Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απογοήτευση!!!

Δεν βρήκα ούτε μια καλή προσφορά, μα καμία!!!

αυτο ισχύει απο τοτε που σταμάτησαν τα flash sales. δε νομίζω να αγοράζει κανείς πλέων απο steam. αφου τα κλειδαδικα ειναι φθηνοτερα απο το steam ακομα και στα πιο τρελα τορινα sales. τουλαχιστον απο συμφορουμιτες

Δημοσ.

Παίρνει το μάτι μου παιχνίδια που στο Xmas sale ήταν φθηνότερα.

Πχ Super Meat Boy. Έχει 1,81 ευρώ τώρα, τα Χριστούγεννα είχε 1,39.

Επίσης, άσχετο από Steam, νομίζω πως το υπόλοιπο Humble Monthly είναι ψιλοαπογοητευτικό. Για τον άλλο μήνα δίνουν το Ark: Survival Evolved.

EDIT: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition στα 1,39 ευρώ τα Χριστούγεννα, 3,49 τώρα...

Δημοσ.

Επίσης, άσχετο από Steam, νομίζω πως το υπόλοιπο Humble Monthly είναι ψιλοαπογοητευτικό. Για τον άλλο μήνα δίνουν το Ark: Survival Evolved.

EDIT: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition στα 1,39 ευρώ τα Χριστούγεννα, 3,49 τώρα...

Το Humble Monthly το βρήκα πάρα πολύ καλό. Ορισμένα τα είχα και στη Wishlist μου. Το μοναδικό παιχνίδι που δεν με ενθουσίασε ήταν το Penarium.

Ευτυχώς μου έκοψε και το τσίμπησα μισή ώρα πριν λήξει ο χρόνος.

• Like 1
Δημοσ.

To AKR δεν έχει ξαναπέσει τόσο χαμηλά νομίζω. Οπότε είναι καλή φάση.

Δημοσ.

To AKR δεν έχει ξαναπέσει τόσο χαμηλά νομίζω. Οπότε είναι καλή φάση.

Το ARK όντως δεν εχει παίξει ποτε σε τέτοια τιμη. οποτε μεσα σε bundle κιόλας ειναι πολυ καλη περίπτωση. εγω θα το τιμήσω αυτο το μηνα. θα είναι και το πρώτο μου monthly 

Δημοσ.

Το ARK όντως δεν εχει παίξει ποτε σε τέτοια τιμη. οποτε μεσα σε bundle κιόλας ειναι πολυ καλη περίπτωση. εγω θα το τιμήσω αυτο το μηνα. θα είναι και το πρώτο μου monthly 

Και εγώ έτσι το κόβω. Αργότερα όμως. Δεν μας κυνηγάει κανείς :)

Δημοσ.

Παρενθετικά, πώς και τόσοι λίγοι τίτλοι στις εβδομαδιαίες προσφορές του Steam; Αναμένεται κάποιο sale;

Ποσο μπροστα πια; 

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλά, κοροϊδεύετε. :Ρ

Σε αυτές τις εκπτώσεις, πάντως, το Galactic Civilization ΙΙΙ (που το είχα προτείνει προ ημερών μέσω GMG), διέλυσε το ιστορικό χαμηλό και κατρακύλησε στα €13,59 στο Steam.

Δημοσ.

Αν παρει το ματι σας καμια καλη προσφορα στα τωρινα Steam Sales, καντε τον κοπο να το πειτε εδω (οπως μερικοι ηδη εκαναν), γιατι μεσα στον χαμο αυτο χωρις daily deals/flash slaes...ξεφευγουν πολλα

Δημοσ.

Αν παρει το ματι σας καμια καλη προσφορα στα τωρινα Steam Sales, καντε τον κοπο να το πειτε εδω (οπως μερικοι ηδη εκαναν), γιατι μεσα στον χαμο αυτο χωρις daily deals/flash slaes...ξεφευγουν πολλα

Για αυτό πλέον το Wishlist με έχει σώσει. Και βρίσκω πιο εύκολα αυτά που θέλω, και δεν παίρνω παιχνίδια που δε πρόκειται να παίξω. Γενικά κοίτα να βάζεις εκεί ότι έχεις σκοπό να αγοράσεις για να μην ξεφεύγεις κι όλας :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...