Dreyar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Παιδια μπηκε στα σημερινα sales το Site: The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition 66% OFF σκεφτομαι να το τσιμπησω,λετε να πεσει πιο κατω; Στις τωρινές εκπτώσεις του steam δεν θα πέσει άλλο η τιμή. Το χειμώνα το πήρα στην ίδια τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Bastion στα €2,74 (75%). Όλοι μου λένε οτι είναι πολύ καλό. Το πήρες ήδη! Παιδια μπηκε στα σημερινα sales το Site: The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition 66% OFF σκεφτομαι να το τσιμπησω,λετε να πεσει πιο κατω; Σύμφωνα με αυτά δω δεν έχει πέσει ποτέ πιο κάτω η legendary, μάλλον την χτυπάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Παιδια μπηκε στα σημερινα sales το Site: The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition 66% OFF σκεφτομαι να το τσιμπησω,λετε να πεσει πιο κατω; Άμα δεν βιάζεσαι θα σου πρότεινα να το πάρεις από το greenmangaming. Επίσημος reseller κλειδιών steam το βάζει κατά καιρούς στην ίδια τιμή 10,19€ αλλά πάντα τρέχει κουπόνι 20% έκπτωση και βγαίνει 8 και κάτι ευρώ. Εγώ το είχα αγοράσει 26/12/2014 με προσωπικό κουπόνι 22% που στέλνει κατά καιρούς το greenmangaming και το είχα πάρει στο 7,95€. Πάντως για 2 ευρώ και κάτι εάν το παίξεις σύντομα δεν είναι διαφορά για να το σκέφτεσαι να το αγοράσεις. Δεν πρόκειται να πέσει παρακάτω στο steam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Bastion στα €2,74 (75%). Όλοι μου λένε οτι είναι πολύ καλό. Τι «πολύ καλό». Έργο τέχνης είναι, χτισμένο πάνω στην ιδιόρρυθμη αφήγηση. Αν δεν σε πείθει αυτό τότε σίγουρα θα σε πείσει το OST: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μολις το τσιμπησα και εγω.Τα κυνηγαω τετοια διαμαντακια.Δε το ηξερα αλλα σας εχω εμπιστοσυνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ^gkalas ποτέ δεν είναι αργά. Είναι πανέμορφο και με ένα απο τα καλύτερα soundtracks. Και full price να το πάρεις, αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Τι «πολύ καλό». Έργο τέχνης είναι, χτισμένο πάνω στην ιδιόρρυθμη αφήγηση. Αν δεν σε πείθει αυτό τότε σίγουρα θα σε πείσει το OST: τι τρομερό κομμάτι ... (δεν είπε πολύ φαν του είδους βέβαια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ^gkalas ποτέ δεν είναι αργά. Είναι πανέμορφο και με ένα απο τα καλύτερα soundtracks. Και full price να το πάρεις, αξίζει. Ε αφού το βρήκαμε στα 2.75 δεν είναι καλύτερα να το τσιμπήσουμε τόσο; ΥΓ.Το ξεκίνησα και το γουστάρω πάρα πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Εννοειται, κι εγώ σε προσφορά το τσίμπησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Είμαι από τους λίγους φαίνεται που δεν τους τράβηξε το συγκεκριμένο. Εντάξει τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Πάρτο με κλειστά μάτια το Bastion. Πήρα κι εγώ Bastion, με ψήσατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ναρούτο με απογοητεύεις. Και σε εκτιμούσα ως gamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ηρεμήστε, το πήρα το Bastion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Στο 85% το επίσης πολύ καλό mark of the ninja για steam! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις