Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Aναρωτιέμαι τι απόδοση έδινε ο William Hill πως θα κατέρρεε το Steam μέσα στα πρώτα 2 λεπτά... :Ρ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Eπανήλθε (κι ελπίζω να μη το γκαντεμιάσω). Δεν ξέρω αν θα πάει ψηλότερα από το τωρινό -25%, αλλά ούτως ή άλλως έχετε υπόψη σας για το encore το Darkest Dungeon: εξαιρετικό παιχνίδι, ΕΑ ακόμη αλλά πολύ καλοφτιαγμένο και σταθερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Στην αρχη το ειχαν με την εκπτωση 15 ευρω, μετα χαθηκε η εκπτωση και εγινε αυτο. Αλλα δεν εμπαινε καν στο cart και το εβγαλαν πολυ γρηγορα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 μας αφησε το steam μου δειχνει τα παιχνιδια σε δολαρια και επισης στο στο steam app μου βγαζει να συνδεθω ενω ειμαι ηδη μεσα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Κατεβάσαν το shopping cart μέχρι να διορθώσουν τις εκπτώσεις... Αποθέωση τραγικότητας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Στην αρχή που είδα το 75% στο GTAV με έπιασε η καρδιά μου. Τώρα θα ξαναμπώ σε καμιά ώρα γιατί δεν παλεύεται καθόλου η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 να προλαβε κανεις αραγε τοσο φθηνα το gta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Τοσα sale εχουν διοργανωσει, τοσος κοσμος και 20 λεπτα μετα δεν παιζει να εχει γινει ουτε μια αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Κατάφερε να παίξει κανείς το minigame? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 μπαινω υποτιθεται πρεπει να εχει κατι τερατα , εγω τερατα δεν βλεπω ακομα και αυτο broken ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ναι, τα κατάφερα, εντάξει, για λίγο χάσιμο χρόνου καλό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 μπαινω υποτιθεται πρεπει να εχει κατι τερατα , εγω τερατα δεν βλεπω ακομα και αυτο broken ειναι Ισχύει και εγώ το ίδιο παθαίνω. 40 λεπτά αφού ξεκίνησε και ακόμη δεν έχει στρώσει ούτε το game ούτε οι προσφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εγώ κατάφερα να κάνω ένα badge πάντως.. Μένουν άλλα δύο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 το ναρουτο ειναι πολυ καλη προσφορα νομιζω και τα 3 22 ευρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις