Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση μόλις πάρω το monthly bundle μετά ανανεώνεται αυτόματα ? Και αν ναι μπορώ να κόψω την συνδρομή τώρα?

Μόλις κάνεις εγγραφή στο Humble Bundle έχει μία επιλογή που λέει Pay Immediately (ή κάτι παρόμοιο) ώστε να έχεις πρόσβαση στο κλειδί του Mad Max άμεσα. Εφόσον γίνει άμεσα η πληρωμή και δε κάνεις απλώς εγγραφή ώστε να περιμένεις ένα μήνα για να πληρώσεις τότε τα παιχνίδια που θα ανοιχθούν από το bundle μαζί με το Mad Max τα έχεις αγοράσει και μπορείς να κάνεις και άμεσα διακοπή της συνδρομής. Θα χρεωθείς κανονικά και τα games είναι δικά σου. Γενικά τη συνδρομή σου μπορείς να την ακυρώσεις μέχρι μία εβδομάδα πριν ανοιχθεί το bundle ώστε να μη χρεωθείς για το επόμενο Humble Bundle Monthly.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο Monthly που μάλλον θα αγοράσω, μιας και το Mad Max είναι εδώ και καιρό στην wishlist μου. Είμαι σίγουρος πως στους επόμενους μήνες θα παίξει και σε φθηνότερο bundle (είναι ένα παιχνίδι που η τιμή του έπεσε πολύ γρήγορα), αλλά στα 10.80 δολάρια μαζί με άλλα πέντε παιχνίδια είναι μια καλή προσφορά (παρά το ότι, όπως έχω πει, δεν μου αρέσει να αγοράζω κάτι χωρίς να ξέρω τι είναι).

Γράφει πως μένουν ακόμη 34 ημέρες μέχρι να ανοίξει το πακέτο. Οπότε, αν αφαιρέσουμε από αυτό την μια εβδομάδα που έχεις περιθώριο για να ακυρώσεις την συνδρομή, υπολογίζω πως μπορώ να αγοράσω το πακέτο μέχρι τα τέλη Απριλίου (για να μπορώ να ακυρώσω μετά). Θα περιμένω μερικές εβδομάδες ακόμα, να δω τι άλλα πακέτα θα αγοράσω/λεφτά θα χαλάσω ;).

Δημοσ.

Που να μην ψωνίσει ποτέ κανείς από δαύτο το μαγαζάκι με τη μαμουνιά που μας έκανε με το Dark souls  :devil:

• Like 4
Δημοσ.

Που να μην ψωνίσει ποτέ κανείς από δαύτο το μαγαζάκι με τη μαμουνιά που μας έκανε με το Dark souls  :devil:

+1. Μακριά.

Καταραμένα λαμόγια.

Εδώ περισσότερα, για όποιον δεν ξέρει την υπόθεση.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ένα κουπόνι με 66% έκπτωση για το Van Helsing III.

Ισχύει ως 21/4, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ.

Δημοσ.

Περίεργο που δεν το ανέφερε κανείς, τρέχει 2-3 μέρες ηδη:

Οσοι έχετε παιχνίδια της microids (Syberia, Mystery Island etc.) μπείτε στη σελίδα της, φτιάξτε ένα λογαριασμό και συνδέστε το λογαριασμό σας στο steam. Θα πάρετε δώρο κάποιους πόντους που στη συνέχεια τους μετατρέπετε παίζοντας αυτό το "παιχνίδι" σε κάρτες, mp3, backgrounds και κυρίως δωρεάν κλειδιά για διάφορα παιχνίδια της εταιρίας. Τα κλειδιά είναι με τυχαία επιλογή και για συγκεκριμένα παιχνίδια (Amerzone, Nostradamus, Egypt κτλ), αλλά πάντως αξίζει τον κόπο.

Δεν ξέρω αν ασχολείται κανένας ακόμα με αυτό, εγώ μπαίνω σχεδόν καθημερινά, το ξεχνάω ίσα ίσα για να χάσω τις σερί ημέρες... Anyway, μόλις κέρδισα κλειδί για το Amerzone: The Explorer’s Legacy , οπότε αξίζει τον κόπο.

Επίσης, μόλις είδε το Amerzone στη συλλογή μου, μου έδωσε δώρο άλλους 300 πόντους, με τους οποίους βέβαια πέτυχα μόνο κάρτες που είχα ήδη :Ρ

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ασχολείται κανένας ακόμα με αυτό, εγώ μπαίνω σχεδόν καθημερινά, το ξεχνάω ίσα ίσα για να χάσω τις σερί ημέρες... Anyway, μόλις κέρδισα κλειδί για το Amerzone: The Explorer’s Legacy , οπότε αξίζει τον κόπο.

Επίσης, μόλις είδε το Amerzone στη συλλογή μου, μου έδωσε δώρο άλλους 300 πόντους, με τους οποίους βέβαια πέτυχα μόνο κάρτες που είχα ήδη :Ρ

Δεν ασχολείται κανείς γιατί είναι μεγάλη ψευτιά , ότι έδωσε-έδωσε! ...στις αρχές προσπαθούσα για να δω αν θα δώσει κάποιο από αυτά που πρέπει να συμπληρώσεις το σύνολο ...εν τέλει έχω σταματήσει γιατί εδώ και 15~20 μέρες έχω τα : 2/3 ή 3/4 σχεδόν από τα περισσότερα και συνέχεια δίνει τις ίδιες κάρτες!!!! ... τα παιχνίδια που λέτε ¨Amerzone: The Explorer’s Legacy και μερικά άλλα ... τα έδινε και με μια μόνο εγράφη από διαφορετικά Μ**λ  οπότε μάλλον δεν έχει σκοπό να δώσει τα άλλα ή τα δίνει με ρυθμό 0,1/100% ( π.χ. 5 ανά μέρα )   2-3 , 300άρες έχω πάρει και δεν βλέπω μέλλον. 

Δημοσ.

@mene, τα "καλά" δώρα πρέπει να εξαντλήθηκαν άμεσα -αν βέβαια τα έδωσαν πραγματικά. Από τη λίστα αυτή (παράγραφος: List of Rewards), τα unlimited πέφτουν ακόμα αλλά οι περισσότεροι τα έχουμε ήδη στη βιβλιοθήκη μας ;)

Δημοσ.

https://www.humblebundle.com/glens-staff-picks-games

Το νέο Humble. 1 δολάριο για Brothers, Chivalry (για το άλλο game δεν γνωρίζω) και -10% στο Monthly με το Mad Max δεν είναι άσχημα.

Για το BTA δεν τρελαίνομαι (έχω ήδη αφιερώσει πάρα πολλές ώρες στο Tropico 4, δεν το ξανακάνω με τίποτα για το 5) και το Homeworld (στο full pack) δεν είναι του γούστου μου (όπως και τα υπόλοιπα που έχει έως τώρα στο BTA).

Δημοσ.

https://www.humblebundle.com/glens-staff-picks-games

και το Homeworld (στο full pack) δεν είναι του γούστου μου (όπως και τα υπόλοιπα που έχει έως τώρα στο BTA).

Εμένα απεναντίας είναι! Και σε αυτή την τιμή ευχαρίστως θα το αγοράσω μόλις δω έστω και κάτι μετρίως ενδιαφέρον στα TBA.

Το Brothers είναι επίσης πολύ θετική προσθήκη που δε χρειάζεται συστάσεις, αν και οι περισσότεροι το έχουν ήδη, ενώ το Victor Vran είναι στη χειρότερη περίπτωση συμπαθέστατο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...