Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4YXV2-T7E2E-IYNV4

Αν το προλάβεις το πρόλαβες :D

Δύσκολο να το προλάβω γιατί είμαι στη δουλεία, μέχρι το μεσημέρι που θα πάω σπίτι θα έχει κάνει φτεράαααα

Ευχαριστώ τον djkostas84 για τον κωδικό που μου έστειλε με PM. Να σαι καλά φίλε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περίεργο που δεν το ανέφερε κανείς, τρέχει 2-3 μέρες ηδη:

Οσοι έχετε παιχνίδια της microids (Syberia, Mystery Island etc.) μπείτε στη σελίδα της, φτιάξτε ένα λογαριασμό και συνδέστε το λογαριασμό σας στο steam. Θα πάρετε δώρο κάποιους πόντους που στη συνέχεια τους μετατρέπετε παίζοντας αυτό το "παιχνίδι" σε κάρτες, mp3, backgrounds και κυρίως δωρεάν κλειδιά για διάφορα παιχνίδια της εταιρίας. Τα κλειδιά είναι με τυχαία επιλογή και για συγκεκριμένα παιχνίδια (Amerzone, Nostradamus, Egypt κτλ), αλλά πάντως αξίζει τον κόπο.

• Like 5

Έχουν τελειώσει τα κλειδιά για το Killing floor. Αν έχει πάρει κάποιος εξτρά η δεν το χρειάζεται το κλειδί παρακαλώ να μου το χαρίσει. 

Και εγώ έχω έναν κωδικό που δεν χρειάζομαι μιας και δεν έχω το παιχνίδι, αν τον θέλει κανείς PM.

Καλο ειναι, αλλα οι περισοτεροι λογικα εχουν ηδη καποια απο τα παιχνιδια αυτα και το humblebundle δινει 1 ΚΕΥ για καθε tier, που σημαινει αυτα που ηδη εχετε απλα θα 'χαθουν' και δεν μπορειτε να τα δωσετε σε καποιον φιλο σας ή σε giveaway.

Πάρτε τσάμπα Street Racing : https://www.indiegala.com/trades#giveaway

Δε μπορώ να βρω πού βρίσκεται το συνηθισμένο κουτάκι του giveaway. Μήπως έχει λήξει?

Ναι, έληξε.

Περαν του οτι υπαρχει αλλο θεμα για xbox, ειναι γνωστο στα φορουμ οτι αυτη η προσφορα ισχυει μονο για Βορεια Αμερικη.

Εδω και στον υπολοιπο κοσμο, εμφανιζει

"Λυπούμαστε

Αυτή η προσφορά δεν ισχύει στην περιοχή σας."

• Like 1

Περαν του οτι υπαρχει αλλο θεμα για xbox, ειναι γνωστο στα φορουμ οτι αυτη η προσφορα ισχυει μονο για Βορεια Αμερικη.

"Λυπούμαστε

Έτσι και αλλιώς βγαίνει πολύ συχνά σε προσφορά με περίπου ~2 λίρες.

"Λυπούμαστε

Με UK λογαριασμό που είχα φτιάξει οταν πήρα την κονσόλα, το πήρα χωρίς πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...