Atallos1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως το συγκεκριμενο ειναι retail tho? Δεν βλεπω να αναφερει καπου για digital code Αν δεν το θες σε retail , θα σου βγει φθηνοτερα απο καποιο κλειδαδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ τσίμπησα το GTA Vice city απο το steam στα 2μιση ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Άμα δεν είχα 8,30€ στο πορτοφόλι εκεί δεν θα ρώταγα αλλά πρέπει να φύγουν! Αν σε βαραίνουν, δεχόμαστε και δωρεές . Σοβαρά τώρα, έχω κι εγώ λίγα χρήματα σε funds στο Steam. Δεν με βλέπω να τα χαλάω αλλά δεν πειράζει, ας μείνουν για το μέλλον . Τελικά ποιο game αξίζει περισσότερο από τα φετινά sales ? Το ψάχνω το ψάχνω αλλά σχεδόν όλα παίζουν στην ίδια η καλύτερη τιμή από άλλα sites ( πιθανότατα να μπούνε σε bundle σε λήγουν μήνες ή έχουν μπει και θα παίξουν ξανά ) και έχουν την ίδια ακριβός τιμή με πέρυσι/καλοκαίρι ή ακόμα και περισσότερο χρήματα ( lol). Πράγματι. Αν και στους AAA τίτλους (και όχι μόνο) μην περιμένεις μεγάλες διαφορές από site σε site γιατί είναι από τους pubishers. Από το Steam κι εγώ περίμενα κάτι καλύτερο φέτος για τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρω, ίσως μας έχουν κακομάθει, τι να πω . Τώρα, για προσφορές που ρωτάς, είχα γράψει εδώ κάποιες, για φθηνά παιχνίδια. Ειδικά το Guacamelee, αν σου αρέσουν τα metroidvania, στο προτείνω ανεπιφύλακτα σε αυτήν την τιμή. Για πιο ακριβούς τίτλους, νομίζω πως οι περισσότερες εκπτώσεις εκεί γίνονται σε όλα τα site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα, για προσφορές που ρωτάς, είχα γράψει ...... Ειδικά το Guacamelee, αν σου αρέσουν τα metroidvania, στο προτείνω ανεπιφύλακτα σε αυτήν την τιμή. Δεν είναι για εμένα αυτά τα games, Απ την άλλη σκέφτομαι ότι αν το steam θέλει να γυρίσει πίσω σε πέτρινα χρόνια ( για αυτούς) εγώ δεν θα σταθώ εμπόδιο! απλά δεν μπορώ να χωρέσω στο μυαλό μου ότι το grid 2 έπαιζε πρόσφατα στο bundle του 1€ μαζί με άλλα ( και το steam το καλύτερο μου μπορούσε να κάνει είναι να το βάλει 7€ μετά από 1 βδομάδα ) Τέσπα : επειδή μάλλον δεν υπάρχει τίποτα ...θα πάρω tf2-csgo case Keys και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 απλά δεν μπορώ να χωρέσω στο μυαλό μου ότι το grid 2 έπαιζε πρόσφατα στο bundle του 1€ μαζί με άλλα ( και το steam το καλύτερο μου μπορούσε να κάνει είναι να το βάλει 7€ μετά από 1 βδομάδα ) Δεν το κάνει το Steam. Ο publisher το κάνει. Δεν νομίζω να τους επέβαλε πως το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να το δώσουν στα 7 ευρώ. Ο publisher αποφάσισε πως θα τα βάλει σε bundle με 1 ευρώ και πως τώρα θα το δώσει τόσα. Δες πχ τι συμβαίνει και με τα games της Square Enix. Την ίδια στιγμή που υπάρχει Humble Bundle, τα δίνουν σε πιο ακριβές τιμές στο Steam (αν και με σημαντικά discounts, όπως στο Tomb Raider). Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά κάποια χάλια Humble Bundles των τελευταίων μηνών, το (σχετικά άθλιο ως τώρα) Humble Monthly και οι μη ικανοποιητικές προσφορές στο winter/autumn sale μάλλον δείχνουν αρκετά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά κάποια χάλια Humble Bundles των τελευταίων μηνών, το (σχετικά άθλιο ως τώρα) Humble Monthly και οι μη ικανοποιητικές προσφορές στο winter/autumn sale μάλλον δείχνουν αρκετά πράγματα. Διαφωνώ εδώ και περίπου 2 μήνες ήταν μια χαρά τα bundle που έβαλαν π.χ. αυτά με τα codemasters με τα Resident!!! και αυτό με την συλλογή Τomb Raider εξίσου καλό ..