angmar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Lowest recorded price (σύμφωνα με το isthereanydeal) για Deus EX: GOTY στο Site: steam με 1,39€ Ομοίως και για το Deus EX collection, πάλι στο Site: steam με 6,59€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια ενα topic με ανταλλαγες παιχνιδιων που πηγε και δε το βλεπω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον πήγαν όλοι stemgifts και κάνουν τράμπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια ενα topic με ανταλλαγες παιχνιδιων που πηγε και δε το βλεπω? Είναι και στο πρώτο post: http://www.insomnia.gr/topic/431009-ανταλλαγές-στο-steam/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Thanks φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadElectron Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Φοβερό Indie game στο Steam με 0,19 ευρώ-> Out There Somewhere 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 The 39 Steps δωρεάν απο το indiegala https://www.indiegala.com/store#giveaway 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Παρασκευή 4/9 στις 19:00 η Razer θα διαθέσει δωρεάν 10000 κόπιες του Lucius. http://www.razerzone.com/lucius-cortex-giveaway Κάντε από τώρα register όσοι δεν έχετε account γιατί εκείνη την ώρα θα γίνεται χαμός... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Παρασκευή 4/9 στις 19:00 η Razer θα διαθέσει δωρεάν 10000 κόπιες του Lucius. http://www.razerzone.com/lucius-cortex-giveaway Κάντε από τώρα register όσοι δεν έχετε account γιατί εκείνη την ώρα θα γίνεται χαμός... Απλώς μία διόρθωση δεν είναι 10000 αλλά 100000 κλειδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedgr13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καταφέρατε να το ενεργοποιήσετε? Εμένα μου λεει πως ο κωδικός μου έχει ήδη ενεργοποιηθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καταφέρατε να το ενεργοποιήσετε? Εμένα μου λεει πως ο κωδικός μου έχει ήδη ενεργοποιηθεί... Εγώ το ενεργοποίησα κανονικά στο steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Yup, με τη μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosPoulos93 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 πως ακριβως το παιρνω; πηρα το κωδικο για την μειωση αλλλα δεν βλεπω που να το βαλω στο indiegala store ... edit : ακυρο , τελικα σου δινουν κατευθειαν τον κωδικο κι τον περνας στο steam , εμενα μου ενεργοποιηθηκε κανονικα το παιχνιδι , εχουν μεινει αρκετα κλειδια ακομα απλα θελει λιγο υπομονη γιατι κολλαει λιγο το site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δουλεψε μετα απο αρκετη προσπαθεια να εμφανισει κωδικο αφου κολαγε ολο το site .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedgr13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ, τελικά έκανα νέο λογαριασμό και ενεργοποιήθηκε κανονικά το παιχνίδι. Την πρώτη φορά άργησα να βάλω το κλειδί στο steam, και μάλλον κάποιος το χρησιμοποίησε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις