Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Batman Arkham Knight στα 13.6€ [bundlestars]

Για 7 ημέρες ακόμα.

Αξίζει το Batman? Είχα ακούσει πως είχε τρομερά προβλήματα, το είχαν φτιάξει τελικά με patches?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αξίζει το Batman? Είχα ακούσει πως είχε τρομερά προβλήματα, το είχαν φτιάξει τελικά με patches?

Ιδεα δεν εχω. Στην αρχη οντως ειχε τρομερα προβληματα, εξαλλου το απεσυρε η Rocksteady...

Λογικα, τωρα πια θα ειναι καλυτερο απ οτι τον Ιουνιο που ειχε βγει, αλλα δεν εχω ακουσει/δει/παιξει το παραμικρο, οποτε για να μη βρεθεις προ εκπληξεως ρωτα εδω καλυτερα.

• Moderators

Στο indiegamestand έχουν σε Pay what you want DRM free (για Steam/Desura κλειδί θέλει ελάχιστο $1) το Megabyte Punch. Indie platformer, side-scrolling και beat 'em up, όπου "χτίζεις" το δικό σου robot. Το παιχνίδι υποστηρίζει local co-op και versus (μέχρι 4 παίκτες).

https://indiegamestand.com/deal/#details

Αν εχεις το μηχανημα να το τρεξεις χωρις να κρασαρει καθε 10 λεπτα με 13 ευρω αξιζει  :P .

Δεν υπάρχουν αυτά ποια μονο κάποια fatal error στα cutscenes τρως μια στο τοςο. Εκτός αν μιλάς για πολυ low end υπολογιστές.

• Moderators

Παρακαλώ συνεχίστε στο παρακάτω topic τη συζήτηση για την προσφορά του Dark Souls.

http://www.insomnia.gr/topic/603596-σχετικά-με-την-προσφορά-dark-souls-prepare-to-die-edition-από-golden-joystick-store/

• Like 2

Ειδική έκπτωση το Borderlands: The Pre-Sequel με 4,80 € 

ισχύει για όσους έχουν το Borderlands GOTY + Borderlands2 ήδη. :-)

http://store.steampowered.com/bundle/257/

Edit: προστέθηκε screenshot του triple pack.

• Like 2

Μπα, από πότε κάνει τέτοιες πατέντες η valve; Με εκπλήσει!!

Καλό το pre-sequel; Το 2 μου φάνηκε σαν επανάληψη του 1 και με κούρασε πολύ. Αν είναι έτσι και αυτό τότε ασ' το καλύτερα...

Ειδική έκπτωση το Borderlands: The Pre-Sequel με 4,80 € 

ισχύει για όσους έχουν το Borderlands GOTY + Borderlands2 ήδη. :-)

http://store.steampowered.com/bundle/257/

Edit: προστέθηκε screenshot του triple pack.

ΤΙ;;;;;; ΤΙ;;;;;;;;;

XTRMSNPR ΘΑ ΣΟΥ...... 

*Καποια κωλοπαιδα με αναγκασαν - εκβιασαν και το πηρα γυρω στα 11ευρω πριν 1 μηνα. Το απολυτο fail. Να μην το εχω παρει 1.5 χρονο που εχει βγει, για το περνω σε μια ακυρη στιγμη σε συμπαθητικη τιμη και λιγο καιρο μετα να πεφτει πιο χαμηλα και απο το dlc!

• Like 2

ΤΙ;;;;;; ΤΙ;;;;;;;;;

XTRMSNPR ΘΑ ΣΟΥ...... 

*Καποια κωλοπαιδα με αναγκασαν - εκβιασαν και το πηρα γυρω στα 11ευρω πριν 1 μηνα. Το απολυτο fail. Να μην το εχω παρει 1.5 χρονο που εχει βγει, για το περνω σε μια ακυρη στιγμη σε συμπαθητικη τιμη και λιγο καιρο μετα να πεφτει πιο χαμηλα και απο το dlc!

Κι εμένα με ψήνει άσχημα να το πάρω αλλά με χαλάει που αν πάρω μεμονομένα το season pass πάει ενα 15αρι σκέτο οπότε λεω να περιμένω για καμμιά complete ή GOTY edition γιατί μετά κλασσικά το season pass μόνο του δεν θα πάει ποτέ πάνω απο 50% έκπτωση με αποτέλεσμα όσα γλυτώσεις σε λεφτά απο το base game να τα δώσεις πολλαπλάσια για τα dlc.

Την έπαθα με το Skyrim και έμαθα...

ΤΙ;;;;;; ΤΙ;;;;;;;;;

XTRMSNPR ΘΑ ΣΟΥ...... 

ήξερες εσυ πχ ότι μετά από 1.5 μήνα θα έμπαινε σε έκπτωση ας πούμε το παιχνίδι

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...