AzaZyL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Τσιμπησα Monkey island collection special με 3,74 και dungeon siege collection με 4,99 ευρώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 https://www.humblebundle.com/ Codemaster Bundle, επιβάλλεται νομίζω!!!!!!!! Grid, Dirt, Overload και άλλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 https://www.humblebundle.com/ Codemaster Bundle, επιβάλλεται νομίζω!!!!!!!! Grid, Dirt, Overload και άλλα! old news! επίσης 1.5 χρόνο μετά δεν είναι δυνατόν να το πουλάνε 1€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 με Dust an Elysian Tail τώρα φορτωμένο και Transistor για follow-up, θα περιμένω τα Χριστούγεμμα αν και αυτό το 85% στο Wolfenstein δεν το βλέπεις συχνά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 μια ερωτηση επειδη ειναι 2-3 που με ψηνουνε ασχημα, εχει καταφερει να γεμισει wallet κανεις με πιστωτικη, χρεωστικη ή paypal??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovolara Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εγώ σήμερα κατάφερα με χρεωστική να βάλω πάντως και τσίμπησα elndless legend(μην πάρετε την collection ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αυτο ηταν ενα απο τα πρωτα που παρατηρησα χτες...οτι το collection του Endless Legend οντως κοστίζει περισσότερο απο το να τα πάρετε ολα ξεχωριστα....wtf! Παντως σημερα εκανα μια αγορα με απευθειας χρεωσεη χρεωστικης VISA της Πειραιως, χωρις κανενα προβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Eχθες δεν μου περασε χρεωστικη Master απο την alpha,αλλα τωρα μολις ξαναπροσπαθησα και αγορασα κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 μια ερωτηση επειδη ειναι 2-3 που με ψηνουνε ασχημα, εχει καταφερει να γεμισει wallet κανεις με πιστωτικη, χρεωστικη ή paypal??? Έχω γεμίσει χωρίς πρόβλημα το wallet αρκετές φορές το τελευταίο δίμηνο με ALPHA χρεωστική και πιστωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ευχαριστω, τα καταφερα με χρεωστικη της εθνικης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Γιατί να γεμίσεις το wallet αν έχεις περασμένη στο PayPal την πιστωτική της Alpha Bank; Δεν τη δέχεται; Εγώ πρόσφατα χρησιμοποίησα για αγορά με AmEx της Alpha, περασμένη σε PayPal κανονικά. Όχι με balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Hitman 2: Silent Assassin Free https://store.na.square-enix.com/product/281196/hitman-2-silent-assassin-pc-download Use the code "FreeSilentAssassin" in the checkout and get it for $0. Steam code in email. To redeem you key:Click on My Account > on tab Your Orders > on Delivery column click on View then redeem your key. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 και εγώ τις έχω περασμένες στο paypal (χρεωστική κ πιστωτική της εθνικής) αλλα δεν γινόταν αγορά, πέρασα την πιστωτικη απευθείας παλι τιποτα, μονο με χρεωστικη απευθειας τα καταφερα. καλες μας αγορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 νομίζω οτι έχει πολύ καλες τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αν θελει καποιος 50% κουπονι για το Hotline Miami 2 ( http://store.steampowered.com/app/274170/ ) το οποιο συνδυαζετε με την τωρινη εκπτωση του παιχνιδιου και σας βγαινει τελικη τιμη 4.49 ευρω (και η special edition στα 6), ας μου στειλει pm να του το στειλω, δωρεαν φυσικα. Ληγει 2/12 , ας μην παει χαμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις