Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε κανέναν δεν έχουν πάει, ακόμα, αν κρίνω από τα σχόλια σε reddit  forums κτλ. Good job Sega.

Αυτά γίνονται όταν θέλεις να αναλάβεις εσύ την αποστολή των κωδικών, ενώ το πακέτο είναι έτοιμο και το Steam σε περιμένει.

Στις 8 κλείνει το πρώτο 24ωρο, ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Μετά έχουμε κάθε δικαίωμα να κράξουμε :P (και όχι, δεν ισχύει αυτό που λένε κάποιοι "τσάμπα είναι, δεν δικαιούσαι να μιλάς". Μου ζήτησες (ή, καλύτερα, μου πρότεινες να σου δώσω) το mail μου για να μου δώσεις κάτι σε αντάλλαγμα. (Ακόμα) περιμένω το κάτι :) ).

Άσχετο, νοιώθει κανένας που γνώρισε τη Sega στις δόξες της "περίεργα" όταν την βλέπει να προωθεί στο Twitter τις κονσόλες της Nintendo ή μόνο εγώ είμαι ο νοσταλγικός περίεργος; :P.

• Like 3
Δημοσ.

Και γω τιποτα ακομα!Εχω τσεκαρει το mail απειρες φορες απο χθες βραδυ που το ειδα.Μου ηρθε το πρωτο mail για subscribe και ακομα περιμενω το δευτερο....

Δημοσ.

Μου ήρθε και μένα και το ενεργοποίησα σε λάθος steam account  :mad:. Έκανα subscribe και με άλλον e-mail να το βάλω στο κανονικό μου αν είναι :P

Μου ήρθε και εμένα, το ενεργοποίησα... αλλά βλέπω δύο games... τρία δεν έπρεπε να ήταν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...