Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Bastion στα €2,74 (75%). Όλοι μου λένε οτι είναι πολύ καλό.

Το πήρες ήδη!

Παιδια μπηκε στα σημερινα sales το Link.png Site: The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition 66% OFF σκεφτομαι να το τσιμπησω,λετε να πεσει πιο κατω;

Σύμφωνα με αυτά δω δεν έχει πέσει ποτέ πιο κάτω η legendary, μάλλον την χτυπάς.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μπηκε στα σημερινα sales το Link.png Site: The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition 66% OFF σκεφτομαι να το τσιμπησω,λετε να πεσει πιο κατω;

Άμα δεν βιάζεσαι θα σου πρότεινα να το πάρεις από το greenmangaming. Επίσημος reseller κλειδιών steam το βάζει κατά καιρούς στην ίδια τιμή 10,19€ αλλά πάντα τρέχει κουπόνι 20% έκπτωση και βγαίνει 8 και κάτι ευρώ. Εγώ το είχα αγοράσει 26/12/2014 με προσωπικό κουπόνι 22% που στέλνει κατά καιρούς το greenmangaming και το είχα πάρει στο 7,95€. Πάντως για 2 ευρώ και κάτι εάν το παίξεις σύντομα δεν είναι διαφορά για να το σκέφτεσαι να το αγοράσεις. Δεν πρόκειται να πέσει παρακάτω στο steam.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Bastion στα €2,74 (75%). Όλοι μου λένε οτι είναι πολύ καλό.

Τι «πολύ καλό». Έργο τέχνης είναι, χτισμένο πάνω στην ιδιόρρυθμη αφήγηση. Αν δεν σε πείθει αυτό τότε σίγουρα θα σε πείσει το OST:

• Like 5
Δημοσ.

^gkalas ποτέ δεν είναι αργά. ;) Είναι πανέμορφο και με ένα απο τα καλύτερα soundtracks.

Και full price να το πάρεις, αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Τι «πολύ καλό». Έργο τέχνης είναι, χτισμένο πάνω στην ιδιόρρυθμη αφήγηση. Αν δεν σε πείθει αυτό τότε σίγουρα θα σε πείσει το OST:

τι τρομερό κομμάτι ... (δεν είπε πολύ  φαν του είδους βέβαια ) 

Δημοσ.

^gkalas ποτέ δεν είναι αργά. ;) Είναι πανέμορφο και με ένα απο τα καλύτερα soundtracks.

Και full price να το πάρεις, αξίζει.

Ε αφού το βρήκαμε στα 2.75 δεν είναι καλύτερα να το τσιμπήσουμε τόσο; :P

ΥΓ.Το ξεκίνησα και το γουστάρω πάρα πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι από τους λίγους φαίνεται που δεν τους τράβηξε το συγκεκριμένο. Εντάξει τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...