 αλλά και wii.

Το 360 για μένα είναι δελεαστό από όλες τις απόψεις μιάς και έχεο πολύ χαμηλή τιμή,φλασ'αρετε αλλά και σαν κονσόλα έχει να δώσει πολλά ακόμα.

Αμα το φλασάρεις μπορείς να μπαίνεις στο live αλλά θέλει προσοχή.Αμα κάνεις search στο google θα βρείς πολλά άρθα για αυτό το θέμα.[/quote']

Σύμφωνα με την κοινή γνώμη, το live είναι πολύ καλή υπηρεσία!!! Και εγώ τα έχω όλα... Από καιρό atari μέχρι τώρα!!! Πάρε xbox και θα μας θυμηθεις!!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Εχω ps3. Αξιζει να αγορασω και το Xbox για να παιζω τα exclusives ή οχι; Να πω οτι δε ειμαι και τοσο μανιωδης gamer, απλα να το εχω και πιο πολυ για συλλογη. Φανταστειτε εχω το ps3 5 μηνες και παιζω ακομα το fear2.

Εαν παιζεις μονο fear 2 , τοτε φιλε μου παρε χβοχ 360 που ειναι 10 φορες καλυτερο σε αυτο χωρις υπερβολες . Σε γενικες γραμμες το χβοχ ειχε πολλα παιχνιδια. Πολλα exclusive οr pc-xbox exclusive ! Εχει κοπιες! Γενικα ειναι η καλυτερη κονσολα για τον gamer!

...To ps3 ειναι για τους ΑΝΤΙGAMERS, παιχνιδια hyperισμενα μεχρι βλακιας εκτος απο το (uncharted 2 και το god of war)...Mε τους multi τιτλους σαφως ενα κλικ πιο κατω απο ποιοτητα σε σχεση με το χβοχ!

Ενα θετικο για τον ΑΝΤΙ-GAMER και για το ps3 ειναι η υπαρξη bluray αφου δεν παιζουν ας βλεπουν και τιποτα να περναει η ωρα!

Δημοσ.
Εαν παιζεις μονο fear 2 , τοτε φιλε μου παρε χβοχ 360 που ειναι 10 φορες καλυτερο σε αυτο χωρις υπερβολες . Σε γενικες γραμμες το χβοχ ειχε πολλα παιχνιδια. Πολλα exclusive οr pc-xbox exclusive ! Εχει κοπιες! Γενικα ειναι η καλυτερη κονσολα για τον gamer!

...To ps3 ειναι για τους ΑΝΤΙGAMERS, παιχνιδια hyperισμενα μεχρι βλακιας εκτος απο το (uncharted 2 και το god of war)...Mε τους multi τιτλους σαφως ενα κλικ πιο κατω απο ποιοτητα σε σχεση με το χβοχ!

Ενα θετικο για τον ΑΝΤΙ-GAMER και για το ps3 ειναι η υπαρξη bluray αφου δεν παιζουν ας βλεπουν και τιποτα να περναει η ωρα!

Δηλαδή ένας 30χρόνος (όπως εγώ), που παίζει παιχνίδια από την εποχή του CPC6128 και έχει καταλήξει στο PS3, έχει γίνει antigamer;;;

Δημοσ.
Δηλαδή ένας 30χρόνος (όπως εγώ), που παίζει παιχνίδια από την εποχή του CPC6128 και έχει καταλήξει στο PS3, έχει γίνει antigamer;;;

Ε αφου το ειπε ο τιτανομαχος τωρα ετσι θα ειναι....τι να λεμε ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...