Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LIMBO baby!! 2.5E haha καλά έκανα κ περίμενα xD

edit: δεν είχα κάνει refresh, με πρόλαβαν B)

Tο civ5 στα 10 ευρω ειναι τελεια (οποιος το παρει με κανει add στο steam να παιξουμε, stratigos24) και επισης το hawx2 στα 7,50 ειναι πολυ καλη τιμη.

τα σχόλια περιττά για civ, επιτέλους να πάρουμε κανα dlc :mrgreen:

πάντως ίσως αξίζει να δώσεις 13.5 για GOTY edition που χει κ τα dlc.

κ επίσης όποιος θέλει hard copies στο play στα 18Ε :mrgreen:

Δημοσ.

Θα βαλει και αυριο ημερησιες προσφορες ή σημερα ειναι οι τελευταιες?

τα σχόλια περιττά για civ, επιτέλους να πάρουμε κανα dlc :mrgreen:

Για πες? Τα dlc ξερεις αν προσθετουν κατι παραπανω στο online κομματι του παιχνιδιου?

Δημοσ.

Για πες? Τα dlc ξερεις αν προσθετουν κατι παραπανω στο online κομματι του παιχνιδιου?

βασικά τα dlc είναι παραπάνω λαοί,χάρτες κ σενάρια οπότε ναι ιδίως για σενάρια :mrgreen: αλλα δεν προσθετει νεα features

η αλήθεια είναι ενώ παίζω civ από το 2 φανατικά, online δεν έχω παίξει ποτέ :mrgreen: μου φαίνεται πολύ αργό

πάντως με τόσα mods που υπάρχουν τα dlc ίσως είναι περιττά, εφόσον κ σενάρια και χάρτες μπορείς να βρεις άπειρα, εκτός αν σε ψήνει καμιά φυλή πχ βικινγκς, κορεα

ε λογικά θα βάλει κ αύριο αφου λέει μέχρι τις 28/11

Δημοσ.

Α οκ, σε ευχαριστω. Αν αλλαξεις γνωμη και θες να παιξουμε ονλινε εχει και save και μπορουμε να το συνεχισουμε και οποια αλλη στιγμη θελησουμε/μπορεσουμε κλπ. Για mod πρωτη φορα τωρα ακουσα οτι εχει, δεν το ειχα ψαξει...:) Παω να δω.

Δημοσ.

Τι εχουμε εδω? Τωρα ο βρηκα και διαβαζω για το 1ευρω = 1δολλαριο στο steam.

To αλλο το παιδι λεει (και ΕΧΕΙ δικιο αν ειναι ετσι):

Buy Shift 2 Unleashed

AUTUMN SALE! Offer ends 28 November

-50%

US: $9.99

UK: £14.99 (133% higher)

EU: 24,99€ (233% higher)

AU: $39.99 USD (300% higher)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xαχαχα. Thank you. ^_^

Επισης, πολυ καλη προσφορα το wings of prey στα 7,49 που το ειχα δει παλαιοτερα και μαρεσε πολυ, πολυ ωραια γραφικα και ατμοσφαιρα.

Edit: Eνας εστειλε μηνυμα στην Ubisoft στο φορουμ και ελεγε:

Tom clancy on sale...

Inmediately say.. I should buy it... but then, future soldier, I´m Alive and the hole "♥♥♥♥♥inG" and "Pc gamers are pirates" Come to my mind.

So I´m sorry but I´m not that fool. I will not buy a game from a company that don´t give a s**t about us. That use illogical arguments like putting us all in the some room as pirates...

So sorry ubi, you really should remember, that you are where you are, just because of our money.

"Good bye, so long, I´m moving on..." (BJ reference :P)

Sorry για το εκτος θεματος.

Ενας αλλος λεει περιμενω την τελευταια μερα, πιστευω οτι θα πεσουν σε πολλα οι τιμες γιαυτο και δεν εχω αγορασει τιποτα μεχρι στιγμης...εχω να χαλασω την Δευτερα 500$....αχαχχα.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

off topic

ahahaha ωραίος, καλά ναι σιγα μην ξαναδώσεις λεφτά στην ubisoft. χίλιες φορές να πάρω 5 indie κ να χαρίσω τα 4 παρά να δώσω λεφτά σε τέτοιες εταιρείες.

http://www.pcgamer.com/2011/11/24/ubisoft-i-am-alive-skipping-pc-because-its-not-worth-it/

http://www.pcgamer.com/2011/11/25/i-am-alive-dev-retracts-pc-hate/

• Moderators
Δημοσ.

Σε συγγενικό (με το θέμα, όχι με τη συζήτηση για την Ubi) offtopic:

Δεν είναι προσφορά παιχνιδιών, αλλά μέχρι και τη Δευτέρα 28 Νοε τρέχει το Indie Game Music Bundle, που δίνει 10 digital albums από soundtrack indie παιχνιδιών σε Pay-what-you-want (από 1 δολάριο και πάνω όσο θέλει κάποιος).

Ανάμεσα στα soundtracks είναι του Super Meat Boy, του VVVVVV, του Tree of Knowledge...

Με $10 δίνουν και digital links για τις flac (lossless) εκδόσεις των κομματιών και ακόμα 7 albums.

http://www.indiemusicbundle.com/

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι? Ελεγε εχθες κανονικα το wings of prey -50% και το ειχε στα 7,49 και μπηκα σημερα και λεει -50% 9,99. Ειναι δυνατον? Και το dlc του απο -50% και 5,49 το εχει -50% 7,49.

Ειναι σωστο αυτο ρε παιδια? Μιας και λεει και οτι ληγει σε 31 ωρες και εχθες ελεγε φυσικα 40 κλπ?

Εγω δεν το πηρα εχθες περιμενοντας μηπως πεσει σημερα μετα τις 8 πιο κατω στο -60 ή -75% αλλιως θα το αγοραζα στα 7,49 αμα δεν επεφτε. Τωρα τι γινεται?

Nα και εικονα απο την wishlist μου με ημερομηνιες:

15o78sn.png

E δεν ειναι κλεψια???

Δημοσ.

Αυτά πρέπει να τα χτυπάς όταν είναι σε τέτοιες προσφορές και να μην περιμένεις. Δλδ αυτό το game ήταν σε πολύ καλή τιμή στα 7 ευρώ και μην σου πω και τώρα στα 9 είναι μια χαρά τιμή.

Δημοσ.

Εχεις δικιο, αλλα οταν βλεπεις 7,49 -50% και εχεις ακομα 2 μερες μπροστα σου, λες κατσε μην το βαλουν πιο κατω να το παρω με το dlc μαζι. Εχω παρει ηδη καποια games. Και μιας και ειναι προσφορες, ε ναι, κοιταω να βρω κατι πιο κατω. Μεγαλη ξενερα εχω φαει. Εγω δεν λεω πως και με 10 ευρω δεν ειναι καλα αλλα οχι ετσι...Δηλαδη να το ειχαν σημερα -40% ή 30% και να πω, πω τι μ@λ@κ@ς ημουν δεν το πηρα, κανενα προβλημα αλλα οχι ετσι.

Edit: Ρε παιδια, ακριβως το ιδιο πραγμα και με το splinter cell conviction. Πριν ελεγε 4,99 -75% και τωρα λεει 7,49 -75%...ειναι σωστα πραγματα αυτα?

Δημοσ.

Δεν βλέπω που ειναι το κακό, δικές τους οι προσφορές, αν θελουν τις αλλάζουν. Δεν είναι οτι σε χρέωσαν παραπάνω οταν αγόρασες κάτι.

Δημοσ.

Το ξανααλλαξαν το wings of prey στα 7,49 και το πηρα. Το dlc το αφηνω μηπως πεσει πιο χαμηλα καποια στιγμη.

Δεν βλέπω που ειναι το κακό, δικές τους οι προσφορές, αν θελουν τις αλλάζουν. Δεν είναι οτι σε χρέωσαν παραπάνω οταν αγόρασες κάτι.

Μα τωρα πλακα μας κανεις? Εγω δεν ειπα να μην το βαλουν οσο % κατω ή πανω θελουν αλλα η τιμη να ειναι fix. Δηλαδη ειναι σωστο τη μια να λεει οτι κανονικα εχει 15 και την αλλη 20? Ετσι τη μια λεει 7,50 και την αλλη 10 με -50% και τις 2 φορες, ειναι σωστο? Ακομα το βλεπεις σωστο? Την προσφορα να την αλλαξουν, ναι, κανενα προβλημα...αλλα την τιμη???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...