angmar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Τα πήρα όλα μόνο και μόνο για το Sunless Sea. Το κάθε παιχνίδι έχει δικό του κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 4 σε wishlist κι αν είναι και το trine 2 στα coming soon, 5 Κατευθείαν tier 3 για μένα (7.90) κι άφησα και 10 σεντς πουρμπουάρ γιατί είμαι large! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό θα πει ατυχία, έχω ήδη το Sunless Sea και το Doorkickers το ένα σε Steam και το άλλο σε GOG, και το μόνο που με ενδιαφέρει κάπως είναι το Outlast άντε και το Never Alone. Θα περιμένω τα επόμενα tiers να δω τι περιέχουν και πραγματικά ελπίζω να το αγοράσω, γιατί είναι πάρα πολύ καλό πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Θυμηστε μου λιγο. Αν παρω τωρα το tier 1, αφου βαλουν τα παιχνιδια της επομενης εβδομαδας, το bta σε ποια τιμη θα ειναι κλειδωμενο για να το παρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Θυμηστε μου λιγο. Αν παρω τωρα το tier 1, αφου βαλουν τα παιχνιδια της επομενης εβδομαδας, το bta σε ποια τιμη θα ειναι κλειδωμενο για να το παρω; Θα είναι κλειδωμένο στη τιμή που θα έχει τη στιγμή που αγοράζεις το tier 1. Στο αναφέρει κιόλας στο e-mail που θα σου στείλει με ποια τιμή αγοράζεις με επόμενο tier. Προϋπόθεση να μη διαγράψεις το e-mail που θα λάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το πήρα το τιερ 1 καλού κακού και βλέπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Bierzerkers... freeΠάτησα την επιλογή Steam Client Bootstrapper και τοεγκατέστησε στο Steam. Στη βιασύνη μου (ήθελα να τοκατεβάσω γιατί φαίνεται διασκεδαστικό παιχνιδάκι) δενπρόσεξα αν υπάρχει επιλογή στη διαδικασία, για να τοαποθηκεύσεις στη συλλογή χωρίς να γίνει εγκατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δίνεται μόνο για εγκατάσταση, δε μένει μόνιμα στη συλλογή αν κατάλαβα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν πρόσεξα αν υπάρχει τρόπος να το προσθέσειςστη συλλογή σου χωρίς να το κατεβάσεις, για να μην πιάνει χώρο στο δίσκο σου.Μπορεί να μη θες να το παίξεις τώρα αλλά κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 H Slitherine/Matrix έχει εκπτώσεις στο Midweek Madness. Battle Academy με €3,74, το δεύτερο στα €9,24, Vietnam '65 (παραγνωρισμένο) στα €4,99 και πολλά ακόμη. Τους τα έχω "χώσει" κατά καιρούς που δεν επιχειρούν ένα γενναίο άνοιγμα του χώρου σε νέους παίκτες, αν σας ενδιαφέρει έστω και ελάχιστα το wargaming και τα tbs, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να προσεγγίσετε το είδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όποιος δεν θέλει το Trine 3 και ενδιαφέρετε να το ανταλλάξει με κάτι άλλο ας μου πει. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2016 από Avatar_GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Bierzerkers... free Πάτησα την επιλογή Steam Client Bootstrapper και το εγκατέστησε στο Steam. Στη βιασύνη μου (ήθελα να το κατεβάσω γιατί φαίνεται διασκεδαστικό παιχνιδάκι) δεν πρόσεξα αν υπάρχει επιλογή στη διαδικασία, για να το αποθηκεύσεις στη συλλογή χωρίς να γίνει εγκατάσταση... εμενα λεει αγορα 9,99 στην σελιδα του παιχνιδιου,κατι κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 εμενα λεει αγορα 9,99 στην σελιδα του παιχνιδιου,κατι κανω λαθος? Στη διεύθυνση που έδωσα πάνω από τη φώτο του παιχνιδιού έχει μια επιλογή με πράσινο χρώμα που γράφει Free... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δωρεάν κλειδιά για το In Between https://gleam.io/6RzQ1/10000x-in-between- Θέλει πολλά like και follow αλλά μπορείτε εύκολα να τα ακυρώσετε όταν πάρετε το κλειδί. Update: Έφυγαν όλα τα κλειδιά από ότι βλέπω. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2016 από DJDB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Free Steam Key Timberman... indiegala φινίτο... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2016 από agrio.imeros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις