nek4d Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 ποσο ξεκινησε το bta? να κλειδωσω μονοδολλαρο τωρα ή λετε να πεσει μετα?
JohnVani18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Για την ώρα μόνο το Victor Vran φαίνεται ενδιαφέρον απο ΒΤΑ. Βλέπουμε απο εβδομάδα τι άλλο θα βάλουνε (μακάρι This War of Mine!!).
WizNick Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Για την ώρα μόνο το Victor Vran φαίνεται ενδιαφέρον απο ΒΤΑ. Βλέπουμε απο εβδομάδα τι άλλο θα βάλουνε (μακάρι This War of Mine!!). Το οποιο VIctor Vran , λογω του bundle, σημερα μπορει να βρεθει γυρω στα 2 ευρω στα γνωστα μερη
Avatar_GR Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Το chivalry στο πρώτο tier αξίζει για όποιον δεν το έχει. Παιχνιδάρα!!!
SOADNICK Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Το chivalry στο πρώτο tier αξίζει για όποιον δεν το έχει. Παιχνιδάρα!!! Εχει κοσμο ακομα ή ειναι dead?
bad_freddy Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Θα το γράψω και στο ανάλογο θέμα, αλλά να ενημερώσω οτι διαθέτω για ανταλλαγή το Chivalry και το Brothers για όποιον ενδιαφέρεται...
Avatar_GR Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εχει κοσμο ακομα ή ειναι dead? Δεν ξέρω, έχω πολύ καιρό να παίξω. Πιστεύω θα έχει κόσμο, είναι από τα παιχνίδια που κρατάνε διαχρονικά 1
pollop Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Παιδια σορρυ αν εχει ερωτηθει αλλα σκεφτομαι για πρωτη φορα να δωσω το ευρω και να παρω απο το humble bundle το σχετικο πακετακι με το brothers η ερωτηση μου ειναι αν η visa της πειραιως ειναι οκ για την συναλλαγη?
vaggos88 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Παιδια σορρυ αν εχει ερωτηθει αλλα σκεφτομαι για πρωτη φορα να δωσω το ευρω και να παρω απο το humble bumble το σχετικο πακετακι με το brothers η ερωτηση μου ειναι αν η visa της πειραιως ειναι οκ για την συναλλαγη? μεχρι να δοκιμάσεις δε θα ξερεις. (συνήθως περνάει)
Votritis Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Παιδια σορρυ αν εχει ερωτηθει αλλα σκεφτομαι για πρωτη φορα να δωσω το ευρω και να παρω απο το humble bundle το σχετικο πακετακι με το brothers η ερωτηση μου ειναι αν η visa της πειραιως ειναι οκ για την συναλλαγη? Oσες φορες εχω παρει το humble bundle visa Πειραιώς εχω χρησιμοποιησει και δεν ειχα πρόβλημα .
naruto14 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Παιδια σορρυ αν εχει ερωτηθει αλλα σκεφτομαι για πρωτη φορα να δωσω το ευρω και να παρω απο το humble bundle το σχετικο πακετακι με το brothers η ερωτηση μου ειναι αν η visa της πειραιως ειναι οκ για την συναλλαγη? Απευθείας την δέχεται. Μέσω paypal όμως όχι. 1
pollop Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) τελικα ολα καλα με την visa πειραιως, η αγορα εγινε κανονικα Επεξ/σία 6 Απριλίου 2016 από pollop
Προτεινόμενες αναρτήσεις