Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και My personal list

Περιλαμβάνει

Rocket league

Helldivers

Killing floor 2

Rainbow six siege

ξανα σκεψου το για rainbow six. διαβαζω διαφορα (ειδικα για amd systems) μπες στο νημα με το rainblow six στο φορουμ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει σκοπό να μπει κανένας στο group του insomnia στο steam για κουβέντα σχετικά με τις προσφορές ? 

Άντε να δούμε γιατί εδώ και 1 χρόνο βάζουν τα ίδια και τα ίδια συνέχεια και είναι κουραστικό.

ξανα σκεψου το για rainbow six. διαβαζω διαφορα (ειδικα για amd systems) μπες στο νημα με το rainblow six στο φορουμ

Δεν εχω κανενα προβλημα με AMD στο R6 , οτι προβληματα υπηρχαν στην αρχη διορθωθηκαν με το hotfix στους Crimson

Έχει σκοπό να μπει κανένας στο group του insomnia στο steam για κουβέντα σχετικά με τις προσφορές ? 

Άντε να δούμε γιατί εδώ και 1 χρόνο βάζουν τα ίδια και τα ίδια συνέχεια και είναι κουραστικό.

http://steamcommunity.com/groups/insomniacsgr#

εδώ;

Ναι γιαυτό λέω, αλλά κάθε πέρυσι και καλύτερα :D ( δεν ξέρω φέτος τι θα παίξει από κόσμο αλλά έτσι για χαβαλέ λέει λίγο να γίνει κουβέντα για τις προσφορές ) Τέσπα εγώ θα μπω .. νομίζω 2-3 ακόμα είναι σταθεροί εκεί όποιος πιστός ας έρθει.

άμα είναι στο στυλ του winter sales, χωρίς flash sales, χωρις μεγάλες προσφορές, και αυξηση των κανονικών τιμών. Δυσκολα το βλέπω να πέρνω κάτι.
Ελπίζω σε γεννέες προσφορές τα:

rocket league
Dirt Rally
Borderlands presequel
project cars

αντε και το cs go

Σκέφτομαι να τσιμπήσω κάποιο Sonic στις εκπτώσεις αλλά πάνε πολλά χρόνια που ασχολήθηκα.

Τι γνώμη έχετε για το Link.png Site: Sonic Generations ? Το καλοβλέπω γιατί φαίνεται σαν συνοθύλευμα από τα παλιά. Περιμένω γνώμες, ευχαριστώ.

άμα είναι στο στυλ του winter sales, χωρίς flash sales, χωρις μεγάλες προσφορές, και αυξηση των κανονικών τιμών. Δυσκολα το βλέπω να πέρνω κάτι.

Ελπίζω σε γεννέες προσφορές τα:

rocket league

Dirt Rally

Borderlands presequel

project cars

αντε και το cs go

project cars- csgo σίγουρα 50% μιας και έπαιξαν και πριν ενα μήνα τοσο. ισως και το Dirt για πρωτη φορα να παίξει 50%. το rocket league ειναι τοσο ωραιο οσο λενε? δεν με πολυ ενθουσιάζει απο τα βιντεακια που βλεπω

Σκέφτομαι να τσιμπήσω κάποιο Sonic στις εκπτώσεις αλλά πάνε πολλά χρόνια που ασχολήθηκα.

Τι γνώμη έχετε για το Link.png Site: Sonic Generations ? Το καλοβλέπω γιατί φαίνεται σαν συνοθύλευμα από τα παλιά. Περιμένω γνώμες, ευχαριστώ.

μηπως σε ενδιαφέρει αυτο καλύτερα? http://store.steampowered.com/app/329440/μολις επεσε το ματι μου πανω του απο τον gameshopper.gr  https://www.imperialgames.com/en/1025/37929/sonic-lost-world με το κουπονι WINTER20 πεφτει στα 11e

project cars- csgo σίγουρα 50% μιας και έπαιξαν και πριν ενα μήνα τοσο. ισως και το Dirt για πρωτη φορα να παίξει 50%. το rocket league ειναι τοσο ωραιο οσο λενε? δεν με πολυ ενθουσιάζει απο τα βιντεακια που βλεπω

...

για το cs go έχω 2.20 στο steam wallet μόνο αν φτάσουν αυτά θα το πάρω...

Το rocket league είναι πιο πολυ για διασκεδαση τώρα πόσο replayability θα έχει, δε το γνωρίζω.

Project cars μόνο πακέτο με τα dlc.

To dirt rally κάτω από 35 ευρώ θεωρω ότι είναι οκ γτ είναι ολοκαίνουργιος τίτλος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...