Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΙ;;;;;; ΤΙ;;;;;;;;;

XTRMSNPR ΘΑ ΣΟΥ...... 

*Καποια κωλοπαιδα με αναγκασαν - εκβιασαν και το πηρα γυρω στα 11ευρω πριν 1 μηνα. Το απολυτο fail. Να μην το εχω παρει 1.5 χρονο που εχει βγει, για το περνω σε μια ακυρη στιγμη σε συμπαθητικη τιμη και λιγο καιρο μετα να πεφτει πιο χαμηλα και απο το dlc!

ήξερες εσυ πχ ότι μετά από 1.5 μήνα θα έμπαινε σε έκπτωση ας πούμε το παιχνίδι

Μην του δίνεις σημασία,,, Μας το κρατάει ακόμη, που τον εγκαταλείψαμε ολομόναχο να περιφέρεται στα σύνορα! Τουλάχιστον ο "άλλος" πήρε το όσκαρ φέτος!

• Like 1
  • Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλό το pre-sequel;

Ειμαι fanboy με το borderlands μη περιμένεις αντικειμενική άποψη. Πάντως είναι λίγο πιο δύσκολο (καλό αυτό), αλλά στο ίδιο στυλ με το BL #1. 

ΤΙ;;;;;; ΤΙ;;;;;;;;; XTRMSNPR ΘΑ ΣΟΥ......

LOL, ήταν ληγμένη η πρόβλεψη του μέντιουμ;  :P

smileys-boule-cristal-tns0.gif

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι fanboy με το borderlands μη περιμένεις αντικειμενική άποψη. Πάντως είναι λίγο πιο δύσκολο (καλό αυτό), αλλά στο ίδιο στυλ με το BL #1. 

LOL, ήταν ληγμένη η πρόβλεψη του μέντιουμ;  :P

smileys-boule-cristal-tns0.gif

Θα ήταν ληγμένα τα φύλλα δάφνης που μασούσε το μέντιουμ...

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις αποκαλύφθηκαν τα παιχνίδια που ήταν στο Square Enix Easter Suprise Box 2016 και είναι τα εξής:

1. FINAL FANTASY VIII

2. FINAL FANTASY XIII-2

3. Sleeping Dogs - Definitive Edition

4. Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut

5. Quantum Conundrum

και 2 voucher 20% για JUST CAUSE 3 και Rise of The Tomb Raider

Αν θέλει κανείς κάποιο από τα voucher ας με πει. Βέβαια ίσως να πουλήσω (στα 2ε) κανένα από τα Final Fantasy καθώς δε το έχω παίξει ποτέ μου αυτό το genre, αξίζει λέτε να το ξεκινήσω; 

Δημοσ.

Μόλις αποκαλύφθηκαν τα παιχνίδια που ήταν στο Square Enix Easter Suprise Box 2016 και είναι τα εξής:

1. FINAL FANTASY VIII

2. FINAL FANTASY XIII-2

3. Sleeping Dogs - Definitive Edition

4. Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut

5. Quantum Conundrum

και 2 voucher 20% για JUST CAUSE 3 και Rise of The Tomb Raider

Αν θέλει κανείς κάποιο από τα voucher ας με πει. Βέβαια ίσως να πουλήσω (στα 2ε) κανένα από τα Final Fantasy καθώς δε το έχω παίξει ποτέ μου αυτό το genre, αξίζει λέτε να το ξεκινήσω; 

Ευτυχώς που δεν το είχα πάρει. Μόνο το Sleeping Dogs θα με ενδιέφερε αλλά όλο και κάπου θα το πετύχω.

Για τα Final Fantasy, οι περισσότεροι θα σου πουν "ναι, είναι παιχνιδάρες;". Αλλά εγώ ας πούμε δεν την παλεύω ούτε σε βίντεο να τα δω. Αν δεν σου αρέσει το είδος, ο κόσμος τους, το φανταστικό στοιχείο που έχουν κτλ, μείνε μακριά. Είναι από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα RPG αυτού του τύπου (εξ ου και κορυφαία παιχνίδια για πάρα πολλούς).

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν το είχα πάρει. Μόνο το Sleeping Dogs θα με ενδιέφερε αλλά όλο και κάπου θα το πετύχω.

Για τα Final Fantasy, οι περισσότεροι θα σου πουν "ναι, είναι παιχνιδάρες;". Αλλά εγώ ας πούμε δεν την παλεύω ούτε σε βίντεο να τα δω. Αν δεν σου αρέσει το είδος, ο κόσμος τους, το φανταστικό στοιχείο που έχουν κτλ, μείνε μακριά. Είναι από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα RPG αυτού του τύπου (εξ ου και κορυφαία παιχνίδια για πάρα πολλούς).

Και εγώ το ίδιο. Αν πετύχεις το sleeping dogs σε καλή προσφορά πες το.

• Like 1
Δημοσ.

To Final Fantasy 8 άντεξα να το παίξω μόνο για μισή ώρα.

Κλασσική γιαπωνεζιά με αφασικές στρατιωτικές οργανώσεις, πολέμους, συνομωσίες κλπ που όλοι οι σούπερ ντούπερ είναι βιομήχανοι, ΛΟΚατζήδες, στρατηγοί, μάγοι κλπ ηλικίας από 15 ως 18 χρόνων (ο μεγαλύτερος), με έναν κλασσικά για κλωτσιές πολλά βαρύ και όχι ξανθό φλώρο που είναι σκληρός-και-λιγομίλητος-με-πολύ-παρελθόν-στα-15-του.

Όχι δε μου άρεσε :P

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Στο gog.com έχουν πάλι αυτό το στυλ προσφορών όπου έχουν έκπτωση για περιορισμένες κόπιες ενός τίτλου και μετά περνούν στον επόμενο κοκ. 

Λεπτομέρειες: https://www.gog.com/news/the_sleepy_sheep_insomnia_sale_is_wide_awake

Tracking thread με ό,τι έχει περάσει από προσφορά: https://www.gog.com/forum/general/sleep_sheep_insomnia_sale_tracking_thread_201603/page1

Οι προσφορές φαίνονται στην αρχική σελίδα: https://www.gog.com/

Δημοσ.

to just cause 3 για PC αν το βρω μεταχειρισμενο παιζει κανονικα offline ή θα εχω θεμα με το cd key? αυτα που κυκλοφορουν στο ebay μπορουν να εχουν καποιο region lock ή παιζουν παντου?

Δημοσ.

Βέβαια ίσως να πουλήσω (στα 2ε) κανένα από τα Final Fantasy καθώς δε το έχω παίξει ποτέ μου αυτό το genre, αξίζει λέτε να το ξεκινήσω; 

Εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά του Final fantasy xiii-2, αν κάποιος θέλει να το ξεφορτωθεί ας μου στείλει ένα pm. :)

Δημοσ.

Μόλις ψώνισα με paypal το Spring Mega bundle από το Indiegala.

Πρώτη μου επιτυχής αγορά μέσω paypal μετά τα cc... Και με τη μία παρακαλώ!

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έγινα βραζιλιάνος για λίγο..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...