δες τι γίνεται στις ανταλλαγές και θα καταλάβεις! όσο το steam θέλει να πουλάει ακριβά το τομάρι του θα κερδίσουν τα άλλα sites και αυτοί που στόκαραν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Διαφωνώ εδώ και περίπου 2 μήνες ήταν μια χαρά τα bundle που έβαλαν π.χ. αυτά με τα codemasters με τα Resident!!! και αυτό με την συλλογή Τomb Raider εξίσου καλό ..δες τι γίνεται στις ανταλλαγές και θα καταλάβεις! όσο το steam θέλει να πουλάει ακριβά το τομάρι του θα κερδίσουν τα άλλα sites και αυτοί που στόκαραν! Ναι, δεν ήταν χάλια όλα. Υπήρξαν κάποια πολύ καλά, κάποια χάλια και κάποια... μυστήρια, όπως η σύντομη επανάληψη του Total War bundle. Σε συνδυασμό και με το Humble Monthly, το οποίο οι περισσότεροι πιστεύουν πως μέχρι τώρα δεν αξίζει, ίσως δείχνει πως οι publishers έχουν αρχίσει και γίνονται πιο "δυσκοίλιοι". Ίσως όμως. Δεν το λέω με σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 εγώ τσίμπησα http://store.steampowered.com/app/316790για έναν καφέ και http://store.steampowered.com/app/296490για έναν καφέ χωρίς γάλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Το gemcraft για όσους το θυμούνται και από όταν ήταν ένα ταπεινό flash game, είναι απλά απίστευτο (και τα 2€ το κάνουν ακόμα καλύτερο). Απορώ πώς τόσο καιρό δεν το είχε πάρει το μάτι μου. Όσοι είναι φανς ή όποιος θέλει να τσεκάρει tower defense της προκοπής να μην το χάσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 ε ναι το είχα παλιά σε flash είχα γράψει καμιά 500ρια ώρες αλλά μέσα από το steam σε τέτοια τιμή και αυτές τις μέρες είναι ο συνδυασμός που κερδίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Heads up - μπορεί τα flash sales να καταργήθηκαν, αλλά οι publishers έχουν τη δυνατότητα να έχουν sale περιορισμένης διάρκειας, να αλλάζουν το ποσοστό του sale από μέρα σε μέρα και να βάζουν τίτλους σε έκπτωση που δεν ήταν εξ'αρχής. Οπότε η κατάσταση είναι πάλι μπερδεμένη - περισσότερο μάλλον, αλλά τουλάχιστον αυτό δεν γίνεται με πολλά παιχνίδια (στο link από το reddit αναφέρουν ότι αυτό φαίνεται να γίνεται με τίτλους όπου publisher είναι η Ubisoft ή η Square Enix - η τελευταία το κάνει πιθανότατα λόγω του Humble Bundle που τρέχει παράλληλα). Σήμερα πχ λήγει η έκπτωση στο South Park: The Stick of Truth https://www.reddit.com/r/Games/comments/3y62w4/not_all_steam_sale_deals_last_throughout_holiday/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ περίεργα πράγματα που προσωπικά δεν μου αρέσουν. Το παλιό format των sales ήταν κλάσης ανώτερο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 30E το GTA V στο steam την black friday και 35Ε στις χριστουγεννιατικες εκπτώσεις και γενικά δεν βλέπω και κανέναν ΑΑΑ τίτλο να παίζει χαμηλά κάθε χρόνο και χειρότερα τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα πχ λήγει η έκπτωση στο South Park: The Stick of Truth https://www.reddit.com/r/Games/comments/3y62w4/not_all_steam_sale_deals_last_throughout_holiday/ Και σήμερα μπήκαν τα Assassin's Creed σε έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Χμμ. Λέω να πάρω κανένα παιχνίδι, μιας και έχω λεφτά στην PP και δεν ξέρω που να τα ξοδέψω Eίμαι ανάμεσα σε: 1. Portal 2 2. The Talos Principle 3. Borderlands 2 καμία ιδέα; Η κάποια άλλη σκέψη; Έδωσε πέρσι κανα game free; Η μόνο πρόπερσι το Left 4 Dead τέτοια εποχή; Θυμάται κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις