Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eίμαι ανάμεσα σε:

1. Portal 2

2. The Talos Principle

3. Borderlands 2

Borderlands χαλαρα, αλλα με παρεα μονο - βρες κανεναν να το πατε απο την αρχη μαζι.

Εγω το ψηνω για το τελευταιο της σειρας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με κάτι παραπάνω από 10€ παίρνεις Portal 2 και Talos μαζί με το DLC Gehenna. Σε τέτοια τιμή τα παίρνεις και τα 2 αφού είναι παιχνιδάρες εφόσον σου αρέσουν τα puzzle games.

Για το Borderlands συμφωνώ με saviola, μόνο αν έχεις παρέα για co-op αξίζει.

• Like 1

Χμμ. Λέω να πάρω κανένα παιχνίδι, μιας και έχω λεφτά στην PP και δεν ξέρω που να τα ξοδέψω :P

Eίμαι ανάμεσα σε:

1. Portal 2

2. The Talos Principle

3. Borderlands 2

καμία ιδέα; Η κάποια άλλη σκέψη; Έδωσε πέρσι κανα game free; Η μόνο πρόπερσι το Left 4 Dead τέτοια εποχή; Θυμάται κανείς;

Mε το portal2 μπορεις να κατεβάσεις και το  mod "Portal Stories: Mel" http://store.steampowered.com/app/317400

Το Talos, εξαιρετικό(όπως και το portal2) .

Το Borderlands 2 ειναι για co-op.

και μια ερώτηση, τα παιχνίδια που ειχαν μπει παλιοτερα στο   humble bundle ξαναμπαίνουν κάποια στιγμή?

• Like 1

Πηρα μια paysafecard για ενα φιλο να αγορασει παιχνιδια απο το Steam, αλλα βλεπω οτι δεν εχει επανελθει ακομα στην Ελλαδα. Απο ποιο site να δοκιμασει να τα αγορασει; Θα τα βλεπει το steam κανονικα;

Πηρα μια paysafecard για ενα φιλο να αγορασει παιχνιδια απο το Steam, αλλα βλεπω οτι δεν εχει επανελθει ακομα στην Ελλαδα. Απο ποιο site να δοκιμασει να τα αγορασει; Θα τα βλεπει το steam κανονικα;

Μάλλον τσάμπα την πήρες γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε κανένα κατάστημα εκτός Ελλάδας.

https://www.paysafecard.com/el-gr/lp-products/important-information/

Έχει ημερομηνία λήξης; Στην κυριολεξία δώρο αδωρον...

Υπάρχει τρόπος τα λεφτά να μπουν σε κάποια κάρτα; Το θέμα είναι να μην χαθούν οι προσφορές που υπάρχουν αυτό το καιρό. Νομίζω είναι μέχρι τις 4 Ιανουαρίου.

Έχει ημερομηνία λήξης; Στην κυριολεξία δώρο αδωρον...

Υπάρχει τρόπος τα λεφτά να μπουν σε κάποια κάρτα; Το θέμα είναι να μην χαθούν οι προσφορές που υπάρχουν αυτό το καιρό. Νομίζω είναι μέχρι τις 4 Ιανουαρίου.

Γνωριζει καποιος παιδια;;

Γνωριζει καποιος παιδια;;

Έχω την εντύπωση πως μπορείς να γραφτείς εδώ και να βάλεις το pin εκεί, για να μην λήξει και το χάσεις. Και να την χρησιμοποιήσεις όταν και εάν.

Επί του παρόντος, η paysafe λειτουργεί σε περιορισμένο αριθμό ηλ. καταστημάτων οπότε μην την αγοράζετε.

Βλέπω πως μπορείς να ζητήσεις και refund.

Παιδιά, αυτό που σου δίνει το steam κάθε μέρα τρεις κάρτες αν κάνεις την εξερεύνηση ήταν απο την αρχή των εκπτώσεων έτσι;

EDIT: Μόλις το ανακάλυψα, κάλιο αργά παρά ποτέ :-)

Παιδιά, αυτό που σου δίνει το steam κάθε μέρα τρείς κάρτες αν κάνεις την εξερεύνηση ήταν απο την αρχή των εκπτώσεων έτσι;

Ναι.

• Like 1

Έχω την εντύπωση πως μπορείς να γραφτείς εδώ και να βάλεις το pin εκεί, για να μην λήξει και το χάσεις. Και να την χρησιμοποιήσεις όταν και εάν.

Επί του παρόντος, η paysafe λειτουργεί σε περιορισμένο αριθμό ηλ. καταστημάτων οπότε μην την αγοράζετε.

Βλέπω πως μπορείς να ζητήσεις και refund.

11 εργασιμες ημερες λεει οτι θελει για την επιστροφη του ποσου.. Το πιο ηλιθιο δωρο που εχω κανει ποτε σε καποιον.. Αραγε να ξαναβγαλει μελλοντικα παρομοιες προσφορες;

11 εργασιμες ημερες λεει οτι θελει για την επιστροφη του ποσου.. Το πιο ηλιθιο δωρο που εχω κανει ποτε σε καποιον.. Αραγε να ξαναβγαλει μελλοντικα παρομοιες προσφορες;

Το βασικό είναι να μην χάσεις τα λεφτά.

Ναι, προσφορές βγαίνουν συνέχεια. Και το Steam κάνει σε γιορτές, καλοκαίρια κτλ.

Αν θέλεις κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι/παιχνίδια, μπορείς να τσεκάρεις αυτήν την ιστοσελίδα για τιμές από διάφορα μαγαζιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...