bedazzled Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω το παρακάτω, αλλά τρώω άκυρο με PayPal/χρεωστική Πειραιώς (μάλλον λόγω capital controls):http://www.gamersgate.com/DD-FIPR/fahrenheit-indigo-prophecy-remasteredΣτο Steam έχει υπερδιπλάσια τιμή: http://store.steampowered.com/app/312840/ Υπάρχει κανάς τρόπος να το πάρω από κλειδάδικο ή να το ξεχάσω;Να στείλω έμβασμα στο PayPal για €1,80 δεν αξίζει (η προμήθεια είναι €1), άσε που θέλει 1 εργάσιμη, άρα πάπαλα η προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Απλά συνέχισε δοκιμές. Δοκίμασε και μετά τις 12 μήπως στο πάρει. Δεν ξέρω βέβαια αν δέχεται το gamersgate τις κάρτες μας τώρα με τα CC μιας και δεν έχω αγοράσει πρόσφατα από εκεί. Πάντως άλλη λύση δεν νομίζω να υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω το παρακάτω, αλλά τρώω άκυρο με PayPal/χρεωστική Πειραιώς (μάλλον λόγω capital controls): http://www.gamersgate.com/DD-FIPR/fahrenheit-indigo-prophecy-remastered Στο Steam έχει υπερδιπλάσια τιμή: http://store.steampowered.com/app/312840/ Υπάρχει κανάς τρόπος να το πάρω από κλειδάδικο ή να το ξεχάσω; Να στείλω έμβασμα στο PayPal για €1,80 δεν αξίζει (η προμήθεια είναι €1), άσε που θέλει 1 εργάσιμη, άρα πάπαλα η προσφορά. Τσέκαρε τα μηνύματα σου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Bourdoulas που προσφέρθηκε να μου αγοράσει το Steam key από Gamersgate! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 FarCry 3 Blood Dragon και TCSC Chaos Theory προσέθηκαν στο ΒΤΑ του bundle. Προσωπικά περίμενα κάτι καλύτερο, αν και χάρηκα πολύ με το Blood Dragon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Και εγώ κάτι καλύτερο περίμενα. Εφόσον έχω και το Blood Dragon και πολλά από τα άλλα που υπάρχουν δεν αξίζει να το πάρω. Πάντως για όσους δεν έχουν τα παιχνίδια που έχει πρόκειται για καλό vfm (από τα λίγα των τελευταίων humble bundles). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 επρεπε να το παρω οταν το tier2 ειχε 4.5$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μπορούσαν και καλύτερα από το Chaos Theory. Με ένα AC Black Flag θα ήταν πολύ δυνατό bundle. Όπως και να έχει, αν έχεις κλειδώσει στα 4-5 δολάρια και δεν έχεις κανένα από το BTA, είναι καλό πακετάκι. ΥΓ-EDIT: Η απουσία πολλών/φθηνών/παλιών τίτλων Assasins Creed από το συγκεκριμένο bundle μάλλον οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα έχουν και άλλο Ubisoft bundle σε λίγο καιρό. Φαίνεται άλλωστε πως Humble Bundle/Ubisoft θέλουν να παίξει αρκετά το Uplay. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Κανα HAWX περίμενα να δώσουνε προσωπικά. Το Blood Dragon ήμουν σίγουρος πως θα το δώσουν αφού έδωσαν το 3. Oh well, βλέπουμε απο βδομάδα τι θα βγάλουνε (αν βγάλουνε). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Παγερά αδιάφορο το bundle της Ubisoft για μένα, ειδικά αφού έχω το Blood Dragon. Αν και όντως, αν έδινε το HAWX (το 2) θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ περίμενα κάνα child of light ή Valiant hearts αλλά δε με χάλασε και το blood dragon που δεν είχα. Στα 5 ευρώ που έδωσα είμαι ευχαριστημένος πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάντως ένα δολάριο έδωσα για το Call of Juarez και αυτό είναι όλο. Με χαλάει πολύ που το bundle θέλει uplay για τα υπόλοιπα games, δεν μπορώ να φορτώσω στο pc μου κι άλλον client. Αν έδινε Steam key για το Blood Dragon, θα το τίμαγα δεόντως και με περισσότερα χρήματα από αυτά που ζητάει. Τώρα, πάπαλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ^ +Epic Games launcher 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ περίμενα κάνα child of light ή Valiant hearts αλλά δε με χάλασε και το blood dragon που δεν είχα. Στα 5 ευρώ που έδωσα είμαι ευχαριστημένος πάντως. Εγώ που είχα μόνο το Valiant Hearts & Rayman Legends στο Uplay παρακάλαγα να μην ήταν κάποιο απ τα 2 (αν και είναι παιχνιδάρες και θα το αναβάθμιζαν). Oh well, για τα 5,5 που το πρόλαβα το βρίσκω μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 ^ +Epic Games launcher + Battle.net + Desura 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις