Tobajara Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Λογικά ναι, θυμάμαι είχαν κάνει το ίδιο και με το Deus Ex: Human Revolution. Υπ'όψιν, είναι μέγιστο 2 CD Keys ανά δωρητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω πως κάποιος το έψαχνε. Freedom Force σε έκπτωση στο GOG. https://www.gog.com/promo/launch_promo_freedom_pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Για το Tomb Raider δεν με αφήνει ούτε με χρεωστική πειραιώς ούτε με paypal. Για την ακρίβεια όταν πάω να πληρώσω με κάρτα με ξαναστέλνει να συμπληρώσω τα στοιχεία λες και κάτι έκανα λάθος ενώ με paypal απλά με ακυρώνει. Το έκανα πόσες φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Για το Tomb Raider δεν με αφήνει ούτε με χρεωστική πειραιώς ούτε με paypal. Για την ακρίβεια όταν πάω να πληρώσω με κάρτα με ξαναστέλνει να συμπληρώσω τα στοιχεία λες και κάτι έκανα λάθος ενώ με paypal απλά με ακυρώνει. Το έκανα πόσες φορές... Capital controls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ξέρουμε αν το digital PC copy είναι για steam? Εγραψα ακριβως απο πανω, ορθη ληψη κωδικου steam. Για το Tomb Raider δεν με αφήνει ούτε με χρεωστική πειραιώς ούτε με paypal. Για την ακρίβεια όταν πάω να πληρώσω με κάρτα με ξαναστέλνει να συμπληρώσω τα στοιχεία λες και κάτι έκανα λάθος ενώ με paypal απλά με ακυρώνει. Το έκανα πόσες φορές... paypal εβαλα, με υπολοιπο, ολα οκ, 2 φορες. Που σου δειχνει με κοκκινο το λαθος? (επισης ισως διασταυρωνουν διευθυνση paypal, βαλε την ιδια ταχυδρομικη διευθυνση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν έχω υπόλοιπο στο paypal. Με κάρτα με πετάει ξανά στην φόρμα και μου έχει κόκκινα όλα τα στοιχεία, και της κάρτας και τα δικά μου. Δε μου λέει που είναι το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 και μένα δεν με αφήνει με το paypal An error occurred processing your PayPal transaction. Please try again later. Και δεν ειναι θεμα CC γιατί πληρώνω μεσω Revolut edit : Τελικά έπρεπε να βάλω στο τηλέφωνο το 30 μπροστά από το νουμερο του κινητού όπως το έχω στο paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jhantzop Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 και μένα δεν με αφήνει με το paypal An error occurred processing your PayPal transaction. Please try again later. Και δεν ειναι θεμα CC γιατί πληρώνω μεσω Revolut Πήρα και τη δικιά μου κόπια μέσω paypal balance που έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εχει παιξει καμια καλη προσφορά για το Dark souls 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carolosjk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πήρε το μάτι μου αυτό http://gamechangercharity.donordrive.com/index.cfm?fuseaction=donorDrive.event&eventID=520 Tomb Raider 2013 από 1 ευρώ, λεπτομέρειες δεν διάβασα αλλά το ανεβάζω για όποιον ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ πολύ! Δούλεψε κανονικά για μένα μέσω paypal (από balance οχι κάρτα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ειμαι σε φαση, το εχω το tomb raider? Δεν το εχω το tomb raider? Ποιος ξερει... Τελικα το εχω, ισως το παρω για δωρο. Ευχαριστουμε Edit: Δεν μπορω να περασω με τιποτα την πληρωμη με paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ειμαι σε φαση, το εχω το tomb raider? Δεν το εχω το tomb raider? Ποιος ξερει... Τελικα το εχω, ισως το παρω για δωρο. Ευχαριστουμε Edit: Δεν μπορω να περασω με τιποτα την πληρωμη με paypal. Δες τα στοιχεία να είναι σωστά και ίδια με του pp. Εμενα δεν περνούσε αρχικά γιατί στο pp το τηλέφωνο εχει ενα 30 μπροστα(κωδικός Ελλλαδας) ενώ στην σελίδα τους έβαζα αμέσως το κινητό χωρίς το 30 μπροστά. Εκτός αν πας να πληρώσεις με ελληνική κάρτα και σου βγάζει θεμα λόγω cc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Το Humble έχει ξεμείνει από πακέτα. Ή προσπάθεια. Ή όρεξη. Ή όλα μαζί. Αφού κατάργησαν το Weekly για να έχουν ένα νέο main bundle κάθε εβδομάδα, αυτήν την εβδομάδα δεν έχουν τίποτα καινούργιο. Όπως έγραφα και πριν από 1-2 μήνες, πέρα από μερικά καλά πακετάκια που έχουν δώσει, από τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο και μετά το Humble πάει κουτσαίνοντας και υπάρχει μια τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία για όποιον είναι έξυπνος και έχει τα κότσια . Το Chrono.gg δείχνει να το παλεύει με ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό μοντέλο, μακάρι να μπει και στα πακέτα τους επόμενους μήνες. Άλλωστε, Indiegala και Bundlestars έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν τις δυνάμεις και περιορίζονται σε χαμηλές πτήσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δες τα στοιχεία να είναι σωστά και ίδια με του pp. Εμενα δεν περνούσε αρχικά γιατί στο pp το τηλέφωνο εχει ενα 30 μπροστα(κωδικός Ελλλαδας) ενώ στην σελίδα τους έβαζα αμέσως το κινητό χωρίς το 30 μπροστά. Εκτός αν πας να πληρώσεις με ελληνική κάρτα και σου βγάζει θεμα λόγω cc Paypal, prepaid με την ακριβη διευθυνση και το 30 μπροστα απο τον αριθμο και χωρις και ολα. Υποθετω οτι φταιει ο συνδυασμος καρτας paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Paypal, prepaid με την ακριβη διευθυνση και το 30 μπροστα απο τον αριθμο και χωρις και ολα. Υποθετω οτι φταιει ο συνδυασμος καρτας paypal. Δεν ξέρω τότε. Εγώ με την Revolut το δοκίμασα μέσω pp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις