Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολυ ωραία!

http://www.iracing.com/membership/

Στο παιχνίδι iracing (συνδρομητικό) υπάρχει προσφορά για νέους συνδρομητές

Συγκεκριμένα η βασικη προσφορά τρίμηνης ειναι 15$ απο 30$ όπως φαίνεται και στο ΛINK.

Απο κάτω όμως μπορείτε να βάλετε τον κωδικό (με κεφαλαία)

PR-IMSA2015 με τον οποιο αγοράζετε 3μηνη συνδρομή μόνο με 5$

Αυτή την στιγμή λειτουργεί αλλά δεν γνωρίζω χρονικό διάστημα μέχρι πότε είναι.

κατά την διάρκεια της εγγραφής μπορείτε να βάλετε το email μου ώστε να κερδισω και εγώ credits

και για αυτό θα παρακαλούσα αν θέλετε να μου το ζητήσετε με PM πριν την εγγαφή σας :)

Προσοχή 1:  Το όνομα που θα έχετε στο παιχνίδι το παίρνει από τον τρόπο πληρωμής (πιστοτική ή paypal) όποτε δείτε τι έχετε εκει από πριν..
ΠΡΟΣΟΧΗ 2: για να μην εχετε τον "φοβο" για ανανεώσεις κλπ μετά το τρίμηνο είτε με κάρτα είτε με paypal. Στο membersite Στην επιλογή account εχει επιλογή στο Billing Options για αφαίρεση της κάρτας ή του paypal σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Προσοχή:

Στο Make Your Move bundle αναφέρει στο Frozen Cortex πως:

Αυτό δεν φαίνεται να ισχύει, εγώ δεύτερο κλειδί δεν πήρα.

Από ό,τι βλέπω πήραν copy - paste την περιγραφή "About this game" από τη σελίδα του Frozen Cortex στο Steam. Πολύ πιθανόν να μην έλεγξαν καν τι έγραφε, και το free game να ισχύει μόνο για κανονικές αγορες από Steam.

Από ό,τι βλέπω πήραν copy - paste την περιγραφή "About this game" από τη σελίδα του Frozen Cortex στο Steam. Πολύ πιθανόν να μην έλεγξαν καν τι έγραφε, και το free game να ισχύει μόνο για κανονικές αγορες από Steam.

Τουλάχιστον βλέπω πως έφτιαξαν την περιγραφή στο HB και άλλαξαν την συγκεκριμένη αναφορά.

• Like 1

• Moderators

Επειδή λήγει σε δώδεκα ώρες, να υπενθυμίσω το Humble Monthly Bundle. Ο πρώτος μήνας κοστίζει 10,50$ ή 9,92 ευρώ και δίνει κατευθείαν το Alien: Isolation συν όσα games ξεκλειδώσουν το βράδυ. Τα 9,92 ευρώ είναι all-time low για το Alien: Isolation μόνο του (επόμενη χαμηλή τιμή είναι τα 12,49 ευρώ), οπότε είναι killer bargain αν υπολογίσουμε και τα υπόλοιπα games (όποια κι αν είναι αυτά) ξεκλειδώσουν το βράδυ. Αν βάλουμε στην εξίσωση ότι μιλάμε για παιχνιδάρα, ε δεν υπάρχει λόγος να μην το αγοράσει κάποιος. :P

• Like 2

• Moderators

12$ κοστίζει, αλλά και πάλι αξίζει για τον πρώτο μήνα τουλάχιστον.

Χμ, περίεργο, εγώ χθες που το αγόρασα μου έκοψε 1,5$ και έγραφε έκπτωση για τον πρώτο μήνα or smth. Oh well, και πάλι είναι all-time low.

Χμ, περίεργο, εγώ χθες που το αγόρασα μου έκοψε 1,5$ και έγραφε έκπτωση για τον πρώτο μήνα or smth. Oh well, και πάλι είναι all-time low.

Εμένα 12$ και βγαίνει 10,83 ευρώ συγκεκριμένα. Μήπως είναι η μέθοδος πληρωμής or smthg, δεν ξέρω. 

Τσάμπα game στο steam: Serena http://store.steampowered.com/app/272060/

Απλά πατήστε install μαι φορά και θα μπει στον λογαριασμό σας.

Προσοχή μη κάψετε εγκέφαλο με δαύτο, πολύ μυστήριο game, ψυχολογικό θρίλερ μέσα σε 2 δωμάτια. Πάντως είναι μικρό, τελειώνει σε ~1 ώρα αν θυμάμαι καλά.

• Like 1

Επειδή λήγει σε δώδεκα ώρες, να υπενθυμίσω το Humble Monthly Bundle. Ο πρώτος μήνας κοστίζει 10,50$ ή 9,92 ευρώ και δίνει κατευθείαν το Alien: Isolation συν όσα games ξεκλειδώσουν το βράδυ. Τα 9,92 ευρώ είναι all-time low για το Alien: Isolation μόνο του (επόμενη χαμηλή τιμή είναι τα 12,49 ευρώ), οπότε είναι killer bargain αν υπολογίσουμε και τα υπόλοιπα games (όποια κι αν είναι αυτά) ξεκλειδώσουν το βράδυ. Αν βάλουμε στην εξίσωση ότι μιλάμε για παιχνιδάρα, ε δεν υπάρχει λόγος να μην το αγοράσει κάποιος. :P

12 δολάρια (και όσα ευρώ βγαίνει) ναι, είναι καλή προσφορά για το Alien Isolation και κάποια άλλα παιχνίδια. Απλώς προσωπικά διαφωνώ με την λογική της τυφλής αγοράς, όπου κάποια μπορεί να τα έχω, κάποια να μην με ενδιαφέρουν καθόλου και κάποια απλώς να μην τα αγόραζα. Μου θυμίζει πολύ τα preorders παιχνιδιών. Τυφλές αγορές.

Πάντως, για το Isolation συγκεκριμένα πιστεύω πως μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνει την εμφάνιση του και σε κάποιο κανονικό bundle. Η τιμή του έπεσε σχετικά γρήγορα και μπήκε και σαν κράχτης στο Humble Monthly. Οπότε, αν κάποιος δεν θέλει να αγοράσει στα τυφλά ένα πακέτο παιχνιδιών, νομίζω πως υπάρχει λόγος να περιμένει λίγο ακόμα ;).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...