Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει απο 11e στο g2a που ειναι το προβλημα?

γιατι στο σύνολο με payment fee βγαίνει 12,45

στο steam εχω καποιο υπολοιπο balance και με την 10ε paysafe που εχω εκανα δουλεια.

Δημοσ.

το ειδα το 2 ευρω, οχι οτι δουλευει ακομα η paysafe, απο οτι θυμαμαι, παλια ηταν 13% το fee?

νομιζω οτι οταν κατι κανει πανω απο 15-20 ευρω σημφερει

Δημοσ.

To Humble Bundle δίνει ανάμεσα σε άλλα τα Planetary Annihilation και Xenonauts. Με ενδιαφέρει κυρίως το δεύτερο, αλλά έχει κανείς κάποια γνώμη? Αξίζουν? Τα υπόλοιπα παιχνίδια μου είναι παντελώς αδιάφορα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλό είναι το Xenonauts, αλλά δεν με κέρδισε. Σαν μια ανανεωμένη έκδοση των παλιών X-Com, αλλά χωρίς τη γοητεία εκείνων των παιχνιδιών.

Οι αναχαιτίσεις έχουν ενδιαφέρον, είναι σαν "mini-game" και σίγουρα έχουν περισσότερη συμμετοχή του παίκτη από ό,τι οι τελείως by the numbers εκδοχές που έχουμε δει σε αντίστοιχα παιχνίδια (ένα από τα χειρότερα σημεία του νέου XCOM, για μένα).

Δεν ξέρω στα πόσα ξεκλειδώνει για να πω αν αξίζει ή όχι, αλλά για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί έχει ώρες παιχνιδιού, αλλά δεν είναι απροβλημάτιστη εμπειρία σε καμία περίπτωση. 

Συζητιέται και δεύτερο, άρα φαίνεται πως το πρώτο πήγε αρκετά καλά σε εμπορικό επίπεδο αλλά άργησε. Και δεν έφερε κάποια επανάσταση στο χώρο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όχι ένα, bundle. Αλλά, curators είναι πάντοτε οι άνθρωποι του humble και είναι "τυφλό", δεν ξέρεις τι θα έχει, σου έρχονται στο inbox.

Δημοσ.

Απλά ισχυρίζονται ότι θα έχει επιλεγμένα indie games που δεν έχουν μπει ξανά σε bundle.

Φυσικά η πορεία του θα εξαρτηθεί από το τι παιχνίδια θα δίνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...