stratigos24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ναι, αυτο σου λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει με τις διαφορές τιμών ανα χώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Aυτο μου απαντησε και καποιος στα forum του στεαμ που εχω γραψει το θεμα, πως δηλαδη τα 10 δολλαρια ειναι 7,50 και μπορει να μπερδευτικα αλλα δεν νομιζω μιας και απο το steam μου βλεπω τις τιμες και παντα ειμαι σε ευρω. Kαι απο browser να μπω στο steam χωρις να ειμαι συνδεδεμενος, παλι σε ευρω τα βλεπω. Και ακομα δεν μπορει να ισχυει λογω του οτι εχω πριν ειδα το conviction στα 4,99 και τωρα ειναι στα 7,49 ευρω. Αν ειχε γινει κατι τετοιο με τις τιμες οπως λεμε, τοτε θα επρεπε να το ειχα δει 7,49 (δολλαρια) και τωρα να ειναι 4,99 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή δεν έκανε 30€ που λεει τωρα; Καλα που το πες να χω το νου μου γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Για το συγκεκριμμενο δεν ειδα την αρχικη τιμη. Ειχα το νου μου στο wings of prey.. Παντως οπως ειπα πριν, αν υποθεσουμε οτι κατι γινεται με τις τιμες και βλεπω λαθος, τοτε θα επρεπε να το ειχα δει 7,49 το conviction αφου κοιταγα λαθος και σε ευρω να ειναι 4,99. Αφου εγω το ειδα πριν σε 4,99, αποκλειεται να ηταν δολλαρια. Δεν ξερω, θα εχω τον νου μου συνεχεια. Αμα δεις και στη φωτο απο τη wishlist μου που εχω βαλει, το wings of prey ελεγε ως αρχικη τιμη 14,99 και μετα στο steam ελεγε 19,99. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Απο οτι κατάλαβα για λίγη ώρα απο 14,99 πηγε 19,99 και μετά παλι 14,99. Μηπως κανανε κανα λάθος; Γιατι αλλιώς θα το αφήνανε λογικά στα 19,99. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Limbo στα 2.5 ευρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Απο οτι κατάλαβα για λίγη ώρα απο 14,99 πηγε 19,99 και μετά παλι 14,99. Μηπως κανανε κανα λάθος; Γιατι αλλιώς θα το αφήνανε λογικά στα 19,99. Τι να σου πω, δεν ξερω. Θα εχω το νου μου απο δω και περα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondoin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Το Steam παντα εχει καλες προσφορες. Αυτην την εβδοαμαδα εχουν 1623 παχνιδια σε προσφορα! Προσωπικα λατρευω τα Action παιχνιδια και ειδικα τα First Person Shooters. Mερικα καλα που βρηκα ειναι: Far Cry Borderlands BioShock 2 S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky & S.T.A.L.K.E.R. Bundle Medal of Honor ARMA II Half Life Crysis Metro 2033 Battlefield: Bad Company 2 RAGE PAYDAY The Heist Και τελος ενα διαφορετικο παιχνιδι, που ειναι το πιο τρομακτικο που εχω παιξει ποτε. Amnesia: The Dark Descent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Για το συγκεκριμμενο δεν ειδα την αρχικη τιμη. Ειχα το νου μου στο wings of prey.. Παντως οπως ειπα πριν, αν υποθεσουμε οτι κατι γινεται με τις τιμες και βλεπω λαθος, τοτε θα επρεπε να το ειχα δει 7,49 το conviction αφου κοιταγα λαθος και σε ευρω να ειναι 4,99. Αφου εγω το ειδα πριν σε 4,99, αποκλειεται να ηταν δολλαρια. Δεν ξερω, θα εχω τον νου μου συνεχεια. Αμα δεις και στη φωτο απο τη wishlist μου που εχω βαλει, το wings of prey ελεγε ως αρχικη τιμη 14,99 και μετα στο steam ελεγε 19,99. Η περίπτωση που περιγράφεις μου θυμίζει το μπέρδεμα που έγινε και με το serious sam HD και λύνεται στο ποστ #1320 όπου το steam είχε βάλει αρχικά το SS double pack στα 2.99 στην κεντρική σελίδα και μετά από λίγο το άλλαξε με το SS Gold edition που περιέχει και τα original games στα 3.99 (χωρίς να ακυρώσει το προηγούμενο πακέτο απλά το αφαίρεσε απο την κεντρική) και κάποιοι νόμιζαν ότι το steam άλλαξε τιμή ενώ κάνει την ίδια έκπτωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Οχι, δεν εγινε κατι τετοιο. Τελος παντων, απο εδω και περα θα προσεχω, το αγορασα παντως οπως λεω στα 7,49. Εdit: Τελευταιες προσφορες δεν θα ειναι αυτες που μολις εβαλε το steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εdit: Τελευταιες προσφορες δεν ειναι αυτες που μολις εβγαλε το steam? yeap, αν κ δε λενε πολλά νομίζω περιμένουμε το humble bundle λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μια ερωτηση. Αν παρω κατι σαν gift, μπορω να το κρατησω μετα για μενα και να το χρησιμοποιησω εγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Τελικα πηρα απο ολες αυτες τις μερες προσφορων: Mata Hari Velvet Assassin Wings of Prey μαζι και το expansion του Risk: Factions Sniper Ghost Warrior Gold base + 2 DLC Oblivion Game of the Year Deluxe Trials 2 second edition commandos collection Μια ερωτηση. Αν παρω κατι σαν gift, μπορω να το κρατησω μετα για μενα και να το χρησιμοποιησω εγω? Αν θελεις, ριξε μια ματια εδω σε αυτα τα αποτελεσματα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2011 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 εγω πηρα το orcs must die και το Limbo. λιγες μερες πριν βγουν οι προσφορες πηρα και το braid μην φοβαστε, θα ερθουν γρηγορα οι επομενες εκπτωσεις και θα ειναι μεγαλυτερες απο αυτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις