bnvdarklord Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Κανουν maintenance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Το κερατο μου δεν μου φτανει που δεν μπορω να αγορασω αλλα δεν μπορω να παιξω ουτε single player παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Oυτε σε offline mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Daily Deal απο το Steam, το Limbo στα 2,50€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Daily Deal απο το Steam, το Limbo στα 2,50€. αφου το εβαλαν πριν 2 εβδομαδες γιατι το εβαλαν παλι; ααααααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδιά να ρωτήσω μπορώ να αγοράσω από ελλάδα το little big bunch με δολλάρια αντί για ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondoin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Σημερα: Magicka 2,49€ (Το demo του αλλα και αλλων παιχνιδιων, μπορειτε να παιξετε απο τον browser!) Επισης Free to Play Weekend για το Nuclear Dawn (-40% 10,79€). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Update στο Humble Bundle 4: Για όλες τις αγορές περιλαμβάνονται τα soundtrack των παιχνιδιών που αγοράζετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Στην Telltale Games έχουν σε προσφορά τις seasons από τα περισσότερα adventures τους προς $9.99 (= 7.66€ τρέχουσα ισοτιμία). Στις seasons σε προσφορά συμπεριλαμβάνονται οι 3 seasons Sam & Max, η season του Back to the Future, του Wallace & Grommit και του Tales of Monkey Island. Επίσης δίνουν δωρεάν 3 επεισόδια: - It's about time (1ο επεισόδιο του Back to the Future) - Ice Station Santa (1ο επεισόδιο, 2ης season του Sam & Max (Beyond Time and Space)) - The Penal Zone (1o επεισόδιο, 3ης season του Sam & Max (The Devil's Playhouse)) http://www.telltalegames.com/tis-the-season Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Crysis 2 στα £3.75 sto direct2drive http://www.direct2drive.co.uk/10263/product/Buy-Crysis-2-Download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Crysis 2 στα £3.75 sto direct2drive http://www.direct2drive.co.uk/10263/product/Buy-Crysis-2-Download Πως λειτουργει το συγκεκριμενο site? Στελνει cd key για το origin στην προκειμενη περιπτωση για το crysis 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Πως λειτουργει το συγκεκριμενο site? Στελνει cd key για το origin στην προκειμενη περιπτωση για το crysis 2? Μπορείς είτε να κατεβάσεις από αυτούς το παιχνίδι (crysis 2) και να το εγκαταστήσεις ή να πάρεις το κλειδί που δίνει και να το βάλεις στο origin. Εγώ έκανα το 2ο και δούλεψε μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Α ωραια γιατι το σκεφτομαι μιας και το θελω για να παιξω και κανα ονλινε. Σε ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι το steam ξέμεινε από προσφορές. Τη μία Limbo ξανά και τώρα Magicka ξανά. Περιμένω να ρίξει το Bastion κάτω από τα 5 ευρώ για να το χτυπήσω, αλλά βλέπω να αργεί η έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Είναι η ηρεμία πριν την (αναμενόμενη) καταιγίδα. Εμένα δεν με χαλάει που βάζει τα ίδια παιχνίδια σε προσφορά. Δεν τα έχω όλα αυτά, και παρακάτω πιθανότατα θα επωφεληθώ από την προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις