Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δωρεαν το καλο απ'οτι λενε παιχνιδι

Fractured Space

στο steam, πατηστε install, δεν χρειαζεται εγκατασταση τωρα, το κρατατε για παντα.

http://store.steampowered.com/app/310380

Free until Monday at 10AM Pacific Time

Το παιχνίδι θα είναι δωρεάν μέχρι την Δευτέρα και μετά θα συνεχίσουμε να το έχουμε;

Η θα το έχουμε δωρεάν μέχρι την Δευτέρα και μετά θα φάμε άκυρο;

EDIT: Είναι Free weekend το παιχνίδι, οπότε είναι δωρεάν για το ΣΚ μόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την προηγουμενη φορα που ειχε free weekend το Fractured Space, μετα εμεινε στο library για παντα. Δοκιμασε να το κανεις add και κοιτα στο library σου αν λεει '2 days remaining' διπλα στο ονομα του παιχνιδιου. Αν το λεει τοτε ειναι μονο για το weekend, αν οχι μαλλον θα μεινει για παντα.

• Like 2

• Super Moderators

Θα προτείνω το Sunless Sea (για μία ακόμη φορά) που συμμετέχει αυτή την εβδομάδα στο ελεύθερο Σ/Κ του Steam.

Παρότι έχει βγει και φτηνότερα από τα €11,39 που έχει αυτή τη στιγμή, τα αξίζει πέρα για πέρα, ειδικά για τους φίλους της alternative/weird μυθολογίας, με μια εσάνς Lovecraft.

Όμορφες κι αλλόκοτες ιστορίες, ένας πολύ πειστικά γραμμένος και αποτυπωμένος κόσμος και πολλές ώρες περιπέτειας.

Δεν προτείνεται σε όσους δεν θέλουν να "χάνουν" στα παιχνίδι. Όλοι, όμως, αξίζει να το δουν τουλάχιστον αυτές τις μέρες που είναι δωρεάν.

• Like 3

Το παιχνίδι θα είναι δωρεάν μέχρι την Δευτέρα και μετά θα συνεχίσουμε να το έχουμε;

Η θα το έχουμε δωρεάν μέχρι την Δευτέρα και μετά θα φάμε άκυρο;

EDIT: Είναι Free weekend το παιχνίδι, οπότε είναι δωρεάν για το ΣΚ μόνο.

Στο newsletter λέει όμως: "After the weekend you will be able to keep the game for FREE."[1] Οπότε όποιος το πάρει θα το έχει για παντα.

[1]: http://store.steampowered.com/news/20189/

• Like 1

• Moderators

Θα προτείνω το Sunless Sea (για μία ακόμη φορά) που συμμετέχει αυτή την εβδομάδα στο ελεύθερο Σ/Κ του Steam.

Προσωπικά από τότε που είδα κάποια gameplay videos, βλέπω ότι θα έχω σοβαρό θέμα με τα μικροσκοπικά του fonts. Και από ό,τι διαβάζω στο Steam, αν και το θέμα έχει αναφερθεί και από άλλους, δεν είναι σε άμεση προτεραιότητα να δώσουν μια επιλογή για ρύθμιση του font size. Πιο συγκεκριμένα: 

We're working on making it possible, but it's unlikely that we'll offer it until Zubmariner comes out next year.

http://steamcommunity.com/app/304650/discussions/0/451848854982239365/#c451848854983364033

• Super Moderators

Δεν είχα ποτέ θέμα με τα fonts, για να είμαι ειλικρινής, αλλά θα έπρεπε κι αυτοί, αφού το ζητάει ο κόσμος, να το δουν λίγο πιο ζεστά.

edit: Εντάξει, τρόμαξα λίγο με το next year, αλλά η απάντηση είναι του '15.

• Like 1

Παιδιά θέλω να αγοράσω από ORIGIN τα DLC του Dragon age inquisition εδώ και λίγο καιρό, αλλά δεν περνούν οι κάρτες ATM Πειραιώς και Εθνικής. Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει αγορά απευθείας από κάρτα;

Παιδιά θέλω να αγοράσω από ORIGIN τα DLC του Dragon age inquisition εδώ και λίγο καιρό, αλλά δεν περνούν οι κάρτες ATM Πειραιώς και Εθνικής. Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει αγορά απευθείας από κάρτα;

Υποψιάζομαι πως πέφτεις στην περίπτωση που είμαι κι εγώ, δεν μπορώ με τίποτα να αγοράσω από το BundleStars ούτε με Prepaid Πειραιώς αλλά ούτε και με Debit Εθνικής. Μην το παλεύεις, δεν πρόκειται να τα καταφέρεις. Εγώ το πήρα απόφαση χθες και ενεργοποίησα μια Revolut, θα δω από Δευτέρα τι ψάρια πιάνει :P.

Επίσης, δωρεάν κλειδί για το:

8-Bit Boy

https://gleam.io/Dem5s/free-steam-key-for-8bitboy

Υποψιάζομαι πως πέφτεις στην περίπτωση που είμαι κι εγώ, δεν μπορώ με τίποτα να αγοράσω από το BundleStars ούτε με Prepaid Πειραιώς αλλά ούτε και με Debit Εθνικής. Μην το παλεύεις, δεν πρόκειται να τα καταφέρεις. Εγώ το πήρα απόφαση χθες και ενεργοποίησα μια Revolut, θα δω από Δευτέρα τι ψάρια πιάνει :P.

Στο STEAM μια χαρά δουλεύουν (έχω κάνει αρκετές αγορές). Για την revolut το σκέφτομαι και εγώ αλλά ακούω ότι ζητάει σε ορισμένους τελευταία ταυτότητα, selfie κτλ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε. Θα έλυνε αρκετά προβλήματα.

Κι όμως υπάρχει, έχουν στριμώξει ένα banner πάνω από το ποσό πληρωμής.  :rolleyes: 

• Super Moderators

Mα τι λογική είναι αυτή; Εξανεμίζουν την αξία του bundle έτσι. Προσωπικά, αν το έπαιρνα, πραγματικά θα το έπαιρνα για να κρατήσω -για λόγους νοσταλγίας- το Pirates! και θα μοίραζα ό,τι άλλο από tier 1 και 2. Σχεδόν όλα τα έχω, άλλωστε.

Αλλά τώρα... Τι να μοιράσω και πού; Καλύτερα να τα δώσω σε indie. Ή στο Focus 2, πολύ καλύτερο vfm, για μένα.

Αν υποτεθεί ότι δέχεται κάποια κάρτα μου... Τέλος πάντων.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...