giannaros_mes Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ααα μια χαρά τότε, δεν μου είχε ξανατυχει!Τώρα είμαι στο κατέβασμα!Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Free steam key GooCubelets... indiegala Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Στο κάτωθι link παίζεις ένα flash game και παιρνεις 3 κλειδάκια (A Bird Story, Cloud knights, Defend your Life). Λόγω μεγάλης ζήτησης υπάρχει ένα delay. Εγώ που το έκανα χθες, τα πήρα αμέσως. https://macheist.com/bundle 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ωραιος^ Το "A bird story" το ηθελα επειδη το εφτιαξε ο dev του "To the moon" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 ^ Ο λεβέντης στην profile pic ειναι ο Gio που γέρασε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 hahaha τι connection ηταν αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Στο κάτωθι link παίζεις ένα flash game και παιρνεις 3 κλειδάκια (A Bird Story, Cloud knights, Defend your Life). Λόγω μεγάλης ζήτησης υπάρχει ένα delay. Εγώ που το έκανα χθες, τα πήρα αμέσως. https://macheist.com/bundle Τip με το mouse wheel, κινηστε πιο γρηγορα. Η ευκολη διαδικασια ειναι Walk through the map with clicks / arrow keys. Spot the chest at the right side and click on it. Fill the form and get a key for Cloud Knights. Notice the X mark on the ground while passing it. Spot the lute, click on it and get a key for A Bird Story. Click on the guy at upper left and get a shovel. Return to the X mak spotted at 4th step, click on it and get a key for Defend Your Life. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 μόνο το cloud knights έστειλαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 λεει οτι θα τα στειλουν αργοτερα τα αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ξεκίνησαν κυλιόμενα Bundles προσφορών ανά 6ωρο στο GOG. Το πρώτο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, και οι εκπτώσεις φαίνονται αρκετά καλές. Επίσης κυκλοφόρησε το Bloodlines σε κάπως αλμυρή τιμή για τα δεδομένα του GOG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μεγάλη απογοήτευση το Devolver Humble Bundle. Ενδιαφερόμουν μόνο για το Ronin και περίμενα έστω στο Beat the Average να υπάρχει ένα Hotline Miami 2. Αντ'αυτού, το Olli Olli 2 και ένα early access ονόματι Noct. :-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarako Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Aπο οτι καταλαβα σε αυτο το θεμα εχετε κανει πολλοι αγορες απο humble bundle, αλλα εγω δεν εχω ξαανακανει και λεω να δωσω τα 13 δολαρια για το nintendo bundle(https://www.humblebundle.com/friends-of-nintendo-3ds-wiiu) θελω να μαθω αν καποιος εχει κανει αγορα με χρεωστικη πειραιως αν ειχε καποιο επιπλεον κοστος γιατι εχει την τιμη σε δολαρια. Να σημειωσω οτι στο support λεει οτι δεν εχει convertion fee αλλα δεν ξερω εαν ειναι θεμα humble η της τραπεζας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Από την αρχή των CC μόνο με χρεωστική Πειραιώς πληρώνω στο Humble. Όσον αφορά τα fees, ενδεικτικά στα 10.67€ μου κράτησε 0.21€ οπότε μιλάμε για πολύ λίγα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarako Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ααα ωραια, γιατι σκεφτομουν να στειλω εμβασμα στην revolut εαν κρατουσαν πολλα, αλλα αφου ειναι τοσο λιγα δεν το συζηταμε. Σε ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν το έχω ψάξει αρκετά, αλλά σε εμένα που αγοράζω με χρεωστική της eurobank μου κρατάνε κάτι 2 ευρα ίσως και παραπάνω σε αγορές άνω των 5-6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις