pollop Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 ^ ζορίζεται λίγο ο server τους. Θέλει αρκετή προσπάθεια για να βγάλεις κλειδί. αληθεια ειναι, παντως εκανα την εγγραφη, το θυμαμαι το παιχνιδακι το επαιζα τοτε, αρκετα καλο ειναι, το κλειδι θα ερθει με mail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Στο βγάζει στα κλειδιά σου στο "προφιλ" σου στην ιστοσελίδα αυτή.Το αντιγράφεις και πας και το εισάγεις στο steam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 To Red Faction Guerilla στα 1,49 ευρω στο steam, το παιχνιδι είναι Shooter στην ουσια αλλα καταστρέφεις και κτηρια οχήματα κλπ , εχει story missions kai sidemissions και γενικα πιστευω ότι για την τιμη που εχει είναι must buy . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 To Red Faction Guerilla στα 1,49 ευρω στο steam, το παιχνιδι είναι Shooter στην ουσια αλλα καταστρέφεις και κτηρια οχήματα κλπ , εχει story missions kai sidemissions και γενικα πιστευω ότι για την τιμη που εχει είναι must buy . Μούφα παιχνίδι για εμένα, το είχα παίξει καμία ωρίτσα και το παράτησα.. Γούστα είναι αυτά.. Για 1.49 αξίζει το ρίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Free Steam Key Sparkle 2 Evo... indiegalaΑπαιτεί σύνδεση με Steam Account... Παραήταν γρήγορο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πηρατε χαμπαρι το Humble Star Wars Bundle? Κανεις δεν το περιμενε την στιγμη που σημερα μολις εδωσε το bta του indie 16 με διαρκεια ακομη 1 εβδομαδα. To bta ανεβαινει ολοταχως 6$ πριν λιγο, και εγω αργα το ειδα. https://www.humblebundle.com/star-wars 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Σαν πακέτο σίγουρα είναι πάρα πολύ καλό, αλλά προσωπικά πέφτω πάλι στη λούμπα του ότι έχω σχεδόν όλα όσα με ενδιαφέρουν. Πάντως σίγουρα αξίζει, προτιμήστε άφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν καταλαβαίνω με ποιά λογική βάζουν ένα παιχνίδι στο ένα tier και δεν το βάζουν στο άλλο. Η μικρότερη τιμή που έχει φτάσει το Alliance είναι τα 6,5 ευρώ, ενώ η μικρότερη τιμή των KotOR ήταν στα 2-2,5 ευρώ το καθένα (σε πακέτο). Πώς βάζουν το πρώτο στο πρώτο tier και τα δεύτερα στο δεύτερο tier; Παράλογο εντελώς. Σε κάθε περίπτωση θα το τσιμπήσω το πακέτο για τα simulators. Είναι τα μόνα που μου λείπουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πληρωμή μόνο με paypal να υποθέσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πληρωμή μόνο με paypal να υποθέσω; Με τη debit visa της Πειραιώς μια χαρά αγοράζω από το HB. Και μάλιστα πέρασε η κάρτα με τη πρώτη σε όλες τις τελευταίες συναλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πηρατε χαμπαρι το Humble Star Wars Bundle? Κανεις δεν το περιμενε την στιγμη που σημερα μολις εδωσε το bta του indie 16 με διαρκεια ακομη 1 εβδομαδα. To bta ανεβαινει ολοταχως 6$ πριν λιγο, και εγω αργα το ειδα. https://www.humblebundle.com/star-wars Ουάου, είχα ξεχάσει πλήρως πως είχα πάρει το indie και πως έμπαιναν χθες και τα BTA παιχνίδια. Thanks για την υπενθύμιση . Πληρωμή μόνο με paypal να υποθέσω; Με το Humble Bundle δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα capital controls, τουλάχιστον για αγορές μέσω καρτών της Πειραιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Με το Humble Bundle δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα capital controls, τουλάχιστον για αγορές μέσω καρτών της Πειραιώς. Εμενα παλι paypal και visa δε περασανε. Περασε ομως το amazon payments... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Debit VIsa της Πειραιως περναει ανετα στο humblebundle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τι έχουν πάθει εκεί στο Indiegala; Χθες έκανα όλα τα βήματα για να πάρω το Violett Remastered, τζίφος. Δεν υπάρχει στο library μου. Σήμερα θέλησα να αγοράσω το Hump Day Bundle 17. Πλήρωσα 3.49 δολάρια (βγαίνει 3,95 ευρώ, επιβεβαιώνω και με την τράπεζα πως έγινε η πληρωμή του ποσού), και έβαλαν στον λογαριασμό μου μόνο τα παιχνίδια του Tier 1. Μαζεμένα δύο προβλήματα σε σχεδόν μια ημέρα; Παράξενο, δεν είχα αντιμετωπίσει θέμα μαζί τους στο παρελθόν. Έφυγε mail στο support, ελπίζω σε απάντηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 παιδια να ρωτησω αν ξερεται κανενα site που να δινει δωρεαν steam keys? οπως το dlh.net πχ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις