Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το GMG έβγαλε σε ιστορικά χαμηλές τιμές τα εξής:

A New Beginning: Final Cut / 0,49€ / GMG link

Decay: The Mare / 0,49€ / GMG link

Munin / 0,49€ / GMG link

Ισχύει το κουπόνι -20% και οι τιμές κατεβαίνουν σε 0,40€ /game.

FEBURY-SVINGS-20PERC

Edit: Πήρα 2 από τα 3 με debit Πειραιώς, μόνο απευθείας πέρασε όχι μέσω paypal.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα,

μετα απο καιρο ειπα να αγορασω μεκαρτα απο το steam ενα παιχνιδι και μου το μπλοκαρει.

ειναι λογω capital controls;και αν ναι τι κανουμε σε τετοια περιπτωση πως θα μπορεσω να το αγορασω;

καλησπερα,

μετα απο καιρο ειπα να αγορασω μεκαρτα απο το steam ενα παιχνιδι και μου το μπλοκαρει.

ειναι λογω capital controls;και αν ναι τι κανουμε σε τετοια περιπτωση πως θα μπορεσω να το αγορασω;

Ενδεχομένως. Αν η κάρτα σου λειτουργεί κανονικά (έχει μέσα λεφτά, δεν είναι μπλοκαρισμένη κ.ο.κ.), τότε είναι λόγω capital controls.

Έχεις διάφορες επιλογές. Η πρώτη είναι να περάσεις funds στο wallet του Steam μέσω της κάρτας και να δοκιμάσεις να αγοράσεις έτσι το παιχνίδι. Η δεύτερη είναι να δοκιμάσεις ξανά αργότερα (κατευθείαν μέσω κάρτας, όχι Paypal). Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις και λύσεις τύπου Revolut κτλ που λειτουργούν σίγουρα.

• Like 1

Δωρεάν το Consortium στο GoG.com.

Και σε συνδυασμό με αυτό, promo weekend αφιερωμένο σε τίτλους που η Daedalic είναι publisher γενικά. δηλαδή της Wadget Eye (πιθανότατα το καλύτερο Gameplay adventure της πιάτσας), Daedalic (χωρίς συστάσεις), adventure γενικότερα, μερικών άλλων και για όσους τους λένε Snoob τα Blackguards, με το 2 να είναι σε τιμή σκότωμα.

http://www.gog.com/promo/weekend_promo_daedalic_wadjet_eye_110216

Ενδεχομένως. Αν η κάρτα σου λειτουργεί κανονικά (έχει μέσα λεφτά, δεν είναι μπλοκαρισμένη κ.ο.κ.), τότε είναι λόγω capital controls.

Έχεις διάφορες επιλογές. Η πρώτη είναι να περάσεις funds στο wallet του Steam μέσω της κάρτας και να δοκιμάσεις να αγοράσεις έτσι το παιχνίδι. Η δεύτερη είναι να δοκιμάσεις ξανά αργότερα (κατευθείαν μέσω κάρτας, όχι Paypal). Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις και λύσεις τύπου Revolut κτλ που λειτουργούν σίγουρα.

οκ τελικα ειχε φαει κολλημα,σ ευχαριστω.

Νέα bundles από Bundlestars και Indiegala.

https://www.bundlestars.com/en/bundle/indie-heroes-2-bundle

https://www.indiegala.com/fusion

Στο πρώτο πακέτο υπάρχει και το The Silent Age, ένα παιχνίδι από το οποίο μπορώ να πω πως περίμενα κάτι παραπάνω. Σε bundle των 2 ευρώ μαζί με μερικά παιχνίδια ακόμα είναι οκ, αλλά όχι κάτι το φοβερό. Είχα παίξει το πρώτο μισό σε Android και μετά ολόκληρο σε PC. Όταν είδα όλο το story του μου φάνηκε ένας αχταρμάς ιδεών που για να αναπτυχθούν και να μην μοιάζουν σαν πυροτεχνήματα χρειάζονται ένα πολύ μεγαλύτερο, σε διάρκεια, παιχνίδι.

Μια ερώτηση. 

Αγόρασα το παραπάνω Bundle από το Idiegala Tier2. Ολα οκ, ήρθαν οι κωδικοί στο mail.

Μετά από κανένα δίλεπτο περίπου ξανα έκανα αγορά το Tier 1 του ίδιου Bundle. 

Ήρθε το mail πάτησα στο link αλλά δεν μου βγάζει επιπλέον κωδικούς, μόνο τους αρχικούς. 

Τι πάιζει?

Ήρθε το mail πάτησα στο link αλλά δεν μου βγάζει επιπλέον κωδικούς, μόνο τους αρχικούς. Τι πάιζει?

Συμβαίνει καμιά φορά αυτό στο Gala. Στείλε τους email στο support ή/και στο steam group τους με την απόδειξη πληρωμής, θα το διορθώσουν. ;)

• Like 1

Συμβαίνει καμιά φορά αυτό στο Gala. Στείλε τους email στο support ή/και στο steam group τους με την απόδειξη πληρωμής, θα το διορθώσουν. ;)

Μολις μου τα έστειλαν και μου είπαν αμα θέλω να κάνω δεύτερη αγορά να το πάιρνω ως gift,

• Like 1

Golden Axe, Jet Set Radio και Hell Yeah Δωρεάν!!!

http://store.steampowered.com/app/34276/

Πατήστε εκεί που λέει εκκίνηση παιχνιδιού κάτω απο την τιμή και αυτόματα και τα 3 παιχνίδια θα περαστούν στην παιγνιοθήκη του steam.

EDIT: Δε μου εμφανίζει το Golden Axe περασμένο, άλλος κανείς; Ενώ μου λέει οτι το έχω, στη συλλογή δε φαίνεται πουθενα και όταν πάω να κάνω εκκίνηση, τίποτα.

• Like 10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...