Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις! 

Το Just Cause *2* το έχει παίξει κανείς; Αξίζει καθόλου; Από βίντεο φαίνεται ενδιαφέρρoν και με φουλ εκρήξεις. (λέω να το κάνω gift σε φίλο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις! 

Το Just Cause *2* το έχει παίξει κανείς; Αξίζει καθόλου; Από βίντεο φαίνεται ενδιαφέρρoν και με φουλ εκρήξεις. (λέω να το κάνω gift σε φίλο).

Μια χαρά είναι για τα λεφτά του (ειδικά σε προσφορά).

Αν θες και ένα καλύτερο δωράκι, καλύτερα πάρε του το τελευταίο Humble Bundle. Με 5,24 ευρώ (πλέον, πριν λίγες μέρες ήταν λιγότερα) παίρνεις και Just Cause 1+2 και ένα μάτσο άλλα παιχνίδια (αυτές τις μέρες θα μπουν και μερικά ακόμα στο δεύτερο level)  :).

• Like 1

Το Humble μόλις έβαλε τα Tomb Raider Anniversary, Legend και Underworld στο BTA.

http://blog.humblebundle.com/post/136199343055/tomb-raider-anniversary-legend-and-underground

OK, απλώς ήλπιζα για κανένα Sleeping Dogs.

• Like 3

Το πακέτο Splinter Cell πάλι σε εξαιρετική τιμή:

http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/pd/ThemeID.8605700/Tom-Clancys-Splinter-Cell-Franchise-Pack/productID.332434400/categoryId.70671400

Για τους φίλους των stealth σίγουρη αγορά.

Έκανα την ατασθαλία των ημερών κα αγόρασα το Hero Siege 1 ευρώ παρά κάτι με χρήματα από τις κάρτες του Steam.

Έχει παίξει κανείς το Dungeons 2? Θέλω πολύ να ασχοληθώ με έναν κλώνο του Dungeon Keeper που να αξίζει τον κόπο αλλά θα ήθελα γνώμες πρώτα. Είναι σε προσφορά στο Steam στο -75%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το monthly humble bundle για τον Ιανουαριο εχει τα :

• The Talos Principle
  • The Masterplan
  • Spelunky
  • Mushroom 11
  • Grim Fandango Remastered
  • A Fistful of Gun

Αλλα το ενδιαφερον ειναι οτι αποκαλυψαν το παιχνιδι-κραχτη για το bundle του Φεβρουαριου, που ειναι το Alien:Isolation, που επισης ειναι αμεσα διαθεσιμο σε οσουν πληρωσουν απο τωρα.

υγ. φυσικα, ετσι για το σπασιμο, εγω αγορασα το Alien:Isolation...χτες.

Επεξ/σία από WizNick
  • Like 2

Μπορεις να αγορασεις συνδρομη για τον επομενο μηνα (στην περιπτωση αυτη, τον μηνα με το Alien:Isolation) και να την ακυρωσεις μετα αν δεν θες να συνεχισεις.

Το monthly humble bundle για τον Ιανουαριο εχει τα :

• The Talos Principle
  • The Masterplan
  • Spelunky
  • Mushroom 11
  • Grim Fandango Remastered
  • A Fistful of Gun

Αλλα το ενδιαφερον ειναι οτι αποκαλυψαν το παιχνιδι-κραχτη για το bundle του Φεβρουαριου, που ειναι το Alien:Isolation, που επισης ειναι αμεσα διαθεσιμο σε οσουν πληρωσουν απο τωρα.

υγ. φυσικα, ετσι γιατι το σπασιμο, εγω αγορασα το Alien:Isolation...χτες.

Παιχνιδάρα αλλα με 0...replayability. :-(

Καλός κράχτης το Alien Isolation. Σε σχέση με το Payday 2 του προηγούμενου μήνα, ένα παιχνίδι (και μια εταιρεία βασικά) που κράζουν όλοι τις τελευταίες εβδομάδες.

Ίσως να είναι και ο πρώτος μήνας που θα πάρω. Θα δω τι bundles θα πάρω μέχρι 2-3 Φεβρουαρίου και αν δεν με έχει ψήσει τίποτα άλλο θα γραφτώ για το Monthly του Φεβρουαρίου.

Μάλλον διαβάσανε το παραπάνω μήνυμα μου εκεί στο Humble και σου λέει "δεν έχει άλλο bundle για δύο εβδομάδες, έτσι, για να πάρεις το Monthly".

Επανέρχεται στις 19 Ιανουαρίου λένε (δεύτερη πολυήμερη διακοπή, είχε άλλη μια πριν τα Χριστούγεννα). Προφανώς για να προωθήσουν το Monthly, στο οποίο πλέον το παιχνίδι-κράχτης έχει γίνει απλώς ένα από τα παιχνίδια του πακέτου, που θα παίρνουν όλοι από πριν αποκαλυφθούν τα υπόλοιπα.

Όπως είπα και πιο πάνω, μπορεί να το αγοράσω του Φεβρουαρίου. Αυτό το μοντέλο όμως που καλείσαι να αγοράσεις 6 παιχνίδια, 5 εκ των οποίων εντελώς στα τυφλά, εξακολουθεί να μην με βρίσκει σύμφωνο. Και έχει αρχίσει και τους χαλάει και το επιχειρηματικό μοντέλο, αφού δεν έχουν πια bundles να βγάλουν. Ακόμη και στο προηγούμενο Weekly δώσανε ταινίες...

Κάπου εδώ νομίζω πως πρέπει να πεταχτεί ένας καλός ανταγωνιστής του Humble.

Είναι μεγάλο ρίσκο να αγοράσεις στα τυφλά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ή να τα έχεις(πχ στα δύο προηγούμενα είχα κάποια από αυτά) ή να μην είναι του γούστου σου. Προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ανθρώπινη έκπληξη και περιέργεια, αλλά νομίζω δεν θα τους βγει.

Στην προκειμένη περίπτωση με το alien isolation όμως συμφέρει διότι πληρώνεις όσο θα πλήρωνες αν έπαιρνες μόνο το alien με έκπτωση 75% νομίζω. Βέβαια υπάρχουν και τα κλειδάδικα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.  

• Like 1

Το ένα είναι ότι προσπαθούν να εκμεταλευτούν την έκπληξη και περιεργεία, όπως λες. Το άλλο όμως είναι ότι προσπαθούν να αλλάξουν πλήρως το μοντέλο τους και από το "πλήρωσε ότι θέλεις" να πάνε στο "πλήρωσε για ότι θέλουμε".

Θα μου πεις δεν σε βάζει κανένας να το αγοράσεις. Ναι, συμφωνώ. Το Humble όμως ήταν (και ελπίζω πως παραμένει) μια καλή ευκαιρία για PC games πακέτο σε προσιτές τιμές (χωρίς πολλά indies της ξεπέτας). Ξαφνικά αυτό πάνε να το χαλάσουν, να εκμεταλλευτούν ότι έφτιαξαν και να σου πουν "εμπιστεύσου μας και αγόρασε".

Όχι πως τα Monthly ήταν άσχημα πακετάκια. Αλλά αυτό το ραντεβού στα τυφλά γμτ...

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...