haris013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 To CS:GO παίζει να πέσει πιο κάτω απο 5.5 ευρώ (-50%)? ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω αν θα το βρειτε σε καλυερη τιμη , παντως το This War of Mine ειναι εξαιρετικο indie παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω αν θα το βρειτε σε καλυερη τιμη , παντως το This War of Mine ειναι εξαιρετικο indie παιχνιδι Το έχω ακούσει πολλές φορές. Θα το κοιτάξω περισσότερο και αν με ψήσει θα το τσιμπήσω. To CS:GO παίζει να πέσει πιο κάτω απο 5.5 ευρώ (-50%)? Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Στα προηγούμενα sales είχε 33% έκπτωση σαν βασική τιμή και έμπαινε -50% στα daily deals. Μάλλον πάντως θα πέσει λίγο ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω αν θα το βρειτε σε καλυερη τιμη , παντως το This War of Mine ειναι εξαιρετικο indie παιχνιδι Το έχω στη wishlist καιρό.. Δε παίζει να πάει κ πιο κάτω, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takinio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2015 από takinio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Το έχω στη wishlist καιρό.. Δε παίζει να πάει κ πιο κάτω, ε; http://isthereanydeal.com/#/page:game/price?plain=thiswarofmine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 To This War Of Mine σε αυτό το sale παρακάτω δεν πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 To CS:GO παίζει να πέσει πιο κάτω απο 5.5 ευρώ (-50%)? Όπως βλέπεις εδώ, είχε το 14' 1.99 ευρώ. Ακόμα είναι σε γενική έκπτωση, μιας και τελειώνει την τελευταία μέρα των εκπτώσεων. Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα το δεις είτε σε daily είτε σε flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Όπως βλέπεις εδώ, είχε το 14' 1.99 ευρώ. Ακόμα είναι σε γενική έκπτωση, μιας και τελειώνει την τελευταία μέρα των εκπτώσεων. Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα το δεις είτε σε daily είτε σε flash. και εγώ στο 2ευρώ το είχα τσιμπίσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι αλλά τότε είχαν αγοράσει πολλαπλά accounts cheaters ώστε όταν τρώνε μπαν στο ένα να βάζουν το άλλο. Και είπαν οτι τόσο χαμηλά δεν θα το ξαναρίξουν για να αποφύγουν αυτό το πρόβλημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Το Child of Light είναι σε πολύ ωραία τιμή. Το ήθελα για steam οπότε μια χαρά έκατσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ^Πάλι όμως μέσω Uplay θα το παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Το Child of Light είναι σε πολύ ωραία τιμή. Το ήθελα για steam οπότε μια χαρά έκατσε. ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. Το soundtrack ειναι ακομα καλυτερο. Εχω βαρεθει να το γραφω σε καθε προσφορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ^Πάλι όμως μέσω Uplay θα το παίζεις. Καλά ναι αλλά προτιμώ να το έχω και στο steam. Το ίδιο έκανα και με το Valiant Hearts. ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. Το soundtrack ειναι ακομα καλυτερο. Εχω βαρεθει να το γραφω σε καθε προσφορα Το έχω ακούσει από πολλούς. Από τα πρώτα παιχνίδια που θα παίξω μετά την εξεταστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. Το soundtrack ειναι ακομα καλυτερο. Εχω βαρεθει να το γραφω σε καθε προσφορα καλό είναι, αλλά με 1-2 μέρες διάρκεια που έχει δεν το λες παιχνιδάρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις