Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ώρα μόνο το Victor Vran φαίνεται ενδιαφέρον απο ΒΤΑ.

Βλέπουμε απο εβδομάδα τι άλλο θα βάλουνε (μακάρι This War of Mine!!).

Δημοσ.

Για την ώρα μόνο το Victor Vran φαίνεται ενδιαφέρον απο ΒΤΑ.

Βλέπουμε απο εβδομάδα τι άλλο θα βάλουνε (μακάρι This War of Mine!!).

Το οποιο VIctor Vran , λογω του bundle, σημερα μπορει να βρεθει γυρω στα 2 ευρω στα γνωστα μερη

Δημοσ.

Θα το γράψω και στο ανάλογο θέμα, αλλά να ενημερώσω οτι διαθέτω για ανταλλαγή το Chivalry και το Brothers για όποιον ενδιαφέρεται...

Δημοσ.

Εχει κοσμο ακομα ή ειναι dead?

Δεν ξέρω, έχω πολύ καιρό να παίξω. Πιστεύω θα έχει κόσμο, είναι από τα παιχνίδια που κρατάνε διαχρονικά

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια σορρυ αν εχει ερωτηθει αλλα σκεφτομαι για πρωτη φορα να δωσω το ευρω και να παρω απο το humble bundle το σχετικο πακετακι με το brothers η ερωτηση μου ειναι αν η visa της πειραιως ειναι οκ για την συναλλαγη?

Δημοσ.

Παιδια σορρυ αν εχει ερωτηθει αλλα σκεφτομαι για πρωτη φορα να δωσω το ευρω και να παρω απο το humble bumble το σχετικο πακετακι με το brothers η ερωτηση μου ειναι αν η visa της πειραιως ειναι οκ για την συναλλαγη?

μεχρι να δοκιμάσεις δε θα ξερεις. (συνήθως περνάει)

Δημοσ.

Παιδια σορρυ αν εχει ερωτηθει αλλα σκεφτομαι για πρωτη φορα να δωσω το ευρω και να παρω απο το humble bundle το σχετικο πακετακι με το brothers η ερωτηση μου ειναι αν η visa της πειραιως ειναι οκ για την συναλλαγη?

Oσες φορες εχω παρει το humble bundle   visa  Πειραιώς εχω χρησιμοποιησει και δεν ειχα πρόβλημα .

Δημοσ.

Απευθείας την δέχεται. Μέσω paypal όμως όχι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα ολα καλα με την visa πειραιως, η αγορα εγινε κανονικα

Επεξ/σία από pollop
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...