maxdore217 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καινούργιο https://www.humblebundle.com/weekly '' Iceberg 2 bundle '' με μερικά ενδιαφέρον παιχνιδάκια μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το Indiegala απο οτι φαινεται απαιτει να συνδεσεις το steam account. Και ειχαμε παρει τοσα παιχνιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το Indiegala απο οτι φαινεται απαιτει να συνδεσεις το steam account. Και ειχαμε παρει τοσα παιχνιδια... Πειράζει αν τα συνδέσεις? Θέλω να πω είναι έμπιστο το Indigala? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως μετά από αρκετή ώρα το κλειδί δε μου έχει έρθει... Και τώρα όταν πάω να συνδεθώ μέσω firefox μου βγάζει μήνυμα "your connection is not secure". Καταπληκτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως μετά από αρκετή ώρα το κλειδί δε μου έχει έρθει... Και τώρα όταν πάω να συνδεθώ μέσω firefox μου βγάζει μήνυμα "your connection is not secure". Καταπληκτικά. το ιδιο με chrome. τι φάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Τιποτε ιδιαιτερο, κατι προσωρινο ηταν, τωρα ειναι οκ. Επισης η συνδεση με steam δεν εχει σημασια, τα κλειδια τα δινει οπως και πριν ανοιχτα, και τα κανεις οτι θελεις. (το εχει βαλει απλα για τα δωρεαν παιχνιδια που δινει, προσπαθωντας να περιορισει αυτους που τσιμπανε καμια ντουζινα, βαζει οτι εμποδια μπορει, ip check, cookies, χρονοκαθυστερηση κλπ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Free Steam Key Timberman... indiegala καλημερα, εκανα την διδικαισια και την εγγραφη στο indiegala, τωρα πως μπορω να παρω το παιχνιδακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 καλημερα, εκανα την διδικαισια και την εγγραφη στο indiegala, τωρα πως μπορω να παρω το παιχνιδακι? pollop δεν το βλέπω το παιχνίδι στο indiegala. Δεν άργησες εσύ, απλά όταν βγαίνει free key στο indiegala πρέπει να το χτυπήσει κάποιος σε χρόνο ντετε... Το είχαν βάλει άλλη μια φορά και το αφαίρεσαν πάλι πολύ γρήγορα. Μπορεί να το ξαναβάλουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Τιποτε ιδιαιτερο, κατι προσωρινο ηταν, τωρα ειναι οκ. Επισης η συνδεση με steam δεν εχει σημασια, τα κλειδια τα δινει οπως και πριν ανοιχτα, και τα κανεις οτι θελεις. (το εχει βαλει απλα για τα δωρεαν παιχνιδια που δινει, προσπαθωντας να περιορισει αυτους που τσιμπανε καμια ντουζινα, βαζει οτι εμποδια μπορει, ip check, cookies, χρονοκαθυστερηση κλπ) Από χτες που έκανα τη διαδικασία δε μου έχει έρθει ούτε καν mail όπως παλιά, ενώ το παιχνίδι δεν εμφανίζεται στο λογαριασμό μου. Δε μου έβγαλε μήνυμα πως είχαν τελειώσει τα κλειδιά, υπήρχε πρόβλημα με το λογαριασμό ή οτιδήποτε άλλο. Δεν ξέρω τι καινούρια γούστα είναι αυτά αλλά αν είναι για ένα CD Key να περνάμε όλα αυτά, προσωπικά πάω πάσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Από χτες που έκανα τη διαδικασία δε μου έχει έρθει ούτε καν mail όπως παλιά, ενώ το παιχνίδι δεν εμφανίζεται στο λογαριασμό μου. Δε μου έβγαλε μήνυμα πως είχαν τελειώσει τα κλειδιά, υπήρχε πρόβλημα με το λογαριασμό ή οτιδήποτε άλλο. Δεν ξέρω τι καινούρια γούστα είναι αυτά αλλά αν είναι για ένα CD Key να περνάμε όλα αυτά, προσωπικά πάω πάσο. Σε μένα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Ίσα-ίσα ... Χθες πριν ποστάρω δοκίμασα για πρώτη φορά τη διαδικασία που εφαρμόζει το indiegala. Ζήτησε να συνδεθώ με το steam επέστρεψα στο ig και έκανα αποδοχή του κλειδιού στο banner του giveaway. Κατευθείαν με ήρθε μύνημα και στο site αλλά και σε email ότι ήρθε το κλειδί στo προφίλ μου στο indiegala και στη συνέχεια τους αποσύνδεσα από το λογαριασμό του steam Απλά στο indiegala θέλει καταδρομικές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 εγω έστειλα πριν λιγο στο support του indiegala οτι εκανα τα βήματα σωστά χθες και το key δεν εχει ερθει ακόμα. δε θα έμπαινα στον κόπο αλλα ειναι ωραίο παιχνιδάκι. σε λιγότερο απο μιση ωρα μου ειχαν στείλει το key με mail. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 ^ Είναι πολύ ok αυτοί στο IG, τους έχω στείλει 2-3 φορές για διάφορους λόγους και ήταν πάντα εξυπηρετικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δαμν, έστειλα και εγώ αλλά ξέμειναν από κλειδιά :< Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δωρεάν το Septerra Core στο www.dlh.net. Συνολικά δίνει 250K κλειδιά. Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό απλώς κάνουν log in και χρειάζεται και like στη σελίδα του dhl στο facebook. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 ^ ζορίζεται λίγο ο server τους. Θέλει αρκετή προσπάθεια για να βγάλεις κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις