headbanger Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ελπίζω το borderlands humble bundle να έχει αναφερθεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Επιτέλους και νόμιζα οτι είμαι ο μόνος! Ποιάς τράπεζας κάρτα έχεις αν επιτρέπεται? Έχω αρχίσει και πιστεύω οτι κάτι παίζει με τα χτεσινά γεγονότα γιατι με το ίδιο paypal αγόραζα games μέχρι προχτές στα steam sales και εννοείται οτι ακόμα έχει λεφτά μέσα η κάρτα... Εθνική. Θα δοκιμάσω άλλη μια τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Όλες οι πιστωτικές ελληνικές κάρτες είναι μπλοκαρισμένες στο εξωτερικό. Δοκίμασα από το βράδυ τρεις τέτοιες και καμία δεν δούλευε. Οι μόνες που μου δουλεύουν κανονικά είναι αυτές που έχω από εξωτερικό και τις φορτώνω με Bitcoin και φυσικά γενικά οι αγορές με Bitcoin. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εμποδια και απο Paysafe στις αγορες https://www.paysafecard.com/el-gr/lp-products/important-information/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourtzman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Όλες οι πιστωτικές ελληνικές κάρτες είναι μπλοκαρισμένες στο εξωτερικό. Δοκίμασα από το βράδυ τρεις τέτοιες και καμία δεν δούλευε. Οι μόνες που μου δουλεύουν κανονικά είναι αυτές που έχω από εξωτερικό και τις φορτώνω με Bitcoin και φυσικά γενικά οι αγορές με Bitcoin. Ευκαιρία είναι αντί να αγοράζουμε, να κάνουμε μία παύση, μπας και παίξουμε όσα έχουμε αγοράσει, με την ελπίδα να τα παίξουμε κάποια στιγμή στο μέλλον 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εθνική. Θα δοκιμάσω άλλη μια τώρα. Πειραιώς Visa prepaid εχω εγώ της πρώην Κύπρου. Δοκίμασα ξανά πριν λίγο αλλα έφαγα και πάλι άκυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εμποδια και απο Paysafe στις αγορες https://www.paysafecard.com/el-gr/lp-products/important-information/ Και εγώ έλαβα ενημερωτικό email.... όλα τα 'χαμε, αυτό ήταν το κερασάκι στη τούρτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Οι αγορές (μας) χορεύουν πεντοζαλη. Πέρα από την πλάκα έτσι και ρίξει και το PayPal κάνα τέτοιο άκυρο τον ηπιαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 έστω προλάβαμε τα sales χαχα (πτου και ακόμα θέλω να πάρω κάποια παιχνίδια σε retail ..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το Paypal Mου έκοψε συναλλαγή στο ebay αξίας 6€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Και εμένα πλέον δεν δέχεται τη πιστωτική κάρτα της Εθνικής που είχα. Υπάρχει κανένας τρόπος να αγοράσουμε prepaid card από το Εξωτερικό στην Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Οι Eλληνικές κάρτες δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιούνται για αγορές εκτός Ελλάδας. Άρα ούτε Paypal ούτε τπτ. http://www.newsit.gr/ellada/capital-control-kleistes-trapezes-pistotikh-karta/413690 Υπομονή και τα καλύτερα πλησιάζουν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Paypal dead και σε εμενα, απο steam και blizzard store authorization failure λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μια απο τα ιδια, δεν μπορω να κανω αγορα με paypal.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 εντάξει, υπομονή μέχρι Δευτέρα λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις