naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Να μια ωραία τιμούλα για ένα δυνατό indie game. Never Alone στα 2.99€ http://store.steampowered.com/app/295790/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το GMG έβγαλε σε ιστορικά χαμηλές τιμές τα εξής: A New Beginning: Final Cut / 0,49€ / GMG link Decay: The Mare / 0,49€ / GMG link Munin / 0,49€ / GMG link Ισχύει το κουπόνι -20% και οι τιμές κατεβαίνουν σε 0,40€ /game. FEBURY-SVINGS-20PERC Edit: Πήρα 2 από τα 3 με debit Πειραιώς, μόνο απευθείας πέρασε όχι μέσω paypal. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
national Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα, μετα απο καιρο ειπα να αγορασω μεκαρτα απο το steam ενα παιχνιδι και μου το μπλοκαρει. ειναι λογω capital controls;και αν ναι τι κανουμε σε τετοια περιπτωση πως θα μπορεσω να το αγορασω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα, μετα απο καιρο ειπα να αγορασω μεκαρτα απο το steam ενα παιχνιδι και μου το μπλοκαρει. ειναι λογω capital controls;και αν ναι τι κανουμε σε τετοια περιπτωση πως θα μπορεσω να το αγορασω; Ενδεχομένως. Αν η κάρτα σου λειτουργεί κανονικά (έχει μέσα λεφτά, δεν είναι μπλοκαρισμένη κ.ο.κ.), τότε είναι λόγω capital controls. Έχεις διάφορες επιλογές. Η πρώτη είναι να περάσεις funds στο wallet του Steam μέσω της κάρτας και να δοκιμάσεις να αγοράσεις έτσι το παιχνίδι. Η δεύτερη είναι να δοκιμάσεις ξανά αργότερα (κατευθείαν μέσω κάρτας, όχι Paypal). Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις και λύσεις τύπου Revolut κτλ που λειτουργούν σίγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δωρεάν το Consortium στο GoG.com. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δωρεάν το Consortium στο GoG.com. Και σε συνδυασμό με αυτό, promo weekend αφιερωμένο σε τίτλους που η Daedalic είναι publisher γενικά. δηλαδή της Wadget Eye (πιθανότατα το καλύτερο Gameplay adventure της πιάτσας), Daedalic (χωρίς συστάσεις), adventure γενικότερα, μερικών άλλων και για όσους τους λένε Snoob τα Blackguards, με το 2 να είναι σε τιμή σκότωμα. http://www.gog.com/promo/weekend_promo_daedalic_wadjet_eye_110216 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
national Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ενδεχομένως. Αν η κάρτα σου λειτουργεί κανονικά (έχει μέσα λεφτά, δεν είναι μπλοκαρισμένη κ.ο.κ.), τότε είναι λόγω capital controls. Έχεις διάφορες επιλογές. Η πρώτη είναι να περάσεις funds στο wallet του Steam μέσω της κάρτας και να δοκιμάσεις να αγοράσεις έτσι το παιχνίδι. Η δεύτερη είναι να δοκιμάσεις ξανά αργότερα (κατευθείαν μέσω κάρτας, όχι Paypal). Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις και λύσεις τύπου Revolut κτλ που λειτουργούν σίγουρα. οκ τελικα ειχε φαει κολλημα,σ ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Νέα bundles από Bundlestars και Indiegala. https://www.bundlestars.com/en/bundle/indie-heroes-2-bundle https://www.indiegala.com/fusion Στο πρώτο πακέτο υπάρχει και το The Silent Age, ένα παιχνίδι από το οποίο μπορώ να πω πως περίμενα κάτι παραπάνω. Σε bundle των 2 ευρώ μαζί με μερικά παιχνίδια ακόμα είναι οκ, αλλά όχι κάτι το φοβερό. Είχα παίξει το πρώτο μισό σε Android και μετά ολόκληρο σε PC. Όταν είδα όλο το story του μου φάνηκε ένας αχταρμάς ιδεών που για να αναπτυχθούν και να μην μοιάζουν σαν πυροτεχνήματα χρειάζονται ένα πολύ μεγαλύτερο, σε διάρκεια, παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexhs gk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μια ερώτηση. Αγόρασα το παραπάνω Bundle από το Idiegala Tier2. Ολα οκ, ήρθαν οι κωδικοί στο mail. Μετά από κανένα δίλεπτο περίπου ξανα έκανα αγορά το Tier 1 του ίδιου Bundle. Ήρθε το mail πάτησα στο link αλλά δεν μου βγάζει επιπλέον κωδικούς, μόνο τους αρχικούς. Τι πάιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ήρθε το mail πάτησα στο link αλλά δεν μου βγάζει επιπλέον κωδικούς, μόνο τους αρχικούς. Τι πάιζει? Συμβαίνει καμιά φορά αυτό στο Gala. Στείλε τους email στο support ή/και στο steam group τους με την απόδειξη πληρωμής, θα το διορθώσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexhs gk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Συμβαίνει καμιά φορά αυτό στο Gala. Στείλε τους email στο support ή/και στο steam group τους με την απόδειξη πληρωμής, θα το διορθώσουν. Μολις μου τα έστειλαν και μου είπαν αμα θέλω να κάνω δεύτερη αγορά να το πάιρνω ως gift, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 free Endorlight steam key ... από indiegala 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elevenbitstudios.twommobile Προσφορά το this war of mine 5€ από 15€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα 15 το βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Golden Axe, Jet Set Radio και Hell Yeah Δωρεάν!!! http://store.steampowered.com/app/34276/ Πατήστε εκεί που λέει εκκίνηση παιχνιδιού κάτω απο την τιμή και αυτόματα και τα 3 παιχνίδια θα περαστούν στην παιγνιοθήκη του steam. EDIT: Δε μου εμφανίζει το Golden Axe περασμένο, άλλος κανείς; Ενώ μου λέει οτι το έχω, στη συλλογή δε φαίνεται πουθενα και όταν πάω να κάνω εκκίνηση, τίποτα. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις