Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά ναι, θυμάμαι είχαν κάνει το ίδιο και με το Deus Ex: Human Revolution.

Υπ'όψιν, είναι μέγιστο 2 CD Keys ανά δωρητή.

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το Tomb Raider δεν με αφήνει ούτε με χρεωστική πειραιώς ούτε με paypal. Για την ακρίβεια όταν πάω να πληρώσω με κάρτα με ξαναστέλνει να συμπληρώσω τα στοιχεία λες και κάτι έκανα λάθος ενώ με paypal απλά με ακυρώνει. Το έκανα πόσες φορές...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για το Tomb Raider δεν με αφήνει ούτε με χρεωστική πειραιώς ούτε με paypal. Για την ακρίβεια όταν πάω να πληρώσω με κάρτα με ξαναστέλνει να συμπληρώσω τα στοιχεία λες και κάτι έκανα λάθος ενώ με paypal απλά με ακυρώνει. Το έκανα πόσες φορές...

Capital controls

Δημοσ.

Ξέρουμε αν το digital PC copy είναι για steam? 

Εγραψα ακριβως απο πανω, ορθη ληψη κωδικου steam.

paypal εβαλα, με υπολοιπο, ολα οκ, 2 φορες. Που σου δειχνει με κοκκινο το λαθος?

(επισης ισως διασταυρωνουν διευθυνση paypal, βαλε την ιδια ταχυδρομικη διευθυνση)

Δημοσ.

Δεν έχω υπόλοιπο στο paypal. Με κάρτα με πετάει ξανά στην φόρμα και μου έχει κόκκινα όλα τα στοιχεία, και της κάρτας και τα δικά μου. Δε μου λέει που είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

και μένα δεν με αφήνει με το paypal 

An error occurred processing your PayPal transaction. Please try again later.

Και δεν ειναι θεμα CC γιατί πληρώνω μεσω Revolut

edit : Τελικά έπρεπε να βάλω στο τηλέφωνο το 30 μπροστά από το νουμερο του κινητού όπως το έχω στο paypal

Δημοσ.

και μένα δεν με αφήνει με το paypal 

An error occurred processing your PayPal transaction. Please try again later.

Και δεν ειναι θεμα CC γιατί πληρώνω μεσω Revolut

Πήρα και τη δικιά μου κόπια μέσω paypal balance που έχω! :)

Δημοσ.

Πήρε το μάτι μου αυτό 

http://gamechangercharity.donordrive.com/index.cfm?fuseaction=donorDrive.event&eventID=520

Tomb Raider 2013 από 1 ευρώ, λεπτομέρειες δεν διάβασα αλλά το ανεβάζω για όποιον ενδιαφέρεται.

Ευχαριστώ πολύ! Δούλεψε κανονικά για μένα μέσω paypal (από balance οχι κάρτα).

Δημοσ.

Ειμαι σε φαση, το εχω το tomb raider? Δεν το εχω το tomb raider? Ποιος ξερει... Τελικα το εχω, ισως το παρω για δωρο. Ευχαριστουμε

Edit: Δεν μπορω να περασω με τιποτα την πληρωμη με paypal. 

Δημοσ.

Ειμαι σε φαση, το εχω το tomb raider? Δεν το εχω το tomb raider? Ποιος ξερει... Τελικα το εχω, ισως το παρω για δωρο. Ευχαριστουμε

Edit: Δεν μπορω να περασω με τιποτα την πληρωμη με paypal. 

Δες τα στοιχεία να είναι σωστά και ίδια με του pp.

Εμενα δεν περνούσε αρχικά γιατί στο pp το τηλέφωνο εχει ενα 30 μπροστα(κωδικός Ελλλαδας) ενώ στην σελίδα τους έβαζα αμέσως το κινητό χωρίς το 30 μπροστά.

Εκτός αν πας να πληρώσεις με ελληνική κάρτα και σου βγάζει θεμα λόγω cc

Δημοσ.

Το Humble έχει ξεμείνει από πακέτα. Ή προσπάθεια. Ή όρεξη. Ή όλα μαζί.

Αφού κατάργησαν το Weekly για να έχουν ένα νέο main bundle κάθε εβδομάδα, αυτήν την εβδομάδα δεν έχουν τίποτα καινούργιο.

Όπως έγραφα και πριν από 1-2 μήνες, πέρα από μερικά καλά πακετάκια που έχουν δώσει, από τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο και μετά το Humble πάει κουτσαίνοντας και υπάρχει μια τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία για όποιον είναι έξυπνος και έχει τα κότσια ;).

Το Chrono.gg δείχνει να το παλεύει με ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό μοντέλο, μακάρι να μπει και στα πακέτα τους επόμενους μήνες.

Άλλωστε, Indiegala και Bundlestars έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν τις δυνάμεις και περιορίζονται σε χαμηλές πτήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Δες τα στοιχεία να είναι σωστά και ίδια με του pp.

Εμενα δεν περνούσε αρχικά γιατί στο pp το τηλέφωνο εχει ενα 30 μπροστα(κωδικός Ελλλαδας) ενώ στην σελίδα τους έβαζα αμέσως το κινητό χωρίς το 30 μπροστά.

Εκτός αν πας να πληρώσεις με ελληνική κάρτα και σου βγάζει θεμα λόγω cc

Paypal, prepaid με την ακριβη διευθυνση και το 30 μπροστα απο τον αριθμο και χωρις και ολα. Υποθετω οτι φταιει ο συνδυασμος καρτας paypal. 

Δημοσ.

Paypal, prepaid με την ακριβη διευθυνση και το 30 μπροστα απο τον αριθμο και χωρις και ολα. Υποθετω οτι φταιει ο συνδυασμος καρτας paypal. 

Δεν ξέρω τότε. Εγώ με την Revolut το δοκίμασα μέσω pp.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...