neon50 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Γεια χαρά....Όπως καταλάβατε ψάχνουμε routeraki.... Λογικά ψάχνουμε moder-router γιατί όπως διάβασα για να έχω σκέτο router πρέπει να έχω πάνω του συνδεδεμένο και ένα modemaki....Και γενικά θέλει πολλές ρυθμίσεις κλπ οπότε δεν χρειάζεται να ψαχνόμαστε προς τα εκεί.... Στο ρούτερ θέλω να συνδέσω κατά κύριο λόγο ένα laptopaki(intel® wireless wifi link 5100), μετά άλλο 1 laptop και 2 desktop.... Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό ?? Σε τιμές παίζουμε μέχρι 100Ε max....Μόνη προυπόθεση το ρούτερ να υπάρχει στο πλαίσιο, γιατί έχω πιστωτικό εκεί οπότε θέλω να το πάρω απο εκεί... Χωρίς να ξέρω πολλά, 2 που μου φάνηκαν καλά είναι αυτά : Netgear DGN2000 Wireless Modem/Router N (300Mbps, Annex A) , Netgear DGN1000 Wireless Modem / Router N150 (150Mbps, Annex A)
RcManiac Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Αυτο εχω εγω Netgear DGN2000 Wireless Modem/Router N (300Mbps, Annex A) ειμαι παρα πολλη ευχαριστημενος . Το καλο ειναι οτι εχει διακόπτη WiFi On/Off και διακόπτη Push 'N' Connect .
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 το πρωτο θα παιρνα και εγω απο τα 2.στο πλαισιο δεν νομιζω να φερνουν ουτε Linksys,oyte zyxel .οποτε μαλλον σε αυτο θα πας εκτος αν θες και αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Modem-Routers/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2710-Annex.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.