Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης όταν πάρεις το tier1 κλειδώνεις την τιμή του tier2 που έχει εκείνη τη στιγμή έτσι ώστε αν θες μετά να συμπληρώσεις για να το πάρεις.

• Like 1
  • Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης, παιδιά, σημαντική σημείωση (με πηγή αυτό):

Τα λεφτά για charity αυτού του bundle πάνε σε http://extra-life.org και http://stack-up.org

Ο Extra Life δίνει λεφτά σε νοσοκομεία παίδων σε ΗΠΑ και Καναδά. Ο Stack Up δίνει λεφτά  για να αγοράσουν video games ( :shock:) οι στρατιώτες των ΗΠΑ ( :shock:).

Κάντε τα κουμάντα σας (αν βάλετε για charity)... ;)

Επεξ/σία από DJDB
  • Like 1
Δημοσ.

E ; τουλαχιστον τα βετερανα με κατι απο χερι ποδι και ματι να λειπει  θα εχουν παιχνιδια της Ubisoft τιγκα στα bugs για να απασχολουνται  Charity δεν το λες μάλλον βασανιστήριο  :-D .

Δημοσ.

Μόλις πήρα το bundle της Ubisoft, BTA, πληρώνοντας αμέσως με την κάρτα (prepaid πειραιώς), όχι μέσω PayPal. :blink:

Το δέχτηκε με την πρώτη προσπάθεια.

Δημοσ.

ερωτηση πρεπει να το κατεβασω στο Pc μου για να το εχω για παντα? η απλα να το βαλω στον λογαριασμο μου?

Απλά να το βάλεις στο λογαριασμό σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις πήρα το bundle της Ubisoft, BTA, πληρώνοντας αμέσως με την κάρτα (prepaid πειραιώς), όχι μέσω PayPal. :blink:

Το δέχτηκε με την πρώτη προσπάθεια.

Τουλαχιστον 2 μηνες πληρωνω στο humblebundle απευθειας με debit card Πειραιως χωρις προβλημα. Btw χρεωνουν εξοδα συναλλαγης εξωτερικου πλεον! Μικρο ποσο αλλα υπαρκτο...

umnBVNJ.png

Δημοσ.

Πρώτη φορά μου τη δέχτηκε απευθείας με τα CC ενεργά.

Καλύτερα τα έξοδα μετατροπής να προέρχονται απο την τράπεζα παρά απο το PayPal, είναι πιο χαμηλά στην τράπεζα.

Το PayPal έχει δικό του τύπο (ποσό x 3.5 / 100) και το προσθέτεις στο ποσό που είχες (δε γνωρίζω αν άλλαξε κάτι πρόσφατα).

Δημοσ.

Υπαρχει ενεργή προσφορά για νέες συνδρομές στο Iracing

και ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται να ποσταρω εδω ( γιατι στην συνδεση υπάρχει και referral διαδικασια)

• Moderators
Δημοσ.

( γιατι στην συνδεση υπάρχει και referral διαδικασια)

Αν υπάρχει referral link τότε δεν επιτρέπεται από τους όρους χρήσης του forum.
Δημοσ.

Dεν ειναι ρεφεραλ link μπορει τον κωδικό να τον χρησιμοποιήσει κάποιος και χωρίς να βαλει το email μου σαν ρεφεραλ...

αλλά θα προτιμούσα να το κάνει (δεν θα ήθελα να βάλω το email μου χύμα... )

μπορώ να βάλω τον κωδικό kai na πω στους συμφορουμήτες να μου ζητήσουν το email με PM?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...