Atallos1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Για οσους εχουν Mac , δωρεαν το Civ 5 απο εδω http://www.macrumors.com/giveaway/ Αν σας βγαλει μηνυμα περι cookies ,κανετε disable το adblock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει (σε pm) πώς λειτουργεί το bitcoin και τι προμήθεια έχει; ευχαριστώ Προμήθεια υπάρχει στην αγορά από που το πάρεις. Μετά απλά το στέλνεις εκεί που θέλεις. Κάνε λίγο search έχω δημιουργήσει θέματα για το πως μπορούμε να αποφήγουμε τα capital control και να συνεχίζουμε να αγοράζουμε τα game μας και φυσικά χωρίς να δίνουμε τίποτε κερατιάτικα σε παράξενους τύπους που και καλά ζητάνε λεφτά για να το κάνουν για εμάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaywalkerxD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Το indiegala δίνει δωρεάν το Hyper fighters. https://www.indiegala.com/store Προς το παρών στέλνει σε υπάρχοντα μέλη το *Since you are a new user click here to activate* Ενώ είμαι ήδη 1 + χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpower19 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Εχει κανεις Mac?? Αν ναι ας εξαργυρωσει το κλειδι WK9NYEWFYHT ειναι το Sid Meier's Civilization® V: Campaign Edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Orborun ... free steam key από indiegalahttps://www.indiegala.com/trades 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τελικά έχουν ανοίξει οι αγορές για εξωτερικό όπως φημολογείται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Διάφορα λένε. Άλλοι λένε ότι έχουν ψωνίσει με χρήση πιστωτικής από κινέζικο μαγαζί και άλλοι ότι προσπαθήσανε τα πάντα αλλά τζίφος. Εγώ προσωπικά προσπαθώ από χθες να αγοράσω το humblebundle είτε με paypal είτε με απλή χρήση χρεωστικής πειραιώς και τρώω συνεχώς πόρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δωρεάν Steam key για το Epigenesis: http://woobox.com/h9h6ip (χρειάζεται σύνδεση με το facebook αλλά δεν είναι απαραίτητο το like στις σελίδες που ζητάει). 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Race the Sun δωρεάν για μία ημέρα κατ' ευθείαν απ το steam. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2015 από vizolover 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Το ειχα δει και νομιζα οτι ηταν μονο για παιξιμο για 1 ημερα και δεν ασχοληθηκα. Αλλα το δινουν δωρεαν σημερα και μενει μετα στην βιβλιοθηκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 καλησπερα. μια ερωτηση το Βioshock Triple Pack στα 8,99 αξιζει? ειχα παιξει μονο το 1 κ μου αρεσε ,αλλα τα υπολοιπα δν τα δοκιμασα. αξιζουν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 καλησπερα. μια ερωτηση το Βioshock Triple Pack στα 8,99 αξιζει? ειχα παιξει μονο το 1 κ μου αρεσε ,αλλα τα υπολοιπα δν τα δοκιμασα. αξιζουν? Κατ' εμέ αξίζει και με το παραπάνω. Εγώ το είχα πάρει πριν από κανένα χρόνο στα 10,19€. Το δύο είναι καλό και το Infinite πολύ ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 θεωριτικα οπως ειπατε εχει γινει αρση των συναλλαγων μεσω ιντερνετ. αλλα ακομα τπτ ε? οι τραπεζες στα π@π@κια τους τι ειπαν ε?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Οχι δεν εχει γινει αρση των περιορισμων ακομα...εχουν ανοιξει μονο συγκριμενες κατηγοριες συναλλαγων και αυτες με ημερησιο οριο ανα τραπεζα (οχι ανα καρτα/λογαριασμο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imEroX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Το minecraft για PC απο που γίνεται να το αγοράσεις γιατι στο στεαμ δεν υπάρχει?? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις