gildo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ξεκινησε.Λετε να βαλει και το darkest dungeon?
Dreyar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Απογοήτευση!!! Δεν βρήκα ούτε μια καλή προσφορά, μα καμία!!! 3
vaggos88 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Απογοήτευση!!! Δεν βρήκα ούτε μια καλή προσφορά, μα καμία!!! αυτο ισχύει απο τοτε που σταμάτησαν τα flash sales. δε νομίζω να αγοράζει κανείς πλέων απο steam. αφου τα κλειδαδικα ειναι φθηνοτερα απο το steam ακομα και στα πιο τρελα τορινα sales. τουλαχιστον απο συμφορουμιτες
DJDB Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παίρνει το μάτι μου παιχνίδια που στο Xmas sale ήταν φθηνότερα. Πχ Super Meat Boy. Έχει 1,81 ευρώ τώρα, τα Χριστούγεννα είχε 1,39. Επίσης, άσχετο από Steam, νομίζω πως το υπόλοιπο Humble Monthly είναι ψιλοαπογοητευτικό. Για τον άλλο μήνα δίνουν το Ark: Survival Evolved. EDIT: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition στα 1,39 ευρώ τα Χριστούγεννα, 3,49 τώρα...
Dreyar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παίρνει το μάτι μου παιχνίδια που στο Xmas sale ήταν φθηνότερα. Πχ Super Meat Boy. Έχει 1,81 ευρώ τώρα, τα Χριστούγεννα είχε 1,39. Επίσης, άσχετο από Steam, νομίζω πως το υπόλοιπο Humble Monthly είναι ψιλοαπογοητευτικό. Για τον άλλο μήνα δίνουν το Ark: Survival Evolved. EDIT: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition στα 1,39 ευρώ τα Χριστούγεννα, 3,49 τώρα... Το Humble Monthly το βρήκα πάρα πολύ καλό. Ορισμένα τα είχα και στη Wishlist μου. Το μοναδικό παιχνίδι που δεν με ενθουσίασε ήταν το Penarium. Ευτυχώς μου έκοψε και το τσίμπησα μισή ώρα πριν λήξει ο χρόνος. 1
naruto14 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παίρνει το μάτι μου παιχνίδια που στο Xmas sale ήταν φθηνότερα. Πχ Super Meat Boy. Έχει 1,81 ευρώ τώρα, τα Χριστούγεννα είχε 1,39. Επίσης, άσχετο από Steam, νομίζω πως το υπόλοιπο Humble Monthly είναι ψιλοαπογοητευτικό. Για τον άλλο μήνα δίνουν το Ark: Survival Evolved. EDIT: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition στα 1,39 ευρώ τα Χριστούγεννα, 3,49 τώρα... To AKR δεν έχει ξαναπέσει τόσο χαμηλά νομίζω. Οπότε είναι καλή φάση.
vaggos88 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 To AKR δεν έχει ξαναπέσει τόσο χαμηλά νομίζω. Οπότε είναι καλή φάση. Το ARK όντως δεν εχει παίξει ποτε σε τέτοια τιμη. οποτε μεσα σε bundle κιόλας ειναι πολυ καλη περίπτωση. εγω θα το τιμήσω αυτο το μηνα. θα είναι και το πρώτο μου monthly
naruto14 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το ARK όντως δεν εχει παίξει ποτε σε τέτοια τιμη. οποτε μεσα σε bundle κιόλας ειναι πολυ καλη περίπτωση. εγω θα το τιμήσω αυτο το μηνα. θα είναι και το πρώτο μου monthly Και εγώ έτσι το κόβω. Αργότερα όμως. Δεν μας κυνηγάει κανείς
gavros10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παρενθετικά, πώς και τόσοι λίγοι τίτλοι στις εβδομαδιαίες προσφορές του Steam; Αναμένεται κάποιο sale; Ποσο μπροστα πια; 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλά, κοροϊδεύετε. :Ρ Σε αυτές τις εκπτώσεις, πάντως, το Galactic Civilization ΙΙΙ (που το είχα προτείνει προ ημερών μέσω GMG), διέλυσε το ιστορικό χαμηλό και κατρακύλησε στα €13,59 στο Steam.
Arikado Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εγω παντως τσιμπησα το pshyconauts 1E και το Hydrophobia Prophecy για 0,50Ε 1
GeorgeGK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Brothers, A tale of two sons - 1.49€ http://store.steampowered.com/app/225080/ 6
WizNick Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Αν παρει το ματι σας καμια καλη προσφορα στα τωρινα Steam Sales, καντε τον κοπο να το πειτε εδω (οπως μερικοι ηδη εκαναν), γιατι μεσα στον χαμο αυτο χωρις daily deals/flash slaes...ξεφευγουν πολλα
naruto14 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Αν παρει το ματι σας καμια καλη προσφορα στα τωρινα Steam Sales, καντε τον κοπο να το πειτε εδω (οπως μερικοι ηδη εκαναν), γιατι μεσα στον χαμο αυτο χωρις daily deals/flash slaes...ξεφευγουν πολλα Για αυτό πλέον το Wishlist με έχει σώσει. Και βρίσκω πιο εύκολα αυτά που θέλω, και δεν παίρνω παιχνίδια που δε πρόκειται να παίξω. Γενικά κοίτα να βάζεις εκεί ότι έχεις σκοπό να αγοράσεις για να μην ξεφεύγεις κι όλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις