bnvdarklord Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα εφτιαξε το inventory και εχω: -25% Valve -10% Sega Αν θελει καποιος καποιο από αυτά με ανταλλαγή καποιο δικο του ας μου στειλει ΡΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ε κι αυτοί ξεκίνησαν με Portal 2 στα 5,62€; Τι περίμεναν, να μη γονατίσει το σύμπαν; lol. btw, το ξέρω ότι είναι ρητορική ερώτηση και χιούμορ, αλλά ας υπάρχει και σαν δήλωση καλού-κακού: Δεν δουλεύω στη Valve. (i wish, though). χαχα ναι για πλάκα το πα μαν. Απλά το διάβασα προχτές και το χα στο μυαλό μου κ με το που μπαίνω στο steam κ βλέπω το χαμό σε θυμήθηκα Εμενα εφτιαξε το inventory και εχω: -25% Valve -10% Sega Αν θελει καποιος καποιο από αυτά με ανταλλαγή καποιο δικο του ας μου στειλει ΡΜ. εγω βρήκα το x-superbox (μητσοτάκης τι να πεις). όποιος θέλει ανταλλαγή πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Απο τις σημερινες προσφορες παντως εγω χτυπησα το fable 3 στα 10 ευρω. Τι διαολο, θα τα βγαλει τα λεφτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Οριστε και το απαντητικο μηνυμα απο το direct2drive μετα απο το εμαιλ που τους εστειλα: ''Hi there, Thank you for getting back to me on this. I apologize for the inconvenience. A refund was granted for your purchase, as we will be unable to receive keys from EA's key center until after January 3rd; they are closed for the holidays. Unfortunately, we are unable to rescind the refund - it has already been sent for processing. However, I've spoken to management about this, and we are looking into some options that we can provide for you to get this game for the discounted price after we do receive keys. If you'll continue being patient with us, I will contact you again once I have more information concerning this matter. Thank you! Regards'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Στείλε τους πάλι email από νέο έτος και δες αν μπορείς να κερδίσεις κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Στείλε τους πάλι email από νέο έτος και δες αν μπορείς να κερδίσεις κάτι. Ναι, αυτο θα κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Hard Reset -50% (9ε) στο Christmas Sale, αναμένουμε για Daily Offer !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 τα κουπονια δηλαδη που κερδισαμε μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε μετα την 1/1/2012 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 εμένα η steam μου έδωσε -33% για valve! ΑΥΤΟ το f1 2k11 δεν θα πάρει ποτέ καλύτερη προσφορά... το witcher2 από την gog.com λέει,αλλά δεν μπορώ με την κάρτα μου να το πάρω..αν είχαν ένα moneybookers καλά θα ήταν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 πηρα -50% για το audiosurf αγορασα το amnesia. καιρος ηταν πως κερδιζεις παιχνιδια; το ειπε ενα παιδι στην προηγουμενη σελιδα βγηκαν 2 dlc για το renegade ops να ξερετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Half Life 1 εδώ, όποιος το θέλει και -33 Valve Pack. Παίζει κανα Portal 2 εύκαιρο? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ τελικά το Wings Of Prey +50% off valve Games. Not Bad Σου ετυχε τo wings of prey? Εγω παω View->inventory αλλα δεν βλεπω κατι. Δεν εχουμε ολοι δωρο? Stroke of Fate: Operation Valkyrie και Dead Mountaineer's Hotel μονο -25% η καλυτερη προσφορα που εχει γινει. Αντε να δουμε...δεν θα πεσουν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Σου ετυχε τo wings of prey? Εγω παω View->inventory αλλα δεν βλεπω κατι. Δεν εχουμε ολοι δωρο? Stroke of Fate: Operation Valkyrie και Dead Mountaineer's Hotel μονο -25% η καλυτερη προσφορα που εχει γινει. Αντε να δουμε...δεν θα πεσουν?? Και εμένα δε μου έβγαζε τίποτα. Φαντάζομαι θα το φτιάξουν. Άμα δε θες να περιμένεις βάλε το spiral knights (free) τρέξε το παιχνιδι κλείστο και κάνε restart το steam. Σε εμένα δούλεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εννοεις να κανω install το Spiral Knights ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εννοεις να κανω install το Spiral Knights ετσι? Ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις