pigeon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Με τι κάρτα πέρασε; εγώ προσπάθησα 5-6 φορές χτες με πειραιως και σήμερα άλλες 5 φορές με alpha, δεν πέρασε τίποτε και το παράτησα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kon95 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ούτε εμένα πέρναγε με eurobank αλλά έβαλα τελικά balance για να το πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπόρεσα ούτε με κάρτα μέσω Paypal ούτε με απευθείας κάρτα (Πειραιώς)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και μένα μου το κάνει συχνά.Με σκέτη κάρτα δοκίμασε 3-4 φορές, σε μένα πιάνει συνήθως στην 3η. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 15 δοκίμασα φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Με american express της eurobank εκανα την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ξεκλειδωθηκαν κ τ υπόλοιπα games του humble, dlc για το civ v και xcom, πιστεύω άξιζε και τα 15 ευρώ, γ οποιον ηθελε όλα τ game σε αυτό το πακετακι, και με τ παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Κατα τα συνηθισμένα: https://www.indiegala.com/#giveaway, δίνει το Rover Rescue. (mostly negative , χωρίς κάρτες.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 AC Unity 10€ για Uplay. Ιστορικό χαμηλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Λάθος, ας σβηστεί αν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 To Humble Weekly Bundle αξίζει αρκετά σχόλια, το βρίσκω ελκυστικό αν και όσα με ενδιαφέρουν τα έχω ήδη. https://www.humblebundle.com/weekly Από αυτά έχω γνώμη για τα Yesterday - σύντομο, άγνωστο, υποτιμημένο αλλά πολύ ιδιαίτερο adventure τόσο σχεδιαστικά όσο και θεματολογικά, που ειδικά στο πρώτο tier είναι επιβεβλημένο για τους adventurers. Wargame: European Escalation - κορυφαίο RTS χωρίς resources / base building, όπως επιτάσσει η εποχή, αλλά εξαιρετική αποτύπωση του ψυχροπολεμικού κλίματος και υλοποίηση μάχης. Απόλυτα τακτικό και hardcore. Προτιμήστε άφοβα. Etherium - άχρωμο, άοσμο και γενικά όχι-κάτι-το-ιδιαίτερο RTS με μερικές όμορφες ιδέες στο gameplay. Σύντομο campaign, εξαιρετικά γραφικά για indie παραγωγή, οι 2 από τις 3 φυλές είναι σχεδόν ίδιες (η τρίτη είναι πολύ ιδιαίτερη), προσανατολισμός στο multiplayer παρά στο campaign που είναι λιγότερο από 15 ώρες. Δε με ενθουσίασε. Contrast - έχω ακούσει καλά λόγια Cites XXL - δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν σε σχέση με το Cities: Skyline πχ. Game of Thrones - ο λαός του forum το έχει συζητήσει εκτενώς, δεν έχω ασχοληθεί προσωπικά. Σημαντικός κράχτης πάντως. Styx: Master of Shadows - ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΗΔΗ. ΠΑΡΑ πολύ καλοφτιαγμένο και κυρίως γνήσιο stealth, χωρίς τις αηδίες που συνηθίζονται σε AC και συναφή παιχνίδια με gameplay - Frankenstein, τρομερός κεντρικός χαρακτήρας και level design. Το έχω τερματίσει και το καταευχαριστήθηκα. Τα 15 δολλάρια για το τελευταίο tier είναι λίγο τσιμπημένα, αλλά Styx, European Escalation, Yesterday και για πολλούς Game of Thrones / Blood Bowl αξίζουν αυτό το ποσό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δωρεαν το καλο απ'οτι λενε παιχνιδι Fractured Space στο steam, πατηστε install, δεν χρειαζεται εγκατασταση τωρα, το κρατατε για παντα. http://store.steampowered.com/app/310380 Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2016 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δωρεαν το καλο απ'οτι λενε παιχνιδι Fractured Space στο steam, πατηστε install, δεν χρειαζεται εγκατασταση τωρα, το κρατατε για παντα. http://store.steampowered.com/app/310380 Free until Monday at 10AM Pacific Time 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλό το humble weekly, αλλά έχω πολλά στο υψηλό tier. Απορία, παρεμπιπτόντως, το humble δίνει ξεχωριστά κλειδιά για τα παιχνίδια ή ένα ανά tier, πλέον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλό το humble weekly, αλλά έχω πολλά στο υψηλό tier. Απορία, παρεμπιπτόντως, το humble δίνει ξεχωριστά κλειδιά για τα παιχνίδια ή ένα ανά tier, πλέον; Επειδή το τσίμπησα μόλις, το συγκεκριμένο bundle τα δίνει ένα ένα τα κλειδιά. Το bundle της Firaxis τα δίνει μαζεμένα. Μάλλον κάτι παίζει με την εκάστοτε εταιρεία κάθε φορά. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε. Θα έλυνε αρκετά προβλήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις